Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Најјача сцена када је Бајден прднуо пред Камилом тамо давне 2021 године а она после изјавила: био је дуг и гадан прдеж! :lol:

22655685.jpg
:D

Lično mislim da će ljudi u EU uskoro da shvate da su im Amerika, EU i NATO najveći neprijatelji, a njihovi debili na vlasti korumpirani američki plaćenici .....
Svi Tesini gosti su to do sad shvatili, shvatili su i svi gosti slicnih emisija, o tome i Dragan J. Vucicevic neprestano pise, samo prosti Evropljani nikako da shvate to sto mi iz ove nase vizure jasno vidimo...Glupi su....

Уличне борбе у Бахмуту! Вагнеровци ушли у град!

Једница Вагнер упала у Бахмут

У току су уличне борбе у самом граду Бахмуту(Артјемовск) град који пре рата имао око 80 000 становника, борбе се воде између плаћеника организације Вагнер и војних снага кијевског марионетског режима. У борбама је запаљена кућа градоначелника Бахмута

Nece, ne mogu tako brzo proterati Ruse. :lol:
samo je malouman poverovao da ce ukre da proteraju ruse iz donbasa, kao hrvati srbe iz krajine
Ako se Evropa distancira i zivi bez Rusije to ce i jednima i drugima doneti more problema, ta se medjuzavisnost ne moze ignorisati, niko ne sme biti porazen. Voleo bih da znam kako dalje.
ali ti i dalje zivis u snovima, i zato i ne mozes da znas kako dalje, samo cekaj, videces, posto mene spustas da ti ne namecem kako ce biti dalje, videces sam

ukoliko se evropa ne raspadne i/ili porazi ekonomski, mora biti porazena vojno, kao i ukrajina
ja sam pricao i ukrajina da se raspadne, ali badava, sada isto i za eu, to joj je najbolje, kud kojii, razlaz - u suprotnom ekonomski, a ako ne onda vojni poraz mora da pretrpi

Poslednja izmena:
„Изгубљени обим транзита преко „Северних токова“ који пролазе по дну Балтичког мора, могли бисмо преместити и у регион Црног мора, тако да то постане главна маршрута за испоруке нашег горива и природног гаса у Европу преко Турске, стварањем у Турској највећег гасног хаба за Европу, ако су, наравно, за то заинтересовани наши партнери“, најавио је Путин.

Preko Turske, Bugarske, Srbije i Mađarske.

:flert:

Pita Mali Frta tatu:

Tata tata a što je mleko tako skupo?
Tata mu kaže: zZto što Ukrajinci pobeđuju.

Pa opet Mali Frta pita tatu:

Tata tata a što nemamo struju i grejanje?
A tata mu kaže: Pa zato što Ukrajinci pobeđuju.

I ponovo Mali Frta pita tatu:

Tata tata, a što su Ukrajinci izgubili pola države?
A tata mu odgovara: Pa zato što Ukrajina pobeđuje.

I misli se Frta pa kaže: Auuuuuuuuu kad je tako loše stanje kad Ukrajina pobeđuje šta li bi bilo da gubi!

AHAHAHAHA ŠALIM SE NIJE MALI FRTA REKO OVO ZADNJE GLUP JE KO KURѦC KUŽIŠ, NE? PA MISLIŠ PALO BI MU NA PAMET DA SKOPČA DA UKRAJINA IDE U RACKU BAHAAHAJAHAJAHAAH

Уличне борбе у Бахмуту! Вагнеровци ушли у град!

Једница Вагнер упала у Бахмут

У току су уличне борбе у самом граду Бахмуту(Артјемовск) град који пре рата имао око 80 000 становника, борбе се воде између плаћеника организације Вагнер и војних снага кијевског марионетског режима. У борбама је запаљена кућа градоначелника Бахмута
Isto smo čitali prije dva mjeseca i onda periodično do tebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back