Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Provjerit cemo kad god treba, nije problem. Ne rece mi koliko prosjecni Srbijanac zaradi litara za sat? I da, za razliku od Srbije, Amerika ima i svoje naftne industrije i svoje firme i kontrolu nad svojim naftnim poljima. Srbija bas ono zavisi od toga hoce li Arapi dici ili ne. Posto mi ti ne odgovori, evo izracunah. U Srbiji se za sat vremena u prosjeku zaradi oko dva litra benzina, znaci 10 puta manje nego u Americi. I sada kao Ameri kukaju :hahaha::hahaha::hahaha:
Ja zaradim 6 litara po satu. Ali su mi rezije 10 puta manje.

Velike sile su to iskoristile , mada su njihovi otisci svuda u tom periodu, da pokradu Ukrajinu i potpuno je opljackaju. I tu je njen kraj. A narod pati i umire.
.
Оно што се разликује од дотадашњих криза тог типа је дрскост тадашње америчке спољне политике где су на протестима против изабраног председника државе активно учествовали активни амерички политичари, Џон Мекејн и В. Нуланд.

Тада је било јасно да ствари неће ићи једноставно.

.

.
Оно што се разликује од дотадашњих криза тог типа је дрскост тадашње америчке спољне политике где су на протестима против изабраног председника државе активно учествовали активни амерички политичари, Џон Мекејн и В. Нуланд.

Тада је било јасно да ствари неће ићи једноставно.

.
Nulandovka je snimljena i lično kako kadrira buduću ukrajinsku vladu i psuje EU zbog opreznosti - Merkelovku je bilo jasno šta će sve da se izdogađa.

Čuj tragedija? Kao da se Mini Morisom zakucao u zid, a ne da je spržen ukropskom u BMP-u

WAR TRAGEDY

Irishman, 23, killed in action while fighting in Ukraine as family ‘devastated but proud’​

ac-irish-killed-in-ukraine-comp-2.jpg
Ima puno Irskih idiota poput ovoga.

Nulandovka je snimljena i lično kako kadrira buduću ukrajinsku vladu i psuje EU zbog opreznosti - Merkelovku je bilo jasno šta će sve da se izdogađa.
.
Да, то је било када је пуч већ извршен и Руси су јасно ставили до знања да неће бити попуштања.

Када једна таква држава објави сирове, тајно снимљене разговоре, то значи да је већ дебело пређена граница толеранције.

.

Samo što nije - nikako da im uspe da pređu preko granica RF - front kod Hersona ide tačno po graničnoj liniji. Ili će Zeleni da prizna tezultate referenduma, ili će ih biti još.
Rusiju očekuje mrak narednih verovatno 50 godina ako izgubi rat. A sva je prilika da ce da izgubi. Na žalost i ukrajince čeka slična sudbina. Ne sve naravno, pojedini će lepo da vajde ali generalno ce još dugo biti trulo tkivo evrope.

Sve to dok se Ameri prave veoma "zabrinutim" za novonastalu situaciju.
Znamo mi te krokodilske suze. Nista se Amerima nece dogoditi izuzev da svoje strateske rezerve nafte koje su kupovali po 30 - 40 $ sad utope glupim EUropejerima po $ 100 - 120 a o gasu iz skriljca da ne govorimo. Konacno i to postade americki izvozni produkt kad je TTF1 € 175 - 190, a sve tako gorke suze liju... :mazi:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back