Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ilon Mask: Istok Ukrajine više voli Rusiju​

Objavio: RHT
06/10/2022 4:46 PM
Like50% Dislike50%

Američki biznismen, osnivač „Tesle“ i „Spejs iksa“ Ilon Mask je izjavio da istočni regioni Ukrajine, u kojima Rusi čine većinu, više vole Rusiju.
Ilon-Mask-1024x587.jpg
Foto: Screenshot Youtube
Takav stav je izneo kao odgovor na reakciju američkog senatora Lindzi Grejama na ranije objavljen „plan Maska“ o Ukrajini. Političar je predložio da se kompanija „Tesla“ liši poreskih olakšica i da koristi sredstva za pomoć Ukrajini. Biznismen je opovrgao informacije i naveo da njegova kompanija već nekoliko godina nije imala takve privilegije.
„Veći deo Ukrajine želi da bude deo Ukrajine, međutim, u nekim istočnim delovima zemlje većinu čine Rusi, i ti delovi Ukrajine više vole Rusiju“, napisao je Mask na Tviteru.

Kako bi potvrdio svoju poziciju Mask je objavio kartu izbornih rezultata u Ukrajini iz 2012. godine. Na njoj se može videti da je na istoku zemlje velika većina građana glasala za Partiju regiona, koju Mask naziva proruskom.
Postade Mask nacista i fasista.

:zkez:

Nije navodno, nego činjenica. Video sam to poljsko mleko i u drugim samoposlugama, Imlek ga uvozi i distribuira dok traje nestašica njihovog mleka.
kakva nestasica mleka, Vucic je rekao da Srbija usla u zlatno doba, nikad bolje se nije zivelo, rezerve nikad vece, sardina puna skladista, kazu da ima i nafte, gasa, plate 2000 nemackih marki, svi voze mercedese,a siromasni, jbga, voze tojotu.

Ti tokovi ekonomije ni meni nisu najjasniji,mleko iz Srbije se prodaje u Becu a ja u NS kupujem mleko iz Poljske.
Propast je stocnog fonda,mali proizvodjaci na kraju godine kada podvuku crtu budu u minusu.
propast stocnog fonda je znak da nema pomoci drzave stocarima

da nema zastite domaceg seljaka, da nema subvencija etc

ali srpski seljak glasa za Vucica, tako da mu tako i treba biti

Nije navodno, nego činjenica. Video sam to poljsko mleko i u drugim samoposlugama, Imlek ga uvozi i distribuira dok traje nestašica njihovog mleka.
Да, Кравица се тренутно пуни у Пољској.
Пре су увозили млеко у праху, сада готов производ.
Демократија, слободно тржиште, Имлек страна мултинационална компанија -> гробар српског сточарства.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back