Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
il se praviš glup il si glup.. pa nema većih nacista od ukrajinaca trenutno..jedino hrvati im pariraju!!! pa je l si video azovce uihapšene i njihove tetovaže??
Iskreno, više volim da gledam tetovaže na ženskim guzama, ali ajde ako ima nešto zanimljivo ubaci ovde, mrzi me da kopam po Srbin Infou, bole me oči kad tamo zađem.

Znači, praktički, zagovaraš genocid nad Ukrajincima? A nisi fašist kažeš?
Kakav “genocid”? Veliki broj detonacija na odgovarajućoj visini tako lep saseče elektro mrežu, radar, komunikacije i sl da svakom postane jasno da je further resistance futile 100%. Nisam te čuo da si tako grmeo i moral išao povodom bombardovanja Talibana iako nisu imali PVO, dakle dvojni moral.

Глупе усташе

ОЋајно :zblesav:

Бухахахаха

Pogledajte prilog 1255788

15.11.2022

Тиру риру тиру риру

Pogledajte prilog 1255789

Има ли ишта глупље од оЋајних усташа?
Jutarnji je u vlasništvu masona Hanžekovića, odnosno njegovog nakota jer je stari crko prije par godina.

Nemoj im davati klikove niti lovu od reklama. Ionako samo prepisuju članke.

Pazi, moja baba može da se slika sa ukrajinskom zastavom i kukastim krstom. Ti nemaš pojma ko je to na slici.

Ne nasedaj na Putinovu propagandu.
Sizife, to da su tu Ukri iz Desnog Sektora - to se i na Zapadu veoma lepo zna, a to što je nekima cilj suzbijanje “ruskog narativa” bez obzira na stepen korespondencije sa objektivnom stvarnošću je druga stvar.

Moralni relativizam.

Sizife, to da su tu Ukri iz Desnog Sektora - to se i na Zapadu veoma lepo zna, a to što je nekima cilj suzbijanje “ruskog narativa” bez obzira na stepen korespondencije sa objektivnom stvarnošću je druga stvar.

Moralni relativizam.
Ti ne bi mogao da stejdžuješ ovakvu sliku sa budžetom (i interesom) direktno iz Kremlja?

Nemoj da se šalimo.

Da nacisti imaju neki ugled u Ukrajini, imali bi i političku moć, barem nekakvu. A oni nemaju nikakvu.

Pazi, moja baba može da se slika sa ukrajinskom zastavom i kukastim krstom. Ti nemaš pojma ko je to na slici.

Ne nasedaj na Putinovu propagandu.
Može, samo su neki lepo zapaža li pre ovoga, a ako tvrdimo da je nemoguće proveriti ko koga i sl, daleko ćemo stići.

Sam znaš da Bajden laže neprestano - čovek ili prosto kaže ono što zna da druga strana očekuje da čuje, ili obećava zlatna brda i doline bez neke namere da se toga posle uopšte i seti, i opet veruješ sve što on kaže.

Dakle, stvar ličnog izbora - Čerčil je tekao da je verovanje stvar vere (religije), kao što ti ne veruješ da su tu Ukrajinci ti što vitlaju nacističkim zastavama (kao što jezu), tako neki ne veruju da u proksi ratovima i geopolitičkim obračunima može da bude “agresora”. Onome ko se negde silom nametnuo ne prija što mu drugi smanjuju sferu uticaja.

iz persepktive vas Hrvata 1941 je i Hitler bio heroj..ima snimka kako ste ga veličanstveno dočekali u Zagrebu .. festival radosti i sreće na ulicama kada su Nacisti umarširali u glavni grad Hrvatske

Oslobodili nas srpske okupacije, ali jbg, svaki oslobodilac na kraju postane okupator, i Srbi su jednom dočekani u Hrvatskoj kao oslobodioci, pa su se pretvorili u okupatore, tako i Švabe :roll:

brt vas nije oslobađao samo onaj ko nije hteo..ko neka krva ste jbte..baš vas je lepo opisao Jovan Dučić..

Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača,
Na poljima rodnim, braneći ih časno
Kitio si cvećem svakog osvajača.
Pevajuć’ mu himne, bestidno i glasno.

Slobodu si večno, zakržljala raso,
Ček’o da donesu tuđi bajoneti,
Po gorama svojim tuđa stada pas’o,
Jer dostojno ne znaš za Slobodu mreti.

Eto, i Srbi su došli na taj nivo, sad i oni slave osvajača, ruska osvajanja su vam baš mila, sad čekate da vam oslobode Kosovo, nemate muda sami riješiti situaciju, ali eto, Ruje zapele u ukrajinskom blatu, valjda će dogodine doći i do vas da vas oslobode :hahaha:

ChwA.gif

Туп!

Тиру риру тиру риру

20221115_150118.jpg

Eto, i Srbi su došli na taj nivo, sad i oni slave osvajača, ruska osvajanja su vam baš mila, sad čekate da vam oslobode Kosovo, nemate muda sami riješiti situaciju, ali eto, Ruje zapele u ukrajinskom blatu, valjda će dogodine doći i do vas da vas oslobode :hahaha:
brt ne čekamo mi Ruse.. zapeli su Ukrajinci u srednjem veku :) 100 000 mrtvih, 10 miliona izbeglica, 500 milijardi štete :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back