Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda ste nahebali. Jedini ko će nestati je tvoj drogirani ukrajinski p.eder. Da li će ga njegovi saveznici ukloniti ili braća Kličko ili njegovi tajkuni, tako je svejedno.
Kažu Rusi da imaju samo jedan uslov za pregovore, a to je da Ukrajinci pokažu dobru volju.
Pa pokazuju stalno dobru volju da očiste teroriste i okupatore sa svog državnog teritorija

Kažu Rusi da imaju samo jedan uslov za pregovore, a to je da Ukrajinci pokažu dobru volju.
Pa pokazuju stalno dobru volju da očiste teroriste i okupatore sa svog državnog teritorija
pomoce im rusi da pokazu dobro volju

totalnim nestankom struje gasovoda i kanalizacije

nista se ne brini

znas i sam da su amaeri bili svesni da bi ih skupo kostala avantura sa trupama na srbiju, pa su lepo poceli da unistavaju energetski sitem

kad je pocelo da se kvari meso u zamrzivacima u bg gospoda iz bg brze bolje potpisase

sad imamo obrnutu situaciju

ukrajinci ce oterati placene naciste koji se toboz bore za tu naci slobodu

kad gofanca budu isplivala u vc soljama i kada smrad po ulicama i livadama bude nesnosljiv

a guza pripece neoprana

jbg, sila boga ne moli

prvi put je proslo silom 99te pandorina kutija je otvorena bilo tebi krivo ili milo tako je

:mazi:

pa pa :maramica::maramica:
1667997311518.png

pomoce im rusi da pokazu dobro volju

totalnim nestankom struje gasovoda i kanalizacije

nista se ne brini

znas i sam da su amaeri bili svesni da bi ih skupo kostala avantura sa trupama na srbiju, pa su lepo poceli da unistavaju energetski sitem

kad je pocelo da se kvari meso u zamrzivacima u bg gospoda iz bg brze bolje potpisase

sad imamo obrnutu situaciju

ukrajinci ce oterati placene naciste koji se toboz bore za tu naci slobodu

kad gofanca budu isplivala u vc soljama i kada smrad po ulicama i livadama bude nesnosljiv

a guza pripece neoprana

jbg, sila boga ne moli

prvi put je proslo silom 99te pandorina kutija je otvorena bilo tebi krivo ili milo tako je

Nebitna je Srbija 99, to što si vi volite laskati da mijenjate svijet, realnost je da ste nebitni kamenčić u cipeli

Nebitna je Srbija 99, to što si vi volite laskati da mijenjate svijet, realnost je da ste nebitni kamenčić u cipeli
kako bre nebitna
PANDORINA KUTIJA, ONDA JE MOGLO I SACE DA MOZE

a kot vas pasha i sutasha je posebno bitna

jer mrznja ili ti rusofobija kod vas NIJE PRIMARNA , vec srbofobija

ILI TI SREDNJI PRST RUSA KA BRITANSKOJ REZOLUCIJI O DJEMOSAJDU

i slicno jel de, razumemo se odlicno

Nema vode ha? Uuuu, gotovo je, sad će cijela Ukrajina popušiti kitu Putku :roll:
polako

sam ministar energetike ukrjaine rekao je da je stradalo 40 % energetske snage ukrjaine sa tendencijom rasta i ako rusi nastave ovako sigurno ce totalno unistiti energetsku snagu ukrajine ONDA CE DOCI DO STALNOG NESTANKA STRUJE GREJANJA I RADA KANALIZACIJE

cekaj da gofanca isplivaju... da guza pripece...

a plus zima jao...

ja sam strpljiv , sta si se uskoprcao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back