Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Запад

Русија

Screenshot_20221107_161210_com.android.gallery3d_edit_1278384728189306.jpg

Ekipa iz Brazila je s nama bila u Vašingtonu. (ne zezam se)
@Sizif

Da li bi ovi dole mogli da dobiju Tax exempt status, npr ukoliko registruju 503(c)(3) podružnicu u U.S of A, možda mogu da dobiju koju donaciju u kešu?

Kako oni nisu nacoši, a grčka Zlatna Zora jeste? Wikipedia kaže da su ovi iz Zlatne Zore neofašisti. Za Azov i Kraken se to na Zapadu ne čuje? Možda je kriterijum političke podobnosti “sve što koristi višim interesima“?

Zar nije zanimljivo da se za ovo ispod osnovano sumnja da predstavlja zamaskirani kukasti krst, a za Azovljev Wolfsangel se ne uočava da je identičan amblemu 2. Waffen SS divizije?

1667834859407.png

Ko to dozvoljava drugim rasama da diskriminisu belce i velicaju svoju? Ako bi i toga bilo to je takodje sovinizam na rasnoj osnovi smo kod drugoga.

Puno toga ne valja kod drugih ljudi. To sto drugi rade ono sto ne valja ne znaci da ostali trebaju.

Ako drugi jede govna trebamo li mi?
Kako ti gde? Da li si ti procitao vesti o stvarima sto se desavaju u SADu i UKu recimo … pa onda i u ostalim zapadnim drzavama. Pa onda recimo Nigeriji gde je bjelcima takoreci zabranjeno da budu u reklamana na tvu ili Juznoj Africi ili itd itd.

@Sizif

Da li bi ovi dole mogli da dobiju Tax exempt status, npr da registruju 503(c)(3) podružnicu u U.S of A?

Kako oni nisu nacoši, a grčka Zlatna Zora jeste? Wikipedia kaže da su ovi iz Zlatne Zore neofašisti. Za Azov i Kraken se to na Zapadu ne čuje? Možda je kriterijum političke podobnosti “sve što koristi višim interesima“?

Zanimljivo da se za ovo ispod osnovano sumnja da predstavlja zamaskirani kukasti krst, a za Wolfsangel se ne uočava da je identičan amblemu 2. Waffen SS divizije?

Pogledajte prilog 1251971

Nisam siguran šta me tačno pitaš. Ne znam ko su ovi na ovom videu, što se mene tiče, mogu biti i pozorišni glumci iz Južnoafričke republike.

Zna se ko može da registruje NGO u USA, koliko znam za to nema nekih posebnih restrikcija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back