Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.242
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U teoriji je to mozda tako a u stvarnosti drugacije. To je ogroman prostor i to je nemoguce sve pokriti. Imaju dosta PVO ali nema ga bezgranicno.Postoje mete koje se brane i koje su od vitalnog znacaja,dok ove druge manje bitne pustis da gadjaju.
Ovo iransko ‚‚djubre‚‚leti sporo,dosta je veliko i sa normalnim radarskim osmatranjem lako uocljivo.
Izgleda da Ukri uopste nemaju nikakvu pvo zastitu,kada dopustaju da im ove ‚‚kante‚‚prave ovakve porbleme.
Npr.u Ukrajini je testiran i USA dron kamikaza koji je najavljivan pompezno a doziveo je totalni fijasko,ocigledno da su Rusi sa pancirom s1 a mozda i s2,krasuhom uspeli skoro skroz da ga neutral
Znači nikad.Kad kosilice pokose onda... Neće valjda kroz šikaru?
Једино шта пада су Шахеди.Ako Kerson padne nece biti zaebancije za Mariupolj, a bome ni za Krim. Rusima je bolje da pocnu raditi kako treba culi smo vec stot puta i svaki put razocaranje.
Usput iscitati Napoleonove maksime rata. Ima tamo nesto o vodjenju rata, brojnoj nadmoci u zivoj sili i udariti tako da utroba ispada sama kad idu da kake.
Ma nije. To možemo da pričamo kad tovarimo ove lopatare i nabijamo im osećaj krivice. Na kraju, nije baš ni da smo mi nešto skloni okretanju drugog obraza i da volimo bilo kome bila šta dugovati.Primili ste vi na kazan. Zato su Srbi u stotinama iljada zavrsiloi u kazanu. Nabiem na k. i vas i vase bratstvo i cestoitost.
Krscane sa djavolovim tetovazama, pozadi, sa strane i sprijeda.Dakle Rusi na frontu pravac Rusija a u međuvremenu Iranci teroriziraju kršćane.
Kad kosilice pokose onda... Neće valjda kroz šikaru?
Bice svetla, pobrinuće se sehidi
Šta ćeš, kriza s gorivominteresantno je kako ovim dronovima uvek odjednom nestane goriva pa se samo skljokaju u neki naci- objekat u Kijevu
strašno
Nikad mi do Juge nijesmo nikome okretali drugi obraz. Tek od 1918. to je postao novi srpski nacionalni moto, kako postati rekorder u samoponizavanju.Ma nije. To možemo da pričamo kad tovarimo ove lopatare i nabijamo im osećaj krivice. Na kraju, nije baš ni da smo mi nešto skloni okretanju drugog obraza i da volimo bilo kome bila šta dugovati.
To vidi sa ovima koji su se sa njima bratimili. Za mene su, sve dok su normalni, samo obične komšije. Oni to uglavnom nisu.
Ubijaju krscane sa djavoljim tetovazama!Da se prisjetimo ovog mima koji je postao realnost.
Tada ste bili pametnijiNikad mi do Juge nijesmo nikome okretali drugi obraz. Tek od 1918. to je postao novi srpski nacionalni moto, kako postati rekorder u samoponizavanju.
Kod mene jos od uskocki i granicarski vremena bila je ona "ko se ne osveti". Po njoj se zivilo i umiralo. Nije nas doduse niko ko ovce tamanio dok smo se toga drzali?
OK.
I obrnuto.
Važi seDogovoreno, spremi poruku negdje da poslije ne bi bilo nismo znali...
Pravoslavnu braću?Dakle Rusi na frontu pravac Rusija a u međuvremenu Iranci teroriziraju kršćane.
A tko s vragom tikve sadi?Krscane sa djavolovim tetovazama, pozadi, sa strane i sprijeda.