stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Де подели радозналој публици, шта си то ноћас слатко сањао.
Шојгуа-Турчина са џиновском пеглом како пегла, ...... и шта си још сањао?
Баш си ми јутрос туркоазијатски весео.
"Objektivni diskutant"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Де подели радозналој публици, шта си то ноћас слатко сањао.
Шојгуа-Турчина са џиновском пеглом како пегла, ...... и шта си још сањао?
Баш си ми јутрос туркоазијатски весео.
Bolest je to, ujko, bolest ....Mržnja je crv u duši koja uništava mrzitelja ...Nije to zelja vec cinjenica.
Zato što mogu.A zašto ga onda ruše ako je već njihov? Koja je to logika?
Ja ne vidim nikakvo razvaljivanjePrilicno sam siguran.
Pa vidi sto se dogadja, razvaljuju ih svuda.
Ako ovako nastavi i Kremlj ce biti u rusevinama.
Sta je sad san postaje nocna moraUkrajina je pokazala da je teroristicka nacisticka kvazi drzava
Ocekujem brzo ruski odgovor
Putine dosta je bilo milovanja nacista udari ih punom snagom da tamo vise nema zivota.
Zasto Ukropi imaju mostove preko Dnjepra? Zasto Ukro ustase imaju struju uopste?
Zasto ceo vladin kompleks u Kijevu postoji zasto nije unisten?
Zasto rezidencija Zelenskog, Zaluznog i svih clanova vlade i Generalstaba UkroVermahta nisu sravnjeni sa zemljom?
NATO kad je nas napao prvo je na to udario. Koristi "demokratske" NATO metode i unisti tu stoku.
Dobro u celoj prici je sto Rusima ovo odresava ruke da udare nacizam punom snagom.

Jedan način je da izvuče NATO iz pacovske rupe i krene u direktan sukob, pa kako kome… Ovakve ograničene operacije i ostali kurci palci ne vode nikud.Rusi su se preračunali.
Americi i Britaniji odgovara eskalacija sukoba, širok Istočni front, na kome će ratovati narodi Istočne Evrope sa ponekim NATO plaćenikom i dugoročno iscrpljivati Rusiju.
Oni mogu žrtvovati beskonačno mnogo Istočnih Evropljana, Balkanaca i ostalih nebitnih naroda (koji su za USA i UK isto što i Vijetnamci, Korejci, Sirijci...).
Ali Rusija u tom ratu mora žrtvovati SVOJE ljude. A to im se izgleda baš i ne mili...
Mislim da je mudrije da Rusija ne naseda na provokacije i ne dopusti da je Amerika uvuče u takav sveslovenski rat.
Ne znam kako će izmanevrisati ovo što se dogodilo bez posledica. Videćemo.
Mozda je isplivala neka kamikaza podmornica jer se voda snažno zatalasala i onda eksplozija.taj je daleko od mesta eksplozije. Ovo je ispod. 3 plovna objekta ispod pred samu eksploziju. levo jedan manji čamac kod samog stuba. druga dva ispod.
Pogledajte prilog 1234715
ludilo brale...pa ako je itko u stisci sa vremenom onda je to upravo mali tatarski ćelavi ******Ne, nego mu smeta taman koliko i ujed komarca...
Da, počešeš se malo, a vreme presudi komarcu...
...
Ne zna svinja šta je dinja ...Ne zna taj polupismeni peško ni gde je Azija...Kakav li ti problem imaš sa Azijom?
Znas li pricu o kravi koja nakon puno izmuzenog mleka ritne kantu i sve prospe.Zar te nije sramota da tako magareće njačeš o ljudima koji su oslobodili čovečanstvo od zla nacista i fašista u 2. svetskpm ratu i to i sada čine?
To je najvazniji most u cijeloj Rusiji trenutno.To je samo most
Mostovi se lako poprave a ljudi tesko
Zivite za senzaciju???
Zivot vam je plitak ako se nesto ne desava??
Ilegalna građevina, nema građevinsku dozvolu u katastru u Kijevu.A zašto ga onda ruše ako je već njihov? Koja je to logika?
Zato sto je banda na mostu.A zašto ga onda ruše ako je već njihov? Koja je to logika?
Ako su nuklearke jedina preostala ruska opcija to nesto govori zar ne?Ja ne vidim nikakvo razvaljivanje
A mogu da zamislim sa nuklearnim potencijalom kakvo bi razaranje bilo
Prema tome susss tisina tamo![]()
strpi se malo. neće biti katastra u kijevu.Ilegalna građevina, nema građevinsku dozvolu u katastru u Kijevu.
Nisam znao da je to oblast Kijeva ...Hajde poduči me o toj ustaškoj geografiji ...u katastru u Kijevu
Ma to oni i hoceJedan način je da izvuče NATO iz pacovske rupe i krene u direktan sukob, pa kako kome… Ovakve ograničene operacije i ostali kurci palci ne vode nikud.
Govori, dabome, nacističko zlo istrebiti se mora ....Ako su nuklearke jedina preostala ruska opcija to nesto govori zar ne?

I TIXI sa GolijeNiko te nista nije pitao Sorosevac .
Rusija dobija ovaj rat . Nemas ti veze ti si NATO placenik i sluga okupatora i sve sto pises ovde pises jer te okupator i neprijatelj srpskog naroda tako placa da radis.
Porazili smo vas u svakom ratu do ovoga porazicemo vas i sada u to nema sumnje![]()
Katastar je upisnik zemljišta i nekretnina neke države. On sadrži podatke o položaju, obliku i površini katastarskih čestica, te zgrada, odnosno drugih građevina, koje su predmet evidentiranja sukladno posebnim propisima.Nisam znao da je to oblast Kijeva ...Hajde poduči me o toj ustaškoj geografiji ...
Biće, nema hiće, ali u njemu braća Rusi sediće ....strpi se malo. neće biti katastra u kijevu.

Vala i ja vam nebi dao ono sto hoceteZaharova s ustima punim govana kmeci o terorizmu.
Pa to ni Putin ne bi izjavio.