Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rade isto i prolazi im.
Da su bar Rusi naucili na nasijem greskama. Kazu da je Put ler od Zlobe ucio ratovanje. Znaci izgubice sve i dijelove Rusije!
Šta im prolazi, nikakav efekat tih sranja. Nisu blesavi ni svi koji ovo gledaju sa strane, ako je ta BBC/CNN propaganda prolazila 90tih više ne prolazi.

Sada je zapadna propaganda fokusirana na sopstvene građane, ne na svet, videli smo to juče kod onog odgovora Rojtersu.

Sva ta kvazinovinarska g0vna više nigde nemaju prođu, šutkaju ih gde ih vide.

Šta im prolazi, nikakav efekat tih sranja. Nisu blesavi ni svi koji ovo gledaju sa strane, ako je ta BBC/CNN propaganda prolazila 90tih više ne prolazi.

Sada je zapadna propaganda fokusirana na sopstvene građane, ne na svet, videli smo to juče kod onog odgovora Rojtersu.

Sva ta kvazinovinarska g0vna više nigde nemaju prođu, šutkaju ih gde ih vide.
Varas se. Danas imaju prodju vecu neko ikad.

Prije recimo 20 godina morali su pola lagati a pola istinu. Danas moze biti 100% laz i prolazi brez problema. Kome korona nije otvorila oci..

1665066082828.png

Dobro znači i kad budete imali 1 milion mrtvih, to imamo zvati "piknik" a ne rat
Mi? Ko to Mi? Ako je u ptanju moja eтничka grupa, za nas bi predstaвљало катастофу да изгубимо милион људи.
Са друге стране ако под Ми сврставаш Русију, они такве жртве могу имати само у светском сукобу.

Mi? Ko to Mi? Ako je u ptanju moja eтничka grupa, za nas bi predstaвљало катастофу да изгубимо милион људи.
Са друге стране ако под Ми сврставаш Русију, они такве жртве могу имати само у светском сукобу.
Već ste izgubili 60,000 vojnika zar ne

Ako rat potraje još koju godinu, biće 7-cifreno upokojenje

Telegram kanal „Oluja“ objavio je informaciju o neverovatnom fenomenu koji se primećuje u mnogim gradovima Rusije.

Moskva, Belgorod, Omsk, Murmansk. Stubovi svetlosti sežu do nebesa“, pišu novinari izdanja.

Pogledajte prilog 1233811

Ističe se da su rasvetne stubove primetili Rusi širom zemlje.
Rusi testiraju neko novo oružje?
Kazu da ovlm laserskim snopovima ometaju satelite:think:
Ko ce ga znati, mozda je zato Musk izasao sa onim mirovnim planom.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back