Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusi su se preračunali.

Americi i Britaniji odgovara eskalacija sukoba, širok Istočni front, na kome će ratovati narodi Istočne Evrope sa ponekim NATO plaćenikom i dugoročno iscrpljivati Rusiju.

Oni mogu žrtvovati beskonačno mnogo Istočnih Evropljana, Balkanaca i ostalih nebitnih naroda (koji su za USA i UK isto što i Vijetnamci, Korejci, Sirijci...).

Ali Rusija u tom ratu mora žrtvovati SVOJE ljude. A to im se izgleda baš i ne mili...

Mislim da je mudrije da Rusija ne naseda na provokacije i ne dopusti da je Amerika uvuče u takav sveslovenski rat.

Ne znam kako će izmanevrisati ovo što se dogodilo bez posledica. Videćemo.

To ćemo tek vidjeti.Rusima treba motiv da zavše rat a to znači brutalno peglanje Ukrajine, ovakve stvari proizvode ruske fanatike koji će zabiti rusku zastavu na ispeglan Kijev na kraju balade.
Де подели радозналој публици, шта си то ноћас слатко сањао.
Шојгуа-Турчина са џиновском пеглом како пегла, ...... и шта си још сањао?
Баш си ми јутрос туркоазијатски весео.

Rusi su se preračunali.

Americi i Britaniji odgovara eskalacija sukoba, širok Istočni front, na kome će ratovati narodi Istočne Evrope sa ponekim NATO plaćenikom i dugoročno iscrpljivati Rusiju.

Oni mogu žrtvovati beskonačno mnogo Istočnih Evropljana, Balkanaca i ostalih nebitnih naroda (koji su za USA i UK isto što i Vijetnamci, Korejci, Sirijci...).

Ali Rusija u tom ratu mora žrtvovati SVOJE ljude. A to im se izgleda baš i ne mili...

Mislim da je mudrije da Rusija ne naseda na provokacije i ne dopusti da je Amerika uvuče u takav sveslovenski rat.

Ne znam kako će izmanevrisati ovo što se dogodilo bez posledica. Videćemo.
jedino poljaci rvati i bosnjaci su sloveni koji bi ratovali protiv rusa a nato vojska vec ratuje u ukrajini samo su to dobrovoljci ameri su juce izbrisani ostala samo americka zastava na koju je guzati debeli ruski kamiondzija nasadio svoje dupe :cepanje:

Де подели радозналој публици, шта си то ноћас сањао.
Шојгуа-Турчина са џиновском пеглом како пегла, ...... и шта си још сањао?
Баш си ми јутрос туркоазијатски весео.
Ako nemas sta pametno da kazes bolje cuti, da ovi sa jeftinijim ulaznicama misle da si mnogo pametan

taj je daleko od mesta eksplozije. Ovo je snimak ispod.

3 plovna objekta ispod pred samu eksploziju.

levo jedan manji čamac kod samog stuba. druga dva ispod.

eksplozija.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back