Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.622
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kina je brate uvek na svojoj strani.onda zaključi na čijoj je strani Kina ?
Eno Rusi danima placu sto ce ih Evropa mrzeti jos vise. Pa kada su ih to pa voleli? Ti pored toga sto lupetas gluposti, ne poznajes ni osnovne istorijske cinjenice. Evropa je bila, i jos uvek je, najveci rusofob. Ameri su pragmaticni, i znaju vrlo dobro da sa Rusima nema kacanja jer ode sve u 3 lepe. U Evropi sve suprotno, nikada nisu prestali da mrze Rusiju niti ce, samo ih zeza to sto ne mogu Rusiji nista, u poredjenju sa prosloscu kada su mogli da joj pariraju, tako da im se sve svelo na neke besmislene sankcije koje vise stete nanose samoj Evropi nego Rusiji.Biće ova zima prilika da se Rusija još više omrzne i udalji od Evrope.
Znači sad odjednom kažete da ne ratujete s EU, nego samo s Ukrajinom.eu, koja ne sama da ratuje sa agresorom, nego gura jadne ukre u pogibiju
Tako je.Valjda će prvo milijun Srba pobjeći iz EU nazad u Srbiju jer nema ruskog plina,nafte,pšenice,ukrajinske struje....ima da budete puni kao šipak.
Mislio sam na EU/Nato drzave.moldavija?
Znači sad odjednom kažete da ne ratujete s EU, nego samo s Ukrajinom.
Zamisli onda kad se uključi još 500 miliona trupa
Ne mi ćemo za Srbiju...tamo ima svega.Tako je.
U suprotnom smeru jos milijun Kroata za Irsku.
Sreca neopisiva i za jedne i za druge.
Da se setimo kako je bilo u Iraku.
Slažem se.Samo potrebno je ustanoviti i uzrok nastanka te greške.Bojim se da je uzroci nastanka brojni i da je njihov spisak vrlo dugačak.Svako ko podržava tog bolesnika Putina ima neku grešku u psihi.

Kina je brate uvek na svojoj strani.
Nisu Kinezi-Hrvati.
Držimo gro Donjeck oblasti, a vi rekli da je to vaša otadžbinaČujem da pada Kijev. Zar nisu rekli da Rusi beže iz Ukrajine?
Pa moze se nabaviti aluminijum, samo je pitanje po kojim cenama? Nema vise jeftinih sirovina i energenata, sada su cene svega otisle u nebo. Na drugoj strani imas Kinu kojoj su i dalje dostupni svi resuris i energeti, po nesto vecim cenama nego prosle godine ali ni blizu kao cene za Evropu. Nije tesko zakljuciti da Evropa nece moci da parira jednoj Kini u celoj toj globalnoj enekonomskoj areni...A pre rata su samo ekonomijom mogli da koliko-toliko pariraju Americi i Kini (posto su vojno odavno druga liga, razoruzani od strane Amera pod parolom: Mi cemo vas braniti). Posto je EU vojno razoruzana, na red je doslo ekonomija. I sta ostaje od EU kad im ekonomija ode u 3 lepe? Pa nista, praza ljustura koja se ne pita ni o cemu.
Držite vi... da ne kažem šta. Sad počinje prava stvar. Tražili ste, gledajte.Držimo gro Donjeck oblasti, a vi rekli da je to vaša otadžbina
Pišaj po putinjotini
Neću o mentalnoj sposobnosti da naredi granatiranje po civilima ali kako majka može da roditi ovako nesto ružno.....Kvazimodo bi izgubio ulogu u filmu da se ovaj javio.
Сада навијати за Путина је као навијати за Осаму Бин Ладена пре 20 година.
Ja ne mogu više ni da ispratim šta se dešava.Tamo sam na mom blogu.Malo pričam sa devojčicama.Ko će to pratiti.Čujem da pada Kijev. Zar nisu rekli da Rusi beže iz Ukrajine?
Držimo gro Donjeck oblasti, a vi rekli da je to vaša otadžbina
Pišaj po putinjotini