Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.468
Mislim, kopaju rovove na severu Krima. Tako da je očito šta se očekuje.А ко каже да неће бити?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim, kopaju rovove na severu Krima. Tako da je očito šta se očekuje.А ко каже да неће бити?
Zašto si onda onako gordeljivo odgovarao u mladosti, na moje opaske da će ruska književnost propastiMislim, sorry ako malo mračim, ali fakti su fakti
T90 ljetni model....
Да ли ти пратиш развој ситуације или си обузет Херсоном у коме више нема људи?
kakav pad jbt.. klasična zamka..vidiš da ni Ukrajinci još uvek ne smeju da uđu u grad..razmišljaju se jer znaju da će ovi da ih razvale.. kotlić!!!
da, sa konstrukcijom za tendu.T90 ljetni model....
Citavu slavu od kotlica napravisekotlic po kotlic
А ти лично видео да копају ровове или си то негде прочитао?Mislim, kopaju rovove na severu Krima. Tako da je očito šta se očekuje.
bolje bi prosli da su samo pomagali lokalne Ruse.Citavu slavu od kotlica napravise
Satelitske fotografije sa proruskog izvora, mogu da ih postavim ako hoćešА ти лично видео да копају ровове или си то негде прочитао?
Moguće, mada je sumnjam da Ruse rade povlačenje iz čista mira. Tu je neka skrivena agenda.
Kuha nešto Surovikin, imam takav predosjećaj.
Koga zaboli patka u Moskvi za neke krajinske Ruse? Jel ti poznat odnos?bolje bi prosli da su samo pomagali lokalne Ruse.
Постави.Satelitske fotografije sa proruskog izvora, mogu da ih postavim ako hoćeš
pa izgleda da ih ne boli ni za "ruske" Ruse inace bi vodlili racuna o svojoj vojsci. ratno pofiterstvo, korupcija i ko zna kakvi bolesni interesiKoga zaboli patka u Moskvi za neke krajinske Ruse? Jel ti poznat odnos?
Nezapamceno i nevidjeno.
Kao da je neko namjerno isturao dio po dio da bude unisten. Uvijek u manjku i uvijek u minusu, 9 mjeseci ratovati kao napadac sa nepovoljnim odnosom od 5:1 za neprijatelja koji se brani.
Na nekim lokalnim mjestima vele da je prednost bila i 10-20:1.![]()
malo po malo. znaju Rusi sta rade vidices ti kako ce na kraju oni ispasti najpametniji. Samo vi ne igrate sah i ne znate kako to moze biti gadno na kraju.Кад заврше своје специјалне операције оваквим комадивањњм питање је пра ће остати од КоВ а те армије.
Као да врше демилитаризацију сопствене армије и плански јој унишравају борбену моћ оваквим командивањем и контролом.
Просто невероватно
Постави.
a tek lokalni Rusi kad Ukri udju.Кад заврше своје специјалне операције оваквим комадивањњм питање је пра ће остати од КоВ а те армије.
Као да врше демилитаризацију сопствене армије и плански јој унишравају борбену моћ оваквим командивањем и контролом.
Просто невероватно
Боже сачувај!malo po malo. znaju Rusi sta rade vidices ti kako ce na kraju oni ispasti najpametniji. Samo vi ne igrate sah i ne znate kako to moze biti gadno na kraju.
Kad Rus podvikne: Sah-mat!
Navlace ih Rusi na tanak led.![]()
Пушилин заявил, что Павловка на 90% освобождена от украинских войск, в ней поднят российский флагDigla se trobojka nad Pavlovkom u Donjecku
Za Telegram traže i broj telefonaInače, proveravam telegram i još uvek vidim da su mobilisani na obuci.
Hoće li barem do kraja Novembra konačno stići? Imam utisak da će ova zima biti topla.
aj ljepo je cuti da bar nesto rade kako treba a ne da su ih odma poslali u sigurnu pogibijuInače, proveravam telegram i još uvek vidim da su mobilisani na obuci.
Hoće li barem do kraja Novembra konačno stići? Imam utisak da će ova zima biti topla.