Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Na novih 1.5 sekundi izbačenih vezano za snimak ubistava u Kupjansku, vidi se nose Ukrajinske uniforme.
Međutim, u pokušaju da spinuju situaciju, očajnički su fotošopovali crvenu traku na nogu jednih od nosioca

Na usporenom snimku se vidi očajan fotošop i pokušaj Ukrajinaca da sakriju sopstven zločin.

Nadam se samo da ustašija neće svojom histerijom da izbriše ovaj važan post iz redosleda.

Rusija ima na raspolaganju i nuklearno oružje koje ne mora širiti radijaciju.

To su hidrogenske i neutronske bombe koje ubijaju živu silu u velikom radijusu ali ne šire radioaktivnost po okolinu.

Rusija ima masu sredstava kojima može da dotuče ukrajinske naciste i danas smo bili svjedoci upotrebe masovnih udara raketnim sistemima.

Pogodili su ukrajinskog načelnika sajber policije u vožnji automobilom, znači mogu da biraju mete na ogromnoj daljini i to treba da bude opomena drugima koji misle da je Rusija slaba.

Ukrajina će zapamtiti ovaj dan a od njenog ponašanja zavisi hoće li doživjeti i gore.

Pogledajte prilog 1236258
Ne znam o kojoj se bombi radi ali ako je tacno ne bih rekao da je precenjena. Cak i da je razaranje duplo manje, udari po vecim gradskim jezgrima bi paralisali ostatak drzave.. Kako slati vojsku i sredstva preko okeana ako su desetine miliona pod rusevinama i ako imas raspad eletro mreze i vecine ostalih servisa.
htio bih nešto napomenuti a što je u večoj mjeri netipično za evropske zemlje ili večinu njih ili bar za one na istoku...U usa kad bi se takav armagedon pojavio urušio bi se bilo kakav organizirati sistem održanja reda i zakona u navedenim prostorima što bi dovelo do nesagledivih posljedica za preživjele jer je amerika izrazito egoistično društvo zasnovana samo na vlastitom probitku bez ikakve kohezije u društvu izuzev dolara...pod nesagledivim posljedicama mislim na sve ono što se dešavala nakon tajfuna katrin u new orleansu o čemu ne želim pisati izuzev da se društvo vratilo u rani srednji vijek...takav slučaj da se pojavio u npr. istočno evropskoj državi ne bi imao toliko rušilačke elemente jer evropsko društvo spaja i nacionalni identitet i kultura stoga bi takve posljedice bile puno puno blaže...

Imam.
To što to drug Igor negira.

Eto i za tebe pitanje,
- ako su oborili 40 krstarećih da li to znači da ruski PVO sistemi ipak rade posao, čak i tako gadno proređeni kakvi su kod Ukrajinaca
- ako nisu oborili ni jednu, da li to znači da ukrajina nema više bilo kakav PVO i da Rusi mogu da rade šta im je volja

Baš me zanima šta ćeš odgovoriti, nekako mi se čini da bi najradije zamenio pitanje

soviet-flag-16.gif

A moguće je samo da je bolji perimetar u tim granicama. Ne bih očekivao kontraofanzivu tako brzo.
moguće i da se pojavio element panike kod hohola jer večinom se ipak radi o mobiliziranim ljudima čije su obitelji trenutno u gradovima bez vode i struje i nemaju informacije o njima i pojavi se element straha i bojazni za najbliže...zamisli da si mobilizirani hohol i da živiš u harkovu koji je bez vode i struje i imaš u zgradi djecu i obitelj koje su ujedno uskračene i za novac sa bankomata tu se ne možeš pouzdati na brigu države koja je nokautirana na tvorničke postavke...instikt ti govori da se moraš pobrinuti za njih...a da ne govorimo da benzinske stanice ne rade i sve je zastalo...

Za koji će biti odgovoran onaj koji ga prvi ispali.
Pa tako je cijelo vrijeme.
Ima ona prica ,mrtva ruka! Verovatno ste culi ,ne znam da li je istina ali u Rusiji postoji kompjuter koji registruje radiaktivnost i ako se pojavi u velikoj koncentraciji nezavisno sam aktivira atomsko oruzije na ciljeve u svetu ,ranije markirane, Moguce je da i Amerika ima slican princip, A mozda je samo prica?
Mozda je vreme da ovaj rat stane dok ne bude jos gore, Treba neko da se umesa. Vucic bi sam sebi popusio od srece kada bi on bio taj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back