Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.131
Naravno, on je moralni bemčmark.Dobro me podseti da general-pukovniku čestitam unapređenje i 46. rođendan
Realno, biti filoputin u 2022. je odraz opasnog nedostatka osnovih moralnih normi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, on je moralni bemčmark.Dobro me podseti da general-pukovniku čestitam unapređenje i 46. rođendan
Laže Rojters da je princ naredio mesarenje Kašogija
Bajden želi da Rusija i OPEC podnesu troškove američke inflacije - bez jeftinog goriva inflacija neće stati, bar ne bez mera koje mogu da izazovu recesiju - to sam slušao od ekonomskog komentatora na FOX TV.kakvi burazeri
Ta baba radi za SBU - već je više puta bila “očevidac”, prvo u “Buči”, posle i “egzekucija u Mariupolju”.Vuku ovu jadnicu sa sobom, presvukli je i stavili čist zavoj na glavu
![]()
Kakav Princ, moja pokojna baba je naredila.Laže Rojters da je princ naredio mesarenje Kašogija
Aha, dođite Ukri ovamo, da vidimo, ne sme se na tenkove na otvorenom.
ovaj avion , leti vec duze vreme , po RUSIJI a najvise po SIBIRUZavršen prvi MC-21-300 sa isključivo ruskim komponentama. Avion ima 211 putničkih sedišta
![]()
Treba da se sprovede negde u šumu i strelja na licu mesta! Nesposobni mutant!Kadirov i Prigožin su ''isterali'' genelala Lapina iz udobnosti štaba koji je bio smestio u Lugansk na prvu liniju.
![]()
Trebaju megatonske po Kijevu?Aha, dođite Ukri ovamo, da vidimo, ne sme se na tenkove na otvorenom.
Treba nekoliko megatonskih po Kijevu, Lavovu i Galiciji, a ove “uniformisane”pohvatati, deo po kratkom postupku, a deo na preki sud, pa Sibir, pravac rudnici, kao u doba Careva! Ostatak naterati da 24/7 recituju ode Katarini Velikoj, kako samo nju mrze, neopisivo!
HahahahaTreba da se sprovede negde u šumu i strelja na licu mesta! Nesposobni mutant!

Kažu da je istraga ustanovila da Lapin nije krivac nego onaj general u lancu komandovanja iznad njega, smenjen pre par dana(zaboravih ime).Treba da se sprovede negde u šumu i strelja na licu mesta! Nesposobni mutant!
Tokom celog zivota nisam video toliko zastava koliko u ovih nekoliko meseci ukrajinskih.
A ti to verujes?Još jedan dokaz da Rusi ne znaju što je civilizacija. Pored WC-a u stanu oni išli kopati rupu u podu u koju su srali.
a ebote, pa rusi još ni donjeck nisu osvojili... ne bih se kladio ali moguće bi i vi već tu šihtu odradili, iako ste tu negdje po vojnom umijeću... ako ste deset ili dvadeset puta jači onda ok, ako ne onda možete i 500 km prevaliti samo da spasite guzicu i to isključivo "ličnu"... u svakom slučaju vaš veliki brajo će biti upisan u povijest kao najtraljaviji vojnik u povijesti ratovanja
nema šta vjerovati... ti tamo sjevernjaci i istočnjaci pol ih ni vrata ni prozora nema na svojim izbamaA ti to verujes?
.