Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.599
Kolateralne žrtveZato Rusi imaju....veze.. i ubijaju civile
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolateralne žrtveZato Rusi imaju....veze.. i ubijaju civile
Tako govori potkapcitirani poznavatelj mogućnosti Nnjemacke i japanske tehnologije.Da, Japan, Njemacka i Italija, eminentni proizvodjaci raketa...tones sve dublje i dublje, avetinjo...
Zapamtio sam šta sam rekao 24.2.Čoveče,da li si svestan,jesi zapamtio šta ti odavno rekoh,ti si sprdnja ove teme,ne vredi,koliko god se trudio džaba ti trud.
Ko bi pobedio u fajtu između Jezuita i Hazara u tvom mišljenjuCela nesreca u Ukrajini je pocela sa izborom aktuelnog NWO Pape Jezuite...(vojni red u Vatikanu...)
On je izabran u Martu 2013, a obojena revolucija pocela u jesen iste godine i kuliminirala CIA Jezuitskim Pučem 2014 na Majdanu...
Dakle ovaj NWO Papa koji izigrava indijanca i trkelja šatro o miru i sl...je ustvari sa svojim Jezuitskim Vatikanskim redom prouzrokovao nesrecu i bratoubilacki rat u Ukrajini...
Pola ako ne i celi CIA i Pentagon rukovodstvo su zavrsili Jezuitske skole u USA itd...
Sve se zna...
Ali karma ce im se vratiti zbog ovog krvoprolica koje su izazvali...
...
Heljp NATOGriza savest zbog cega?
Kome je do morala,grize savesti taj neka ide u crkvu.
Ovde se radi o surovim profesionalcima.
I ono cuveno " Srbija se saginjati nece "Što je trebao Clinton napraviti? Dao je Miloševiću više ultimatuma i priliku da povuče vojsku s Kosova i prestane s ubijanjem Albanaca. Milošević je inaćenjem i bahaćenjem izravno odgovoran za bombardiranje Srbije. On je bio zapovjednik vojske i jasno mu je stavljeno do znanja što će se dogoditi ako ne prestane s etničkim čišćenjem na Kosovu. Slobo je žrtvovao svoj narod radi spina - Niko, bre Srbinu neće da naređuje! Nećemo, bre, da vas poslušamo!

Ukrajinska vojska se brani na frontu, ali ruske kukavice im ne žele doći na megdan, već kukavički gađaju civile.

AAAHAHAHAHAHAHAHAPreko 100 raketa, a stradalo 19 civila kao kolaterna šteta (možda su i vojnici, ali Zeleni kaže civili)
Mogu da kažem samo da su još jednom Rusi pokazali koliki su amateri. Ameri su znali jednom raketom da pobiju preko 100 svatova. (nikad nisam shvatio zašto su se bili toliko ostrvili na svadbene povorke)
![]()
E ali pazi, oni su izmislili taj termin - collateral damage.Kolateralne žrtve
SF - SN!Probaj se obratiti svom obiteljskom liječniku.
U Haag ne ide pobjednička vojska, osim hrvatske![]()
Nemam preča posla nego da pamtim tvoje budalaštine.Rekoh ti,ti si sprdnja i tako se odnosim prema tvojim pisanijima ovde.Zapamtio sam šta sam rekao 24.2.
"Ukrajina predstavlja Putinov kraj"
Nemaju pravo na Aljasku.Pa nek anektiraju Aljasku onda
Ako imaju muda
Ni Rus ni Amer nikada, a niti Izraelac.Kako god.
Rusima se jhebe sta te budale rade u Hagu.
Posle onoga sta je uradjeno Srbima ubedjen sam da niti jedan Rus tamo nece zavrsiti.
Drekavac level 3Rusi ga već vide. Sve što rade trenutno je čin očajnika.
Svi ljudi kojima je porodica manje vazna od države su promašili svoj život. Ti tvoji nesrecnici su nacistička zombad.Juriša na teroriste i okupatore.
Dužnost i obaveza svake drdržave.
Penili su ovde nedeljama o napredovanju o genijalnim pobedama,niti jedne reci o ubijanju civila.Heljp NATO
Dobro da ni obsoleteE ali pazi, oni su izmislili taj termin - collateral damage.
To nisu čak bi žrtve, ljudi - victims.
To je neki damage!