Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pah-117225843.jpg

Haha, volim ovakve fantazije. Šokirani Amerikanci mole da kupe patent ali Srba kaže Jok, nama pravoslavnim pare ništa ne znače!
To se može proveriti, ali mi se sad ne traži po netu.
Očigledno si premlad čim o tome ništa ne znaš.

Nekad mi se čini da su 90% ovih NATO obožavaoca na forumu neki srednjoškolci koji pojma ni o čemu nemaju i ovde malo chatuju u pauzama između dve kompjuterske igrice. Žali Bože izgubljenog vremena na pokušaj razgovora s njima....

Oće li mi neko reći, kad Ukrajinci išćeraju ruske teroriste i završi se specijalna vojna operacija, oće li Rusija imati od čega da Ukrajini isplati odštetu?
pa Rusija je i sad na koljenima, pola godine mlate i ginu i skoro ništa zauzeli nijesu, a ni to što su zauzeli ne umiju da zadrze...
ako potraje rat još godinu ima da bankrotiraju totalno...
Što se napravi od onolike zemlje, sjebaše ih Ameri totalno, posprdaše im se sa glavama... one priče Rusija, Rusija, velesila *****, palac, kad Rusija sprdnja od države

BANDERASI CRNI VRANI - CRNI SU VAM DOSLI DANI :maramica:

Биће потребни месеци да се поправе четири трафостанице у Лавову на западу Украјине, саопштио је градоначелник Андреј Садовој.

Pogledajte prilog 1236873
Za dva dana onesposobljena trećina elektroenergetskog sistema Ukroruine . Još 4 dana i potpuno prelaze na fenjere.

Oće li mi neko reći, kad Ukrajinci išćeraju ruske teroriste i završi se specijalna vojna operacija, oće li Rusija imati od čega da Ukrajini isplati odštetu?
pa Rusija je i sad na koljenima, pola godine mlate i ginu i skoro ništa zauzeli nijesu, a ni to što su zauzeli ne umiju da zadrze...
ako potraje rat još godinu ima da bankrotiraju totalno...
Što se napravi od onolike zemlje, sjebaše ih Ameri totalno, posprdaše im se sa glavama... one priče Rusija, Rusija, velesila *****, palac, kad Rusija sprdnja od države
Da, mnogi su pali na one glupe reklame "Sarmat Buratino Krasuha."

A ostali su pimpeka suha

Bio i Zagreb '91 u mraku
И нису. Ајмо опет
Самим Србима цео НАТО није могао да уништи онолико мању војску, а Украјинци без запада не могу против једне "распале" Русије

Бухахаааааа ајде опет
Nije stvar uništavanja nego dizanja ruka u zrak i predaje.
Kod Ukrajinaca to nećeš gledati, zato ih i prezireš toliko :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back