Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Doritos sletio na Ukr. Pion

FeZNOAkUcAAPBot
Lepo od tebe sto prikazujes rusku skalameriju pod ukrajinske :D

Jbg. ja sam mislio da se ti sprdaš postavljajući insert iz igrice, a ti ni nakon ukazivanja nisi u stanju da vidiš da je igrica od zaslepljenosti željom da je to realno.
Evo ti u malo boljoj rezoluciji, ako nisi u stanju nikako da provališ, obrati pažnju na najočitije, na procvetale ruže i ostalo mnogobrojno cveće u svim bojama spektra i nevidljive čaure šta bi trebale da izleću iz kalašnjikova.

Ti ono beše izBosne?

Мене чуди једна ствар, везана за маскирање положаја. Пошто сам видео да лепе по асфалту три де анимацију рупе у асфалту како би воазач прикочио, зашто не би могла да се направи од неке тканине три де анимација истог типа само са шумом и травом. Нпр. рокнеш нешто 30 метара са 50 метара преко својих тенкова и топова. Чак ни дрон који снима и спушта се јако ниско, тешко би уочио разлику ако је то платно урађено у три де анимацији шуме и траве.

Jbg. ja sam mislio da se ti sprdaš postavljajući insert iz igrice, a ti ni nakon ukazivanja nisi u stanju da vidiš da je igrica od zaslepljenosti željom da je to realno.
Evo ti u malo boljoj rezoluciji, ako nisi u stanju nikako da provališ, obrati pažnju na najočitije, na procvetale ruže i ostalo mnogobrojno cveće u svim bojama spektra i nevidljive čaure šta bi trebale da izleću iz kalašnjikova.

Ti ono beše izBosne?

To objasni ono nesretniku koji je dobio kilo olova nesretnice :D
i koja je video igrica u pitanju smore :D

I ti misliš da bi Ukrajinci stali i da bace 10 takvih? Možda Ukrajina bi ali NATO ne bi. Onda bi se igrali, vjeruj mi.
Siledžiju su pustili dosta, nema više zajebancije.
Jedna je dovoljna da se rat jednostrano prekine. Tu ce Zeleni da kaze "sorry", nema vise, a NATO ako zeli dalje neka izvoli.
Cudi me da se ranije toga nisu setili, i ako jesu, sta ih je to sprecavalo da napadnu Rusiju.
Eto, opkoliki su Rusiju sa svih strana. Eto sad vide da Rusija i nema nekog vojnog potencijala, niti ima voljsku. Nemaju ni carape, umotavaju noge u krpe itd.

Lako je tebi iz toplog stana iz duvar prdjeti. Kad vec toliko navijas za NATO, pusku u ruke pa na Dombas... lako je tudjim krtcm gloginje mlatiti.

Charles de Gaulle "The truth is that the US will end up being hated by everyone, even by their most unconditional allies. US supremacy is a huge global danger. The Americans have infiltrated all the propaganda organs & the parties. They have infiltrated the political structures."

Grad Liman u Ukrajini je staroSrbska provincija, kao i veliki deo drugih provincija .
Vidite po prezimenima da se mnogi ''ukrajinci'' imaju Srpska prezimena . Ruska i Ukrajinska prezimena se razlikuju
od naših , medjutim mnogi stari Srbi u Ukrajini su zaboravili korene da su Srbi.
U Ukrajini je bilo najviše nekad Rusa , i svih drugih susednih naroda kroz istoriju , tako
da originalno tumačenje Ukrajinaca da su oni jedini na tom tlu, da nije bilo ni Rusa ni Srba , ni Turaka ni Litvanaca, ni Poljaka ni Madjara je netačno.

Još gore , što yidis jewreji umesto da pomognu Rusiji , oni pomažu nekadašnjim neprijateljima u EU odakle su najvećim delom nastradali u holokaustu od svih grupa jewreja.

Iznos od samo 0,15% BDP cijelog Zapada. Zamisli što bi bilo da pošalju 1% BDP-a :hahaha:

Ti ono beše izBosne?

Čahure se vide još kako, Moj vrt je pun cvijeća, prečisto je za igricu ali ipak izgleda sve neprirodno. Može biti i jedno i drugo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back