springer
panonski mornar
- Poruka
- 18.813
SBU ZGRADA U KIJEVU...
Pogledajte prilog 1233681
DRŽAVNA RADA
Pogledajte prilog 1233682
MOST NA DNJEPRU
Pogledajte prilog 1233683
Pogledajte prilog 1233685

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SBU ZGRADA U KIJEVU...
Pogledajte prilog 1233681
DRŽAVNA RADA
Pogledajte prilog 1233682
MOST NA DNJEPRU
Pogledajte prilog 1233683
Pogledajte prilog 1233685

Okej.Не одлучујем, констатујем.
Биће да је пре на Путину или Бајдену, него на Зеленском.
А да... на Зеленском није свакако.
ma nije valjda....Za početak trebaš znati da je Rusija napala Ukrajinu s ciljem da je uništi kao državu i anektira što više može teritorija.
A onda možemo u detalje

Путин дует овец, для произведсва продуктов питaния.Ой, у лузі червона калина...![]()
Ovo je next level ispiranja mozga. Prvo malo prdenja o domoljublju pa božja ljubav i ako te to ne uvjeri, stiže strrrrašna božja kazna (naravno da je lik u suzama jer se se brine za tvoju dušu). Kao šlag na kraju kako se ti momci žrtvuju za tvoju obitelj, ej, može li još luđe i perfidnije?Naravno licno ne bi uzeo pusku u ruke. Putinofilija na delu.
Ameri, UK, EU i NATO žele rat u dobiće ga ..Nema više odlaganja ...Dobro sa koliko trupa počinje da bude Rat i prestaje da bude Smešna Operacija
Који члан Закона о међународном праву то говори?Zašto su Rusi insistirali na zvanju SVO će ti se kasti ako malo proučiš mađunarodno pravo

Glupi Hitler, sve bi bilo drugačije da nije počeo rat nego Spezielle militärische OperationRat može početi i sa vodom vojnika, to nema nikakve veze, kao i spec vojna operacija.
Zašto su Rusi insistirali na zvanju SVO će ti se kasti ako malo proučiš mađunarodno pravo. Ukoliko ti je nešto nejasno odi na sveučilište i nahvataj nekog stručnjaka za međunarodno pravo da tiobjasni.
Pa pitaj tetku natu je su li tako što uradili. da oslepi kameru može sigurno ako su naciljali satelit. za oštećenja zavisi od snage i tehničkog rešenja laseraMože? Mogao bi? Zašto to ne rade?
ja nisam izdrzo. Zajasio jos na poso.Stigao sa posla.
Sad kafica i na Index po objektivne info
A sad bi ti da te on džaba podučava međunarodnom pravu? Traži si sam!Који члан Закона о међународном праву то говори?![]()
Si bio tamo i uverio se kako se tamo živi ...Nasedaš na nacističku propagandu zapada, zato se i baviš glupostima i vređaš sve druge samostalne narode ....Severna Koreja. Tamo je extra
Možda si i čitao, mada sumnjam u to - dalje od Bukvara nisi stigao, ali nisi shvatio zašto se zove Biblija ...Sveto pismo, Bibliju jos nisam.
Pa kako da si ti završio u Sloveniji, a ne u DNR Koreji?Si bio tamo i uverio se kako se tamo živi ...Neaadaš na nacističku propagandu zapada, zato se i baviš glupostima i vređaš sve druge samostalne narode ....
pa zar uništenje cevovoda Severni tok to nije? verovatno su ameri i potopili moskvu.moze da se obore ti sateliti al to bi onda bio direktan pocetak 3. sv. rata.
Te tenkove ce bacuska da unisti na jednostavniji nacin bez da gadja americku imovinu u svemiru.
Provalio si me, stvarno nisam citao, citala mi je i objasnjavala baba kad sam bio mali, kasnije sam imao pametnija popsla.Možda si i čitao, mada sumnjam u to - dalje od Bukvara nisi stigao, ali nisi shvatio zašto se zove Biblija ...
Сконцентриши се, сада се бавимо Украјином.Okej.
Koje su još uništene države na kugli zemaljskoj?
Amerika? Sjeverna Koreja? Rusija? Srbija možda?
Potpuni odron.Ovo je next level ispiranja mozga. Prvo malo prdenja o domoljublju pa božja ljubav i ako te to ne uvjeri, stiže strrrrašna božja kazna (naravno da je lik u suzama jer se se brine za tvoju dušu). Kao šlag na kraju kako se ti momci žrtvuju za tvoju obitelj, ej, može li još luđe i perfidnije?
Vidi se - zaudaraš po neznanju ...Provalio si me, stvarno nisam citao, citala mi je i objasnjavala baba kad sam bio mali, kasnije sam imao pametnija popsla.
Samo Rusi je žele uništiti. Ne vjeruješ?Сконцентриши се, сада се бавимо Украјином.
Њу изгледа сви хоће да униште, изнутра и споља.
Kaže se odrod ...