Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 5.972
@Sizif Ne vidis ni sada jel' tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Sizif Ne vidis ni sada jel' tako?
Iskreno, više volim da gledam tetovaže na ženskim guzama, ali ajde ako ima nešto zanimljivo ubaci ovde, mrzi me da kopam po Srbin Infou, bole me oči kad tamo zađem.il se praviš glup il si glup.. pa nema većih nacista od ukrajinaca trenutno..jedino hrvati im pariraju!!! pa je l si video azovce uihapšene i njihove tetovaže??
Kako da ne, npr onaj lik sa GolijeГлупе усташе
ОЋајно
Бухахахаха
Pogledajte prilog 1255788
15.11.2022
Тиру риру тиру риру
Pogledajte prilog 1255789
Има ли ишта глупље од оЋајних усташа?
Pazi, moja baba može da se slika sa ukrajinskom zastavom i kukastim krstom. Ti nemaš pojma ko je to na slici.@Sizif Ne vidis ni sada jel' tako?
Iskreno, više volim da gledam tetovaže na ženskim guzama, ali ajde ako ima nešto zanimljivo ubaci ovde, mrzi me da kopam po Srbin Infou, bole me oči kad tamo zađem.
Kakav “genocid”? Veliki broj detonacija na odgovarajućoj visini tako lep saseče elektro mrežu, radar, komunikacije i sl da svakom postane jasno da je further resistance futile 100%. Nisam te čuo da si tako grmeo i moral išao povodom bombardovanja Talibana iako nisu imali PVO, dakle dvojni moral.Znači, praktički, zagovaraš genocid nad Ukrajincima? A nisi fašist kažeš?
Pazi, moja baba može da se slika sa ukrajinskom zastavom i kukastim krstom. Ti nemaš pojma ko je to na slici.
Ne nasedaj na Putinovu propagandu.
video sam na snimku kad su ih skidali..Iskreno, više volim da gledam tetovaže na ženskim guzama, ali ajde ako ima nešto zanimljivo ubaci ovde, mrzi me da kopam po Srbin Infou, bole me oči kad tamo zađem.
i posle kažu trebamo da podržavamo Ukrajinu a ne Rusiju.. degenerici.. Rusi izbacili spot da svi navijaju za Srbiju na WCRussia Today počeo sa emitovanjem na srpskom! Glavna urednica poručula: ‘Kosovo je Srbija’
https://novidani.com/russia-today-p...om-glavna-urednica-porucula-kosovo-je-srbija/
Jutarnji je u vlasništvu masona Hanžekovića, odnosno njegovog nakota jer je stari crko prije par godina.Глупе усташе
ОЋајно![]()
Бухахахаха
Pogledajte prilog 1255788
15.11.2022
Тиру риру тиру риру
Pogledajte prilog 1255789
Има ли ишта глупље од оЋајних усташа?
Sizife, to da su tu Ukri iz Desnog Sektora - to se i na Zapadu veoma lepo zna, a to što je nekima cilj suzbijanje “ruskog narativa” bez obzira na stepen korespondencije sa objektivnom stvarnošću je druga stvar.Pazi, moja baba može da se slika sa ukrajinskom zastavom i kukastim krstom. Ti nemaš pojma ko je to na slici.
Pazi, moja baba može da se slika sa ukrajinskom zastavom i kukastim krstom. Ti nemaš pojma ko je to na slici.
Pa dobro, ti bar priznaješ da nemaš argumenata. Što se mene tiče, to je korektno sa tvoje strane.Meni je sva ta prica o nacizmu u Ukrajini koji postoji ipak nebitna. Rusi imaju svoju crvenu liniju i to je Ukrajina. Kraj price. Sve ostalo je nebitno.
Ti ne bi mogao da stejdžuješ ovakvu sliku sa budžetom (i interesom) direktno iz Kremlja?Sizife, to da su tu Ukri iz Desnog Sektora - to se i na Zapadu veoma lepo zna, a to što je nekima cilj suzbijanje “ruskog narativa” bez obzira na stepen korespondencije sa objektivnom stvarnošću je druga stvar.
Moralni relativizam.
Možda je baba Putinov plaćenik, koja stejdžuje sliku da bi pred svetom ocrnila Ukrajince.Moze, sto bi znacilo da ti je baba nacista.
Može, samo su neki lepo zapaža li pre ovoga, a ako tvrdimo da je nemoguće proveriti ko koga i sl, daleko ćemo stići.Pazi, moja baba može da se slika sa ukrajinskom zastavom i kukastim krstom. Ti nemaš pojma ko je to na slici.
Kakav “genocid”? Veliki broj detonacija na odgovarajućoj visini tako lep saseče elektro mrežu, radar, komunikacije i sl da svakom postane jasno da je further resistance futile 100%. Nisam te čuo da si tako grmeo i moral išao povodom bombardovanja Talibana iako nisu imali PVO, dakle dvojni moral.
Može, ali je malo čudno da se takve slike pojavljuju većinom u ukrajini i rvatskoj.Pazi, moja baba može da se slika sa ukrajinskom zastavom i kukastim krstom. Ti nemaš pojma ko je to na slici.
Odakle si sad to izvukao leba ti...Može, ali je malo čudno da se takve slike pojavljuju većinom u ukrajini i rvatskoj.
Dve najveće demokratije u Evropi...
iz persepktive vas Hrvata 1941 je i Hitler bio heroj..ima snimka kako ste ga veličanstveno dočekali u Zagrebu .. festival radosti i sreće na ulicama kada su Nacisti umarširali u glavni grad Hrvatske
brt vas nije oslobađao samo onaj ko nije hteo..ko neka krva ste jbte..baš vas je lepo opisao Jovan Dučić..
Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača,
Na poljima rodnim, braneći ih časno
Kitio si cvećem svakog osvajača.
Pevajuć’ mu himne, bestidno i glasno.
Slobodu si večno, zakržljala raso,
Ček’o da donesu tuđi bajoneti,
Po gorama svojim tuđa stada pas’o,
Jer dostojno ne znaš za Slobodu mreti.
brt ne čekamo mi Ruse.. zapeli su Ukrajinci u srednjem vekuEto, i Srbi su došli na taj nivo, sad i oni slave osvajača, ruska osvajanja su vam baš mila, sad čekate da vam oslobode Kosovo, nemate muda sami riješiti situaciju, ali eto, Ruje zapele u ukrajinskom blatu, valjda će dogodine doći i do vas da vas oslobode![]()
iz persepktive vas Hrvata 1941 je i Hitler bio heroj..ima snimka kako ste ga veličanstveno dočekali u Zagrebu .. festival radosti i sreće na ulicama kada su Nacisti umarširali u glavni grad Hrvatske