Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nastavlja!?....Nastavlja!?Pogledajte prilog 1237266
‼☠ Руска војска наставља офанзивна дејства на Артјомовском и Авдејевском правцу – главна ствар из резимеа Генералштаба Оружаних снага Украјине:
▪Руске јединице настављају да изводе офанзивна дејства у областима Николајевке, Соледар, Бахмутски, Артемовск, Мајорск, Первомајски и Красногоровка.
▪Оружане снаге РФ лансирале су једну балистичку и 28 крстарећих пројектила, извршиле 13 ваздушних удара и извеле више од 40 напада из МЛРС-а.
▪Руска војска користила је 14 иранских дронова камиказа за напад на критичну инфраструктуру у областима Одеске и Миколајева.
▪Претња ваздушним и ракетним ударима широм Украјине остаје.
De facto jeste.
Bukvalno..Užas.
Par hiljadu "muzičara" na suvo buši 30-40.000 ukrajinskih vojnika.
U top 20 najkraćih al ajde.
Пусти прошлост, тада их је било нормалних али важна је садашњост.Slažem se, nekad generalizujem ali ne što tako mislim za sve već u žaru diskusije.
Potpuno si u pravu, pogriješio sam što sam generalizovao. Bez obzira što nisam imao lošu namjeru to nije u redu.
Kao da opisujes stanje u Mariupolju do pre par meseci.Пусти прошлост, тада их је било нормалних али важна је садашњост.
Данас је бити антифашиста у Хрватској опасно по живот.
Nekome kome je svaka druga riječ varijacija na drek, koji mora koristiti rektalne pojmove da nešto objasni, čudno mi je da tvrdiš da ne govoriš fekalnim jezikom.Ne znam kojim jezikom govoriš sa onima koje podržavaš. To me zanima, jer ne znam kojim jezikom fekalije komuniciraju.
De jure nije, a bome ni de facto jer se ništa nije promijenilo.De facto jeste.
Hvala Bogu ne. Nit sa Hrvat, niti Ukrajinac, niti podržavam dotične bolesnike.Nekome kome je svaka druga riječ varijacija na drek, koji mora koristiti rektalne pojmove da nešto objasni, čudno mi je da tvrdiš da ne govoriš fekalnim jezikom.
Ili će da okupiraju zapad ukrajine...НАТО ће да напден Русију , односно већ је напао њену територију
Kme kme, sad su braća jel?Dva bratska naroda Rusi i Ukrajinci...
Šta to je državna propaganda danas u Rusiji..
НАТО ће да напден Русију , односно већ је напао њену територију
Idolopoklonstvo. Vjerojatno najveći grijeh koji čovjek može napravit po starom zavjetu.
Ceceni opet paradiraju?
Neprisajedinjeni i nesamoproglaseni Belgorod pod nacistickaskaja ataka...ceka se odgovor Cecena
Doći će na red i T55.rusija je kao WoT naopacke: prvo dobijes dobre tenkove , onda ide smece
Novi povod za polupavanje energetske infrastrukture? Samo napred.
ruske kosmicke snage napadaju taj Artemovsk vec 6 meseciPogledajte prilog 1237266
‼☠ Руска војска наставља офанзивна дејства на Артјомовском и Авдејевском правцу – главна ствар из резимеа Генералштаба Оружаних снага Украјине:
▪Руске јединице настављају да изводе офанзивна дејства у областима Николајевке, Соледар, Бахмутски, Артемовск, Мајорск, Первомајски и Красногоровка.
▪Оружане снаге РФ лансирале су једну балистичку и 28 крстарећих пројектила, извршиле 13 ваздушних удара и извеле више од 40 напада из МЛРС-а.
▪Руска војска користила је 14 иранских дронова камиказа за напад на критичну инфраструктуру у областима Одеске и Миколајева.
▪Претња ваздушним и ракетним ударима широм Украјине остаје.