Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.658
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
navodno Maxi trgovinaU kom je ovo lancu? I gde?
Да није химарс?Јављају да је и у Сумију мрачно и суморно.
Postade Mask nacista i fasista.Ilon Mask: Istok Ukrajine više voli Rusiju
Objavio: RHT
06/10/2022 4:46 PM
Like50% Dislike50%
Američki biznismen, osnivač „Tesle“ i „Spejs iksa“ Ilon Mask je izjavio da istočni regioni Ukrajine, u kojima Rusi čine većinu, više vole Rusiju.
Foto: Screenshot Youtube![]()
Takav stav je izneo kao odgovor na reakciju američkog senatora Lindzi Grejama na ranije objavljen „plan Maska“ o Ukrajini. Političar je predložio da se kompanija „Tesla“ liši poreskih olakšica i da koristi sredstva za pomoć Ukrajini. Biznismen je opovrgao informacije i naveo da njegova kompanija već nekoliko godina nije imala takve privilegije.
„Veći deo Ukrajine želi da bude deo Ukrajine, međutim, u nekim istočnim delovima zemlje većinu čine Rusi, i ti delovi Ukrajine više vole Rusiju“, napisao je Mask na Tviteru.
Kako bi potvrdio svoju poziciju Mask je objavio kartu izbornih rezultata u Ukrajini iz 2012. godine. Na njoj se može videti da je na istoku zemlje velika većina građana glasala za Partiju regiona, koju Mask naziva proruskom.

A kod nas moja kravicapa zar je jeftinije dovesti litar mleka iz Poljske nego proizvesti u Srbiji?
ala je Vucic upropastio Srbiju sine baki, nisam ni znao da je ovolika propast poljoprivrede
10 kn litra poljskog mlijeka? Buahahahaha.Ma bitno da se kod vas prodaje poljsko mlijekoa vidim da je skoro džabe Pogledajte prilog 1237334
U mom gradu takođe. Sve domaći proizvodi.A kod nas moja kravica![]()
navodno Maxi trgovina
Počelo noćno bombardovanje, uzbune po celoj ukrajini.
Ti tokovi ekonomije ni meni nisu najjasniji,mleko iz Srbije se prodaje u Becu a ja u NS kupujem mleko iz Poljske.pa zar je jeftinije dovesti litar mleka iz Poljske nego proizvesti u Srbiji?
ala je Vucic upropastio Srbiju sine baki, nisam ni znao da je ovolika propast poljoprivrede
Kod nas redovna cijena i ima ga u izobilju...Nije navodno, nego činjenica. Video sam to poljsko mleko i u drugim samoposlugama, Imlek ga uvozi i distribuira dok traje nestašica njihovog mleka.
kakva nestasica mleka, Vucic je rekao da Srbija usla u zlatno doba, nikad bolje se nije zivelo, rezerve nikad vece, sardina puna skladista, kazu da ima i nafte, gasa, plate 2000 nemackih marki, svi voze mercedese,a siromasni, jbga, voze tojotu.Nije navodno, nego činjenica. Video sam to poljsko mleko i u drugim samoposlugama, Imlek ga uvozi i distribuira dok traje nestašica njihovog mleka.
Ma dobro što uvozite mlijeko, trgovina je slobodna ali 10kn 1,25€ pa u Hrvatskoj je najskuplje mlijeko jeftinije od toga.Nije navodno, nego činjenica. Video sam to poljsko mleko i u drugim samoposlugama, Imlek ga uvozi i distribuira dok traje nestašica njihovog mleka.
Premda je Medjugorje izmisljeno kao i dato vidjenje Gospe, jer je cak i ukleti Vatikan rekao da je to samo biznis a ne vera...
Nije losa poruka
...
Ma da rusi sve nesto mogu ali eto nece, mogu da brzo zavrse rat ali nece, mogu da bombardiraju sve ali nece, mogu na osvajaju ali nece...IGRA MAČKE I MIŠA Putin u roku od jednog dana može da gurne celu Ukrajinu u mračno doba
https://www.alo.rs/ukrajina/vesti/6...oze-da-gurne-celu-ukrajinu-u-mracno-doba/vest
propast stocnog fonda je znak da nema pomoci drzave stocarimaTi tokovi ekonomije ni meni nisu najjasniji,mleko iz Srbije se prodaje u Becu a ja u NS kupujem mleko iz Poljske.
Propast je stocnog fonda,mali proizvodjaci na kraju godine kada podvuku crtu budu u minusu.
to je ko matori deda od 60, 70 godinaMa da rusi sve nesto mogu ali eto nece, mogu da brzo zavrse rat ali nece, mogu da bombardiraju sve ali nece, mogu na osvajaju ali nece...
Ma koja nestašica, kod nas imlek proizvoda koliko hoćeš a cijene diskontne.Nije navodno, nego činjenica. Video sam to poljsko mleko i u drugim samoposlugama, Imlek ga uvozi i distribuira dok traje nestašica njihovog mleka.
Да, Кравица се тренутно пуни у Пољској.Nije navodno, nego činjenica. Video sam to poljsko mleko i u drugim samoposlugama, Imlek ga uvozi i distribuira dok traje nestašica njihovog mleka.
Kod nas redovna cijena i ima ga u izobilju...
https://www.konzum.hr/web/products/dukat-mlijeko-trajno-2-8-mm-1-litra