poljak...čudno rusi pravoslavci poštuju katolika...a da ne govorimo o utemeljitelju humanitarne organizacije zvane čeka koji je također poljak katolikA tek General Konstantin Rokossovskiy...kakva ljudina izidje iz zatvora...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poljak...čudno rusi pravoslavci poštuju katolika...a da ne govorimo o utemeljitelju humanitarne organizacije zvane čeka koji je također poljak katolikA tek General Konstantin Rokossovskiy...kakva ljudina izidje iz zatvora...
Никакве везе са Русијом.Посљедице дугогодишње пљачке америчког народа и корупције.Inflacija razara americku ekonomiju, glavnog finansijera rata u ukrajini. U poslednjih mesec dana , standard je opao za 15%
Izjednačavaš borbe ukrajinske vojske sa pobunjenom milicijom i ovo sad?hteo sam da kazem da si ti rekao da serusi maksimalno suzdrzavaju
pokazao sam samo jedno od stotina naselja koja su sravnjena. u mom slucaju, namerno sam pokazao naselje koje Ukri i Rusi na isti nacin napadnu
sta bi bilo da nije maksimalno suzdrzavanje rusa?
pored onih 100 srusenih bile bi srusene i one 2 prezivele zgrade?
dobro, ti sad vec pricas o velikim dronovima za neograniceni broj upotreba. ono su ipak samoubice, lowcost nabudzene masine i samo jednom polete i samo jednom ateriraju. ne moze taj da nosi ovako nestoUh, postoji američki dron koji nosi rakete koje se kao nož zabijaju kroz prepreke i šire sječiva, takvim je ubijen i general Sulejmani.
Pogledajte prilog 1238306
Dronovi mogu da budu samoubice a mogu da nose i širok spektar raketa i oružja, malih bombi i eksploziva.
Ovaj ruski nosi i termobarične glave protiv pješadije ali nosi i HEAT glavu koja probija oklop vozila kumulativnim dejstvom.
Ne znam koliku penetraciju ima dron sa sječivima, vjerovatno kroz krov kuće ili zid zgrade može da pronađe metu ali ne i u bunkeru. On nema eksplozivnu glavu.
poljak...čudno rusi pravoslavci poštuju katolika...a da ne govorimo o utemeljitelju humanitarne organizacije zvane čeka koji je također poljak katolik
Izjednačavaš borbe ukrajinske vojske sa pobunjenom milicijom i ovo sad?
Šta je milicija trebalo da uradi te 2015, da izađe se bije sa regularnom vojskom na poljani?
Svašta, čak i od tebe.
Znaci da mi placamo za sve? Neka idu i pm i oni i Ukr.poslušo čoek
Pogledajte prilog 1238297
cuj pobunjene milicije, a obara putnicke avione na 10km visine
svi su bili kršteni u katoličkoj crkvi kao i josip broz...šta kažu možeš iz sela ali nikako selo iz tebe...tako i joža reče HRVATSKA 7 BANIJSKA DIVIZIJA a u njoj hrvata ni pod mikroskopom...stepinca u zatvor a u crnoj gori istrebio joža pravoslavne popove uz asistenciju hrvata raštogorca iz ustaškog sela zlosela na kupresu ako je nakon rata bio alfa i omega kontraobvještajne i obavještajne službe FNRJ..Pa oni jesu bili Poljaci, a katolici su bili koliko i ja Luteranac. Oni su bili Komunisti, bogoborci.
Ne može samoubica ali on sam može da nosi i do 5kg tešku bojevu glavu što je sasvim dovoljno za kumulativnu minu koja probija oklop.dobro, ti sad vec pricas o velikim dronovima za neograniceni broj upotreba. ono su ipak samoubice, lowcost nabudzene masine i samo jednom polete i samo jednom ateriraju. ne moze taj da nosi ovako nesto
mislis da je Deda Mraz?Ko u to poveruje taj nema problema ni u Deda Mraza da poveruje.
Види написао си ово:Izvini, Srbija će da se igra u Kataru. Tako da nema potrebe za poistovećivanjem. Inače u Srbiji živim, hvala na pitanju. Je li te zanima i da li plaćam porez ili ga izbegavam uz pomoć kripta kao jedan forumaš ovde![]()
Па сам се логично питао ко то неће нас пустити да игра у Катрау, контам да си у ЕУ, САД и слично а ти у Србији живиш која ако ниси знао није ни увела санкције Русији.Svejedno, nećemo vas pustiti da igrate fudbal sa nama u Kataru. Organizujte svoj turnir sa Sirijom i Severnom Korejom pa se igrajte.
mislis da je Deda Mraz?
pazi ovako, ovo neces procitati na sputnjiku
ista americka firma zastupa slucaj protiv Rusije u slucaju obranja malezijskog aviona i ista firma zastupa slucaj pljacke 50 milijardi dolara od Hodorovskog a za interese Rusije
jel ti se vec upalila crvena lampica?
ima toga jos. ta ista firma je glavna za bilo kakvo ubacivanje para u KSA i iz KSA na zapad i radi za MBS
i ima toga jos, samo necemo danas o tome
Izvini, Srbija će da se igra u Kataru. Tako da nema potrebe za poistovećivanjem. Inače u Srbiji živim, hvala na pitanju. Je li te zanima i da li plaćam porez ili ga izbegavam uz pomoć kripta kao jedan forumaš ovde![]()
To je veoma fina metoda za stimulaciju, davali su sve od sebe.Pa sta mislis kako su prolazili konstruktori u SSSR?
Otac sovjetske avijacije Tupoljev je zajedno sa svojim sinom projektovao avione u zatvoru kod Staljina.
I mogu ti reci, projekti su bili jako dobri...![]()
Pa i nije, ubija kinetički udar i ograničava dejstvo tako da okolo niko ne strada.Meni je ovo toliko nepraktično da sumnjam da su te glasine istinite.
Kakva crna sečiva, pa to je najgori način da opremiš projektil...
Kakvi amateriRusija je objavila da će most koji povezuje Rusiju s Krimom biti popravljen do srpnja 2023. godine. Riječ je o dokumentu koji je objavljen na stranicama ruske vlade.
![]()
Poskupljenja cega?Мало западне статистикe!
Према подацима компанија које истражују тржиште, европска поскупљења обарају рекорде и борба власти није довољна:
У Британији 82%,
У Италији 82%,
У Немачкој 78%,
У Шпанији 74%,
У Француској 72%,
У Шведској 65%,
У Данској 62%.
А још се није зазимило!
![]()