- Poruka
- 11.007
Bolje da gorim u paklu nego li da na ovom svetu podržavam glupost, razvrat, laži i nepravdu ...gorjet ćeš u paklu skupa s njima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da gorim u paklu nego li da na ovom svetu podržavam glupost, razvrat, laži i nepravdu ...gorjet ćeš u paklu skupa s njima
Ja nisam kao ti - ne mislim drugima zlo ...
Ne nisam kao ti - upamti to, ustašo!
Sad ponovi još jednom koliko kilotona bi bacio na Britaniju.Ja nisam kao ti - ne mislim drugima zlo ...
Ne nisam kao ti - upamti to, ustašo!

Jedan osrednji Sarmat je sasvim dovoljno da se istrebi to veliko zlo ...Sad ponovi još jednom koliko kilotona bi bacio na Britaniju.
Ne druge - pirgavce i naciste ...ubijala druge
Не већ се у западним медијима данас преноси да је Украјина бастион западне културе и да је треба бранити до задњег Украјинца.Ukrajina je krajnje korumpirano društvo, pa je situaciju oko toga odlučila riješiti ni više ni manje nego Rusija, država s korupcijom u rangu Somalije.
Bolje da gorim u paklu nego li da na ovom svetu podržavam glupost, razvrat, laži i nepravdu ...

Može li jedno ozbiljno pitanje? Šta je to što te je privuklo nacističkoj ideologiji?Ne možeš ti ni biti kao ja, ti si ko Putin, i ko Biden, i ko ova ostala govna što bi ubijala druge...
Savetovao bih mu da promeni sredinu, mada da imam brata on sigurno ne bi preferirao da živi u Londonu ili bilo kom mestu na tom incestuoznom mestu.I da ti recimo brat sa porodicom zivi tamo, nek crkne i on pride?
Lažeš - njihov džihad je ekvivalent našeg junašta - braniti veru od dušmana ... Šteta je što nemaju i čojstva - braniti druge od sebe ...njihov bog upravo naređuje ubijanje dušmanina
MARIUPOLJ - najlepši grad na svetu ...Možda Sibir, Aljaska, možda Patagonija ali ne tako surovo i podlo mesto kao UK.
Može li jedno ozbiljno pitanje? Šta je to što te je privuklo nacističkoj ideologiji?

Uz dovoljne količine votke sve se može Rusima prodati.Kad braniš svoju zemlju, svi su korisni. A i drugačije se razmišlja.
Ako Konašenko uspe da rezervistima proda kako idu u Herson da brane Rusiju...možda bude efekta.
Mada sam skeptičan.
Lažeš - njihov džihad je ekvivalent našeg junašta - braniti veru od dušmana ... Šteta je što nemaju i čojstva - braniti druge od sebe ...

Boles.Jedan osrednji Sarmat je sasvim dovoljno da se istrebi to veliko zlo ...
Није ово никаква новост.Не би ме искрено чудило да су активирали нови вид заштите.Inteketualna vertikala doktor Nestorović ima uznemirujuće vijesti za ukroustaše!![]()
Znaci duhovnost se danas pokazuje tenkovima i raketama, mobilizacijom i napadom, oduzimanjem teritorije, prijetnjom nuklearnim ratom? Cudno, ne sjecam se relevantnog izvora koji to navodi kao primjer duhovnosti. Mozda si ti prosvjetitelj, na Zemlji si da naucis covjecanstvo sta duhovnost u stvari znaci, i da ne moze bez tenkova.Pitaš me ozbiljno? Zar ne shvataš da smo svedoci sudara materijalista i duhovnosti? Zar sumnjaš da će ousija da savlada entelehiju?
zna se šta dolazi poslje sankcija...RAT...NATO i RUSIJA će se pofajtati...evropa će gorjeti u plamenu...a bogme i USAДо употребе нуклеарног оружја је далек пут, мада никада ближи, цијели арсенал убитачног оружја у низи стоји неупотребљен још увјек.
Бацаће Руси свашта на њих још вјеруј ми.Нико није рекао да ће резервисти одрадити ударну песницу али ће попунити тамо гдје шкрипи и гдје фали људи.
Вјеровао или не тако изгледа рат, интервентни ударни вод се пофајта, разбије, помакне напред, дође замјена учврсти и све тако.
Без резерве не можеш покрити оволики терен, сулудо је било ући у Украјину са овако мало снага и надам се да ће једног дана доћи било какво објашњење из врха руске армије зашто се тако радило.Ако је требао бити блеф да се скине режим морао је постојати план Б шта ако не прође план А.
Јер ако је план Б, 7 мјесеци од операције мобилизација тек када је ђаво одњео шалу онда су Руси заиста подценили Украјину и не желе да признају да су је подценили.Међутим све се мења од дјелимичне мобилизације, држава је ушла у ратни мод и ништа више није исто.А време ће све показати.
Meni Sotona ne dopušta da drugima činim zlo, ali mi dopušta da oružjem vratim svima onima koji meni žele zlo.Oni smiju, njima njihov bog dopušta, ti ne smiješ, tvoj bog tebi ne dopušta ništa drugo osim okretanja drugog obraza
Naravno, kad bi Isus bio tvoj bog, no nije, ti nisi Isusov učenik, ti si neki paganin, krivovjerac![]()

Ne bi te čudilo da laserima pale satelite?Није ово никаква новост.Не би ме искрено чудило да су активирали нови вид заштите.
Naravno licno ne bi uzeo pusku u ruke. Putinofilija na delu.

Što se tiče religije istog sam mišljenje, no lažeš kada kažeš da si antikomunista i antifašista ...uvjereni antifašist i antikomunist, a religiju bi zabranio zakonom