This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Запад
Русија
Русија
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sasvim noguće - i sada ima raznih kurseva za političke aktiviste i članove NVO, seminara i “radionica” na temu “jačanja demokratije”, to rade razne Tax exempt organizacije po osnovu Irs Code 503(c)(3). Sve sam non-profit.Ekipa iz Brazila je s nama bila u Vašingtonu. (ne zezam se)

Kad bi nekog trebala stvarno da upuca, ja bih pre pušku dao ovoj gore, uliva mi veće poverenje.
Nisu rusi bez razloga lansirali 3 satelita u zadnjih par meseciUkri su mislili da mogu da se provuku:

Snimci pustošenja Ukro položaja iz marta?
Ova gore je poznata trandžaKad bi nekog trebala stvarno da upuca, ja bih pre pušku dao ovoj gore, uliva mi veće poverenje.
Ova dole je mnogo bolja da pozira.
Ја би оној горе дао мај гери у главу, а овој доле шта год пожелиKad bi nekog trebala stvarno da upuca, ja bih pre pušku dao ovoj gore, uliva mi veće poverenje.

Koliko znam, niko tamo nije bio iz non-profit sektora.Sasvim noguće - i sada ima raznih kurseva za političke aktiviste i članove NVO, seminara i “radionica” na temu “jačanja demokratije”, to rade razne Tax exempt organizacije po osnovu Irs Code 503(c)(3). Sve sam non-profit.
Ne znam, slabo pratim taj sektor.Ova gore je poznata trandža![]()
Nešto te onda podsvesni privukloNe znam, slabo pratim taj sektor.

Kad bi nekog trebala stvarno da upuca, ja bih pre pušku dao ovoj gore, uliva mi veće poverenje.
Sve danas je neopaganizam pošto baš nema pisanih tragova o običajima starih Slavena, tako da možemo samo nagađati.Jesu, samo je ritual sa prinošenjem “krvne žrtve” neopaganizam po ugledu na Naciste
@SizifEkipa iz Brazila je s nama bila u Vašingtonu. (ne zezam se)
Kako ti gde? Da li si ti procitao vesti o stvarima sto se desavaju u SADu i UKu recimo … pa onda i u ostalim zapadnim drzavama. Pa onda recimo Nigeriji gde je bjelcima takoreci zabranjeno da budu u reklamana na tvu ili Juznoj Africi ili itd itd.Ko to dozvoljava drugim rasama da diskriminisu belce i velicaju svoju? Ako bi i toga bilo to je takodje sovinizam na rasnoj osnovi smo kod drugoga.
Puno toga ne valja kod drugih ljudi. To sto drugi rade ono sto ne valja ne znaci da ostali trebaju.
Ako drugi jede govna trebamo li mi?
Kravata joj malo skrenula,Запад
Русија
Nisam siguran šta me tačno pitaš. Ne znam ko su ovi na ovom videu, što se mene tiče, mogu biti i pozorišni glumci iz Južnoafričke republike.@Sizif
Da li bi ovi dole mogli da dobiju Tax exempt status, npr da registruju 503(c)(3) podružnicu u U.S of A?
Kako oni nisu nacoši, a grčka Zlatna Zora jeste? Wikipedia kaže da su ovi iz Zlatne Zore neofašisti. Za Azov i Kraken se to na Zapadu ne čuje? Možda je kriterijum političke podobnosti “sve što koristi višim interesima“?
Zanimljivo da se za ovo ispod osnovano sumnja da predstavlja zamaskirani kukasti krst, a za Wolfsangel se ne uočava da je identičan amblemu 2. Waffen SS divizije?
Pogledajte prilog 1251971
Al se naratovaše u bitki protiv zamišljenog protivnika.7. 11. 22. Уличне борбе Украјинских бранилаца отачаства из пука "Азов" су као филм - снимак битке из близине:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()