Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.395
btw Strelkov se najverovatnije vraća na front da komanduje dobrovoljačkim odredom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бил Гејтс и други закулисни ултра богаташи са запада који хушкају на нуклеарни рат, мисле да ће случају истог бити безбедни негде на Новом Зеланду и тамо уживати и даље у свом богатству. А у случају да и тамо загусти, имају они читаве градове и све што им треба километрима испод земље и ту могу боравити годинама и деценијама.Nece da slome Nato niti ce Nato njih da slomi? Ako dodje do tog rata ponistice se sve bogatstvo ovog sveta i svi cemo biti isto siromasni. Ti si npr,Bil Gejts i placas 100 milijardi dolara porez da bi i dalje bio bogat a ne da te sprzi nuk.bomba. I da sa prodaje kompjutera predjes na luk i strelu sledecih 500 godina.
Eventualno ce se umesati direktno ako se Rusija sama urusi kao npr 90te ili kao sto je propalo Osmanlijsko carstvo i sl tokom istorije.
Kako nije? Sami protiv kompletnog zapada i jos drze 15% zuto plavog buljalanda"Samo vi postanite robovi Klutlerčine i sve će biti lepo."
Zar nije bolje ovako što su ogolili da Rusija nije nikakva sila?
Sad je celo čovečanstvo na rubu slobode
Ali ako Rusija nije sila kako je čovečanstvo bilo zarobljeno?"Samo vi postanite robovi Klutlerčine i sve će biti lepo."
Zar nije bolje ovako što su ogolili da Rusija nije nikakva sila?
Sad je celo čovečanstvo na rubu slobode
Razumem ja da ti tako razvaljena navijaš za veličinu XXXXXXL, ali tvoje želje su jedno, a stvarnost je drugo.Neka ih Allah poveća u ružnoći
Pazi, najokoreliji amerikanofob će reći da je Amerika sila, a izgubiše skoro svaki rat u koj su ušli od 1945eAli ako Rusija nije sila kako je čovečanstvo bilo zarobljeno?
Kakve to veze ima s hrvatima kod Staljingrada? Sve i da se sreli s Rusima kod Beograda ( odkud cetnici kod BeogradaJesam li?
Šta misliš zašto četnička garda ponosno ne stupa kad Car Putin posjeti Beograd?
Nije NATO ulupao 100 milijardi u Ukrajinu, već je Ukrajina dobila 100 milijardi dolara i opreme starog oružja u protuvridnosti novoga, a NATO je za sebe naručio novo oružje...
Zaista si bezpametanNije NATO ulupao 100 milijardi u Ukrajinu, već je Ukrajina dobila 100 milijardi dolara i opreme starog oružja u protuvridnosti novoga, a NATO je za sebe naručio novo oružje...
Ако би нуклеарни рат погодио само Европу, северну Америку и Азију, они би се склонили на Нови Зеланд (покуповали су пуно некретнина и земље на НЗ у задњих пар година). Ако би нуклеарни рат погодио све континенте они би онда као пацови у рупе (тј. испод земље), и те јазбине су већ припремили.Znači na kraju završe ko pacovi u rupi.
Čovjek mi se gadi ali sve što je napisao i predviđao dogodilo se.И онда ми кажу да претерујем кад заје8авам овог ретардираног усташког мајмуна
Бухахаха
Pogledajte prilog 1238650
Pa da, oni to čuju na CNN-u i to je za njih nepobitna istina. A onda kmeče po ceo dan i nama ovde prosipaju frustracije jer su ih mornari ostavili...Pazi, najokoreliji amerikanofob će reći da je Amerika sila
A izgubili skoro svaki rat u koj su ušli od 1945e
A to tek... Ni auto ni motor...Ma kad ne mogu da naprave čestit motocikl šta dalje reći??
A to ,ti neki raketni sistemi i ostala čuda postoje u stvarnosti ali nikako da ih vidimo na delu...
Ako slome NATO jer ovo i jeste rat između RF i NATO-a onda ću im poverovati...za sada im ne ide naročito...
Na CNNu sam viđao osakaćene Amere i smejao sePa da, oni to čuju na CNN-u i to je za njih nepobitna istina. A onda kmeče po ceo dan i nama ove prosipaju frustracije jer su ih mornari ostavili...
Čovjek mi se gadi ali sve što je napisao i predviđao dogodilo se.
Će da bude ko sa Slobom:Улупао,улупао..
Јер кад Путин добије ову војну Интервенцију,ко ће западу да врати те паре?![]()
Zasto su muzikanti dali sebi takvo ime? Pa zato sto je to ime omiljenog Hicinog muzicara.... Ako ima neko ko to nije znao...Muzikanti vs Ukrovermaht u tranšejama i bunkerima nedaleko Zajceva
Ja sam na CNN-u video Kristian Amanpur i promenio kanal.Na CNNu sam viđao osakaćene Amere i smejao se
Pa nije muzičar kriv što ga je Hića slušao...Zasto su muzicari dali sebi takvo ime? Pa zato sto je to ime omiljenog Hicinog muzicara.... Ako ima neko ko to nije znao...
A Ukrajinci su nacisti![]()
Dopao mi se Richard Questov šou o berziJa sam na CNN-u video Kristian Amanpur i promenio kanal.
Sva sreća pa ti nemaš ni jedno ni drugo.A to tek... Ni auto ni motor...
A da je hitja voleo Betovena oni bi se zvali Betoven? Budala i korova nikad nece nestatiZasto su muzikanti dali sebi takvo ime? Pa zato sto je to ime omiljenog Hicinog muzicara.... Ako ima neko ko to nije znao...
A Ukrajinci su nacisti zbog tetovaze![]()
Pa Wagner je po tome poznat, pobogu covece...Jok, borbena jedinica se tako zove zato sto slusaju Wagnerova dela... Ne pravi se lud...Ako to do sad nisi znao, eto sad znas...A da je hitja voleo Betovena oni bi se zvali Betoven? Budala i korova nikad nece nestati