Adios Amigos
Aktivan član
- Poruka
- 1.825
Rusi gadjali sa KH-22 Burja iz Belorusije i to:
Kijev, Cerkasi, Cernigov, Dnjepropetrovsk i Poltavu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi oni su u udobnim foteljama na Zapadu...Pripremite i vi rusofili bele zastave za svaki slučaj
Znate gulazi funkcionišu u oba smera
200 000 Rusa, OVOG MOMENTA, ceka naredbu da krene...zar mislis da ce Rusi dopustiti takvim kao sto si ti da se slade i likuju, prije ce sve i jedan izginuti nego dopustiti sebi tako nesto...Linije fronta vam pucaju, ja ti savjetujem da se što prije isplačeš...
Pa eskaliralo je u sveopću rusku bežanijuovo ce eskalirati nema sumnje

Trebali bi Ukraqjinci vratit po Bjelorusiji.Rusi gadjali sa KH-22 Burja iz Belorusije i to:
Lepo od tebe sto prikazujes rusku skalameriju pod ukrajinskeDoritos sletio na Ukr. Pion
![]()
Hahaha200 000 Rusa, OVOG MOMENTA, ceka naredbu da krene...
Eto Ukrajinci samo leže i ne provode cijelo vrijeme mobilizaciju i obuku u NATO zemljama...Jbg. ja sam mislio da se ti sprdaš postavljajući insert iz igrice, a ti ni nakon ukazivanja nisi u stanju da vidiš da je igrica od zaslepljenosti željom da je to realno.Ti se zezaš?
Greska, mozda je i 300 000....Hahaha![]()
Dosta mi je i Darde, sad još i tiLepo od tebe sto prikazujes rusku skalameriju pod ukrajinske![]()

To objasni ono nesretniku koji je dobio kilo olova nesretniceJbg. ja sam mislio da se ti sprdaš postavljajući insert iz igrice, a ti ni nakon ukazivanja nisi u stanju da vidiš da je igrica od zaslepljenosti željom da je to realno.
Evo ti u malo boljoj rezoluciji, ako nisi u stanju nikako da provališ, obrati pažnju na najočitije, na procvetale ruže i ostalo mnogobrojno cveće u svim bojama spektra i nevidljive čaure šta bi trebale da izleću iz kalašnjikova.
Ti ono beše izBosne?
Jedna je dovoljna da se rat jednostrano prekine. Tu ce Zeleni da kaze "sorry", nema vise, a NATO ako zeli dalje neka izvoli.I ti misliš da bi Ukrajinci stali i da bace 10 takvih? Možda Ukrajina bi ali NATO ne bi. Onda bi se igrali, vjeruj mi.
Siledžiju su pustili dosta, nema više zajebancije.
Sa ruzinavim kalašima i bez zimske opreme...stvarno game changerGreska, mozda je i 300 000....

Otvoreni ekstremni gejevi??Да, каже и да Русија самоуверено иде ка својој новој 1917. години, и то брзим корацима – али овога пута на власт неће доћи бољшевици, већ „уважени западни партнери“
Срећно!

U pravu si, ne leze, vec ginu osvajajuci neke teritorije, i to na vise strana...ovdje govorimo o 200 000 vojnika koji jos nisu bili u dejstvima, SVJEZIH snaga...naravno da tvom atrofiranom mozgu to nista ne znaci...HahahaEto Ukrajinci samo leže i ne provode cijelo vrijeme mobilizaciju i obuku u NATO zemljama...

Sad se osećam kao budala šta sam pokušao normalno da komuniciram sa vama. Neće se ponoviti.To objasni ono nesretniku koji je dobio kilo olova nesretnice
i koja je video igrica u pitanju smore![]()
Jeste, ali je tada jedino mogao da se dobije klip - Zeleni hapsi za “špijunažu” ako se neko usudi da dokumentuje pustošenja po Ukrajini.Video sa 12 septembra
Iznos od samo 0,15% BDP cijelog Zapada. Zamisli što bi bilo da pošalju 1% BDP-a![]()
Čahure se vide još kako, Moj vrt je pun cvijeća, prečisto je za igricu ali ipak izgleda sve neprirodno. Može biti i jedno i drugo.Jbg. ja sam mislio da se ti sprdaš postavljajući insert iz igrice, a ti ni nakon ukazivanja nisi u stanju da vidiš da je igrica od zaslepljenosti željom da je to realno.
Evo ti u malo boljoj rezoluciji, ako nisi u stanju nikako da provališ, obrati pažnju na najočitije, na procvetale ruže i ostalo mnogobrojno cveće u svim bojama spektra i nevidljive čaure šta bi trebale da izleću iz kalašnjikova.
Ti ono beše izBosne?