Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Твоји коментари углавном нису засновани на чињеницама него твојим предрасудама.
Čovek je okačio lažnu vest, i sam se složio kad smo mu ukazali da je u pitanju lažna vest.

Onda upadaš ti, niodakle, sa nepostojećim argumentima, ali imaš stav. Pri tom ne znaš uopšte ni o čemu pričamo.

Komedija.

videćemo hoće li Ruska vojska sutra napustiti Herson.. javim se u isto vreme
Sem što su Rusi navodno srušili nekoliko mostova na reci Ingulec, ne postoje nikakve naznake da napuštaju hersonski mostobran. Posebno ne zbog vojnih operacija Ukrajinaca. Borbe se vode oko Snigorovke, ali ništa značajno ili što bi moglo kompromitovati rusku odbranu na tom pravcu.
Ko širi paniku po društvenim mrežama i sa kojim ciljem, šta Rusi konkretno rade trenutno oko Hersona i koji su im generalno namere - ostaje još uvek nejasno.
Uglavnom, Đekna još uvek nije umrla, a teško da će sutra.
Meni deluje da Rusi pokušavaju isprovocirati ukrajinski napad na grad, kako bi im naneli veće gubitke. I dalje ne verujem, da će napustiti grad zbog problema sa logistikom.

danas je svaki musliguz veci antifasista od samog staljina.

u II ww od svih naroda i narodnosti u jugoslaviji su dali najmanje PARTIZANA , PROCENTUALNO GLEDAJUCI CAK MANJE I OD SLOVENACA!
Svako zna da su Muslimani imali dve SS divizije sto je bila jedinstveno na jugoslovenskoj teritoriji, ne vidim da si rekao bilo sta novo i kakve to ima veze sa sa onim sto sam napisao.

1668001597063.png

Sem što su Rusi navodno srušili nekoliko mostova na reci Ingulec, ne postoje nikakve naznake da napuštaju hersonski mostobran. Posebno ne zbog vojnih operacija Ukrajinaca. Borbe se vode oko Snigorovke, ali ništa značajno ili što bi moglo kompromitovati rusku odbranu na tom pravcu.
Ko širi paniku po društvenim mrežama i sa kojim ciljem, šta Rusi konkretno rade trenutno oko Hersona i koji su im generalno namere - ostaje još uvek nejasno.
Uglavnom, Đekna još uvek nije umrla, a teško da će sutra.
Meni deluje da Rusi pokušavaju isprovocirati ukrajinski napad na grad, kako bi im naneli veće gubitke. I dalje ne verujem, da će napustiti grad zbog problema sa logistikom.
ništa brt ..sačekaću sutra da vidim hoće li se povući..ko zna..možda ovi nato sendvičari na temi imaju neke pouzdane informacije

ukrajinci u ns kazu da je stanje u kijevu veoma napeto (informacije od njihovih majki rodjaka) i da su gradjani svesni da od rusa iskljucivo zavisi da l ice trajno ostati bez struje a samim tim i grejanja i bez kanalizacije...

kazu da ako to rusi ucine, a oni bi voleli da to ucine, da se narod digne i proed pretnji i pritisaka koje rade nacisti fon klicka po gradu, te da ce odma nacisticka vlast pasti...

Za početak uzimamo ruskim okupatorima i ruskim kolaboracionistima živote.
Pitaj Stremousova
Da pitam i razne Rotkvice iz AZOV-a? I ostalu kompaniju? Mislim neću moći jer su na plivanju u Sibiru.
Ceo rat se borite kao prave narikače. Samo cvilite, slinite, balite. Zato tako i prolazite.
Ja vam kažem. Budite dobri jer će vam Rus sve uzeti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back