Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.790
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i gledao sam video, čovek priča o tome da Ukrajinci slave slobodu i da su Rusi uništili predajnike mobilnih i sve ostalo, ali su ljudi i dalje srećni i slave napolju...Piše ispod, a ko ne želi, ne može da vidi.
Sky News priča da Ukrajinci slave slobodu u Hersonu koji su Rusi pre toga nemilosrdno uništili.Koju li ce @Sizif sad laz CIA-sku smisliti da demantuje Sky News???
Ako treba nacrtati sto "apsolutno" znaci reci.Vidim ja da si ti zbunjen, pa ću maximalno pojednostaviti jednadžbu, ovako nekako:
Zelenski = heroj Ukrajine
Putko = lažljivi smradni agresor na Ukrajinu
Jel' ti sad jasnije?
To se zove “deindustrijalizacija”: inače, ljudi konstatuju da su Rusi prosto kastrirali “sankcije” protiv sebe i da pobeđuju u energetskom ratu.
Niko nije tvrdio da je kompletnom CNN-u oduzeta akreditacija - aktedituju se pojedinačni novinari, a sad se pokušava prelazak na drugi argument - suština je da su Ukri zaveli strahovitu cenzuru, da prikriju divljanje svojih desničara i nacionalista - ljudi se identifikuju sa Trećim Rajhom, kome je Stepan Bandera “osnivač” Ukrajine od toga nema šta drugo da se očekuje.Evo i gledao sam video, čovek priča o tome da Ukrajinci slave slobodu i da su Rusi uništili predajnike mobilnih i sve ostalo, ali su ljudi i dalje srećni i slave napolju...
Ne znam majke mi gde piše da je CNN-u oduzeta akreditacija u Ukrajini.
Plačite kiše jesenje, zli Rusi usvojili Klintonove metode borbe."There is a mass launch of X-101 missiles in Ukraine with Tu-95 bombers from the Volgograd-Astrakhan region. More than 40 missiles" - Ukrainian media
NATO PVO trafostanice da se spreme dolece im 40 komada X-101 ruskih cestitki
@Watchman
To im je neko referisao, ili je neko prosto morao da udari Tvit da se zna da je frajer - Kh-101 Ukro radari obično otkriju tek kad krenu detonacije."There is a mass launch of X-101 missiles in Ukraine with Tu-95 bombers from the Volgograd-Astrakhan region. More than 40 missiles" - Ukrainian media
NATO PVO trafostanice da se spreme dolece im 40 komada X-101 ruskih cestitki
@Watchman
Niko i nije reko da su ih srokali jednom minom ili bombomovo je skroz van pameti da po 10 odjednom bude pobijeno i ranjeno od jedne rucne bombe ili mine.
Nije - nije bilo borbi uopšte. Od infrastrukture je postradao jedan transformator 330kV.Sky News priča da Ukrajinci slave slobodu u Hersonu koji su Rusi pre toga nemilosrdno uništili.
Nemam šta tu da prigovorim, to je istina.
TIXI... nacisti dizu desnu ruku ...Jel digao ukrasa ruku u nazi pozdrav ili nije? Jeste
Sve to emitovai CNN