Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa Wagner je po tome poznat, pobogu covece...Jok, borbena jedinica se tako zove zato sto slusaju Wagnerova dela... Ne pravi se lud...Ako to do sad nisi znao, eto sad znas...
Pazi koliko si ti ogranicen,Vagner je po tome poznat? Da nije bilo hitje Vagner bi bio nepoznat.? Dobijam transfer blama kada ovako nesto procitam

Zasto su muzikanti dali sebi takvo ime? Pa zato sto je to ime omiljenog Hicinog muzicara.... Ako ima neko ko to nije znao...
A Ukrajinci su nacisti zbog tetovaze :mrgreen:
Malo si frustriran muzikalnom demontažom nacista u Artemovsku pa lupetaš gluposti.
Rusi imaju lek za takve:
1665785323770.jpeg

Pazi koliko si ti ogranicen,Vagner je po tome poznat? Da nije bilo hitje Vagner bi bio nepoznat.? Dobijam transfer blama kada ovako nesto procitam
Znao sam da ces tako nesto da napises...I ja bih imao takve argumente kada bih morao da se raspravljam sam sa sobom:mrgreen:... Mozes jos da dodas i to da oni nisu ni znali da je to Hitlerov omiljeni kompozitor, a i bilo im je glupo da se zovu po nekom ruskom kompozitoru...

Улупао,улупао..
Јер кад Путин добије ову војну Интервенцију,ко ће западу да врати те паре? :D
Amerika poslala 35 godina stare stingere, a za sebe naručila nove i modernizirane...poslala 20-25 godina stare Javeline, a za sebe naručile novije verzije. Šalje Hamere, a za sebe kupuje JVLT, šalju M113, a kupuje za sebe AMPV...šalju 20-30 godina staru 155mm municiju, a za sebe naručuju novu itd...

Znao sam da ces tako nesto da napises...I ja bih imao takve argumente kada bih morao da se raspravljam sam sa sobom:mrgreen:... Mozes jos da dodas i to da oni nisu ni znali da je to Hitlerov omiljeni kompozitor, a i bilo im je glupo da se zovu po nekom ruskom kompozitoru...
Gledaj to ovako:

Do sada je Wagnerovo ime bilo uprljano Hitlerom, od sada će Wagner biti povezivan sa denacifikacijom.

Sreca pa hitja nije voleo Sopena ili da cita Tvejna,tek to bio bio cirkus. Transfer blama

Razumem da 78 dana i noći nisi izlazio iz podruma, ali ipak si malo preopterećen NATO-om. Drugim rečima, prestani da kmečiš.
Kakva ironija. Bombardovanje je bilo pre 23 godine, ako smo i kmečali to vreme je davno prošlo, sad ste vi ti koji kmeče.

Naravno da sam opterećen NATOom, jer oni i dalje drže deo moje domovine pod okupacijom. I naravno da im želim sve najgore.

Ti stvarno ne znaš kako američke donacije oružja funkcioniraju. Daju staro, a za sebe kupuju isto novo i i naprednije...naravno cijena pomoći je cijena tog sustava kao novog. Zapravo radi se o prikrivenoj modernizaciji US ARMY.
Glupisa,pored naoruzanja dali su pare jer je hoholj budzet bulja. Da nisu gurali hoholje u NATO,danas ne bi bilo rata u evropi a te pare su mogli humanije da uloze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back