Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1665585061539.png

Pogledajte prilog 1237266

🇺🇦🏴‍☠ Руска војска наставља офанзивна дејства на Артјомовском и Авдејевском правцу – главна ствар из резимеа Генералштаба Оружаних снага Украјине:

▪Руске јединице настављају да изводе офанзивна дејства у областима Николајевке, Соледар, Бахмутски, Артемовск, Мајорск, Первомајски и Красногоровка.

▪Оружане снаге РФ лансирале су једну балистичку и 28 крстарећих пројектила, извршиле 13 ваздушних удара и извеле више од 40 напада из МЛРС-а.

▪Руска војска користила је 14 иранских дронова камиказа за напад на критичну инфраструктуру у областима Одеске и Миколајева.

▪Претња ваздушним и ракетним ударима широм Украјине остаје.
Nastavlja!?....Nastavlja!?
Najduža ofanziva u povijesti ratovanja :malav:
Screenshot_20220806-191817_Chrome.jpg

Slažem se, nekad generalizujem ali ne što tako mislim za sve već u žaru diskusije.

Potpuno si u pravu, pogriješio sam što sam generalizovao. Bez obzira što nisam imao lošu namjeru to nije u redu.
Пусти прошлост, тада их је било нормалних али важна је садашњост.
Данас је бити антифашиста у Хрватској опасно по живот.

Pogledajte prilog 1237266

🇺🇦🏴‍☠ Руска војска наставља офанзивна дејства на Артјомовском и Авдејевском правцу – главна ствар из резимеа Генералштаба Оружаних снага Украјине:

▪Руске јединице настављају да изводе офанзивна дејства у областима Николајевке, Соледар, Бахмутски, Артемовск, Мајорск, Первомајски и Красногоровка.

▪Оружане снаге РФ лансирале су једну балистичку и 28 крстарећих пројектила, извршиле 13 ваздушних удара и извеле више од 40 напада из МЛРС-а.

▪Руска војска користила је 14 иранских дронова камиказа за напад на критичну инфраструктуру у областима Одеске и Миколајева.

▪Претња ваздушним и ракетним ударима широм Украјине остаје.
ruske kosmicke snage napadaju taj Artemovsk vec 6 meseci

vukojebinu od 3 ulice Bogu iza nogu ne mogu da osvoje 6 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back