darda
Elita
- Poruka
- 16.830
O znamo, znamo ne brini, nastavljaju UkroUstaše istim tempom.
Ruski fašisti samo mogu onakko iz daljine , piche bile piche ostale
Pogledajte prilog 1236236
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O znamo, znamo ne brini, nastavljaju UkroUstaše istim tempom.
Ruski fašisti samo mogu onakko iz daljine , piche bile piche ostale
Pogledajte prilog 1236236
Definiši brz završetak.sta mislite hoce li rat biti dug ili ce se brzo zavrsiti ?
6 meseci - godinu i po danaDefiniši brz završetak.
Toliko su bili očajni da ste iz čistog altruizma potpisali kapitulaciju, Kosovo ode ćao bao...
Opet projektuješ sopstveno orgijanje oko mosta. Malo smo pametniji pa to ne zaboravljamo.
Ma daj, koristi kako vi kažete, neke bezvezne slepačke dronove koje Ukiji masovno obaraju.Koristi sve drugo iz arsenalu..
Za početak je važno da se SNS raspline pod težinom krize.Ja predviđam da će trajati do Avgusta 2023e.
@Adios AmigosNikako, sve su to laži! Ako ga na vrijeme izvadi dobiva i malo domaće majoneze
rekao si da bombardovanje civilnih objekata po gradovima u Srbiji sa ovim danas nije za usporedbu,objasni po kom osnovu.Recimo samo da su amerikanci pogodili tomahavkom toplanu na N.Beogradu, kao bitan vojni cilj.Ne budi toliko tovar,podkrepi tvrdnjuNu. nu...šta ja tebi imam dokazivati??
Помажу ли те фантазије због овог јутрошњег руског роштиљања?Toliko su bili očajni da ste iz čistog altruizma potpisali kapitulaciju, Kosovo ode ćao bao...
Da ali vi ste ubili 0 američkih vojnika 1999. i 0 američkih vojnika 2022.НАТО је само нападом на РТС убио дупло више људи него Русија са ових 80+ ракета у целој Украјини.
Јасно је одмах ко је прецизнији и хуманији.
Kako bi ja voleo da se ti desi.NATO trupe napale Bjelorusiju

Doćiće i oni na red.Oni idu na kraju kao desert.Prvo vas.Da ali vi ste ubili 0 američkih vojnika 1999. i 0 američkih vojnika 2022.
Dok je Pravi sektor skenjao dakle 70k rusobudala
Napad na Lisicjansk i Severodonjeck bi mogao uskoro da pocne cini se da skoro pa imaju domet artiljerije za toUništavanje ruskih koncentracija vojske i tehnike.
Koriste sve šta leti jos iz Staljinova doba..Ma daj, koristi kako vi kažete, neke bezvezne slepačke dronove koje Ukiji masovno obaraju.
Mislim da će 6 meseci biti dovoljno (trebaće otprilike 1-2 meseca da mobilizacija pokaže značajnije efekte, a onda ubrzanje.6 meseci - godinu i po dana
Шта чини тај НАТО да спречи ово руско враћање Украјине у камено оба?Da ali vi ste ubili 0 američkih vojnika 1999. i 0 američkih vojnika 2022.
Dok je Pravi sektor skenjao dakle 70k rusobudala
Kao prvo NATO vojna vježba iz 1999. i najveći rat u Europi nakon ww2 nije za nikakvu usporedbu..rekao si da bombardovanje civilnih objekata po gradovima u Srbiji sa ovim danas nije za usporedbu,objasni po kom osnovu.Recimo samo da su amerikanci pogodili tomahavkom toplanu na N.Beogradu, kao bitan vojni cilj.Ne budi toliko tovar,podkrepi tvrdnju
Значи и те старе крнтије овако дрмају НАТО љубимицу Украјину?Koriste sve šta leti jos iz Staljinova doba..
To su diplomatske izjave, a iza kulisa se režira novi bol za pravoslavljeШта чини тај НАТО да спречи ово руско враћање Украјине у камено оба?
Жестоко протестује!
Бухахаааа
Lud sam is toga..Помажу ли те фантазије због овог јутрошњег руског роштиљања?
Тешко. Не престајете да цмиздрите
Шмрц
![]()
Гађана је Петрохемија Панчево. Огромна количина отрова-канцерогених супстанци је ослобођена. Кажу да су на сјеверу Данске мјерили неколико хиљда пута веће вредности од дозвољених. Питам се колика је онда била концентрација у Панчеву? Људи умиру од канцера...
Ma da, republikanci odjednom vole Ruse.Naravno da ce da ih puste niz vodu cim Republikanci udju u Kongres.
Pa nece oni vise hteti da finansiraju Bajdenov privatni rat na Ukrajini. Hoces dalje da ratujes, OK, ali to placaj iz svog dzepa...
Toliko da su se pregrupirali kao Rusi..Значи и те старе крнтије овако дрмају НАТО љубимицу Украјину?
хехехе