Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
QUOTE="Hromulus, post: 45643283, member: 437920"]
U svim tim ratovima su bili i Rusi, doslovno u svim.
Nisi mi odgovorio koliko su izbjeglica stvorili Ameri... Koliko su % Iraka, Ameri prisvojili?
Zašto si pobjegao u Ameriku?
[/QUOTE]
Da podriva neprijatelja iznutra :vnaočare:

QUOTE="Hromulus, post: 45643283, member: 437920"]
U svim tim ratovima su bili i Rusi, doslovno u svim.
Nisi mi odgovorio koliko su izbjeglica stvorili Ameri... Koliko su % Iraka, Ameri prisvojili?
Zašto si pobjegao u Ameriku?
Da podriva neprijatelja iznutra :vnaočare:
[/QUOTE]
Peta kolona veliš? Ali majku mu, ima valjda djecu ili ih planira. Kako će svojoj djeci objasnit šizofreno ponašanje i podvojenost?

Гласање је требало да буде да ли ће руске војне јединице моћи да се повуку преко државне границе пре него што се претворе у ђубриво за наредни усев сунцокрета.
Ускоро ће Дагестан, Северна Осетија, Татaрстан, Удмуртија, Кабардино-Балкарија устати против пуковника КГБ-а.
Кремљ је одлучио да Русију поново претвори у Суздаљску кнежевину из 14. века.

Ja sam klisnuo od žutih i Druge Srbije. Ne pravi se da je U.S of A nežna kad su im interesi u pitanju.
Ti si napravio što bi napravilo 90% ljudi koji bi imali priliku otići u USA, to uopće nije problem, naprotiv.
Problem je što si doselio u USA bježeći nije važno od koga i sad po forumima moliš Ruse da opale nuke po USA.
Mislim, je li te stigla mobilizacija u USA, kad ideš za Ukrajine ITD.

Гласање је требало да буде да ли ће руске војне јединице моћи да се повуку преко државне границе пре него што се претворе у ђубриво за наредни усев сунцокрета.
Ускоро ће Дагестан, Северна Осетија, Татaрстан, Удмуртија, Кабардино-Балкарија устати против пуковника КГБ-а.
Кремљ је одлучио да Русију поново претвори у Суздаљску кнежевину из 14. века.
Mnogo si se tvrdo navuk’o na N1, nick sve govori.

Ti si napravio što bi napravilo 90% ljudi koji bi imali priliku otići u USA, to uopće nije problem, naprotiv.
Problem je što si doselio u USA bježeći nije važno od koga i sad po forumima moliš Ruse da opale nuke po USA.
Ma u p.m je a ne u Americi, evo i ja sam na Havajima pa prduckam lagano na forumu :zcepanje:

Ako dođe do nečega tu mi je kraj - preblizu sam mesta koja su u samom vrhu liste potencijalnih meta ako se ozbiljno pobiju, ali principi su principi - ako Bajden tako hoće, nek’ bude tako.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back