killdozerfire
Aktivan član
- Poruka
- 1.110
mislim da znam zasto rusi gube, umjesto da kopaju rovove oni muce i ubijaju civile
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to ova ekipa iz video igrica i twittera. Rusija ne pokazuje nikakvu nameru da ubrza ratna dešavanja i stiče se utisak da njoj sukob odgovara. Ekonomski i politički rat Rusije protiv Zapada, kao posledica specijalne operacije u Ukrajini, u potpunosti se odvija u rusku korist.
Same ratne operacije postale su periferna dešavanja, sa ciljem dugoročnog slabljenja Ukrajine i ispitivanja reakcije USA. EU nema šta da ispituju, kako je svaki novi dan sukoba u Ukrajini, još jedan katastrofalan dan za EU.
Jednom kada USA i EU, skinu Ukrajinu sa aparata i priznaju je kao ruski životni prostor, čak i ono što ostane od Ukrajine, neminovo ulazi u njeno gravitaciono polje.
Ne postoji ni najmanja potreba i zelja u USA i Rusiji, za upotrebom nuklearnog naoružanja. Njima sve trenutno ide po planu. To Zelenko i EU hiperventiliraju.
Njima sat otkucava milionske iznose i broji zadnje dane.
Gluposti nema razlog da ga koriste..Rusi mogu upotrebiti nuk samo iz dva razloga .. Ni jedan od razloga nemamo u Ukrajini ..Ta histerija je za vas sa jeftinijim ulaznicama jer eto i to silno lozenje para mora da se opravda na neki načinOn je samo pevac koji kukuriče.
U stvarnosti Pentagon bi osim potapanja ruske flote takođe verovatno ubio 100-200 hiljada ruskih trupa.
Poruka bi bila jasna: Ne koristite oruđe za masovno uništenje u Evropi 21. veka
Koliko ih košta, u toj meri su povećali prihode od energenata i u perspektivi otvorili sebi ogromna nova tržišta. Rusija ratuje sa već postojećem vojskom, profesionalnim vojnicima sa već potpisanim ugovorima. Oni su cena koju su svejedno plaćali. Tehniku troše mahom preostalom od SSSR-a, svejedno više nisu znali šta će sa njom, kako je sve odavno zrelo za rashod. Stiču borbeno iskustvo, militarizuju jedan veći broj stanovništva, testiraju nova oruđa i isprobavaju taktike.A nije bas kosta ovaj rat jako puno a tek ce da ih kosta sa +500k vojnika ..Videćemo u sledecoj fazi kako ce se stvari odvijati ..Trenutno dovlace ljude i tehniku treba skupiti i opremiti toliku vojsku .. Ja gledam ove silne kompozicije tehnike koje pristizu,deluje zastrasujuce .Bit ce paklena zima a i prolece za Ukrope to je sigurno..
To objasni Putinu i Medvedevu koji u svojoj zapadofobnoj histeriji pričaju takve provokacijeGluposti nema razlog da ga koriste..
Pa računaj da svaki od ovih pod kontraktom ima 1000€ recimo a ima vise to ti je 6milijardi godisnje plus svaki metak raketa granata koji se ispali..Cifra će biti jako velikaKoliko ih košta, u toj meri su povećali prihode od energenata i u perspektivi otvorili sebi ogromna nova tržišta. Rusija ratuje sa već postojećem vojskom, profesionalnim vojnicima sa već potpisanim ugovorima. Oni cena koju su svejedno plaćali. Tehniku troše mahom preostalom od SSSR-a, svejedno više nisu znali šta će sa njom, kako je sve odavno zrelo za rashod. Stiču borbeno iskustvo, militarizuju jedan veći broj stanovništva, testiraju nova oruđa i isprobavaju taktike.
Ne bi Ameri ratovali sve godine svog postojanja, da im se to ne isplati.
To ce biti reciklirano ubrzo bas kao i drugi tovar kako je zavrsio do sada u Ukrajini.Kompozicije dolaze i dolaze ..
Nemam ja sta da objašnjavam sve je transportno kad se nuk koristi ..citajTo objasni Putinu i Medvedevu koji u svojoj zapadofobnoj histeriji pričaju takve provokacije
https://www.reuters.com/world/europ...-that-nuclear-threat-is-not-bluff-2022-09-27/
Nemam ja sta da objašnjavam sve je transportno kad se nuk koristi ..citaj
Nato izdvaja oko 1000 milijardi godišnje za odbranuPa računaj da svaki od ovih pod kontraktom ima 1000€ recimo a ima vise to ti je 6milijardi godisnje plus svaki metak raketa granata koji se ispali..Cifra će biti jako velika
Uh ovi tovoa su bas veliki ovo nedeljama samo dolazi ..Bolje bi im bilo da sednu za pregovarački stolTo ce biti reciklirano ubrzo bas kao i drugi tovar kako je zavrsio do sada u Ukrajini.
Svetski index.hrVojska gubi, haos s mobilizacijom, raspad sistema u Kremlju... Srećan rođendan, "sam si kriv"
Teški porazi na bojnom polju, poniženje zbog gubitka teritorija, fijasko mobilizacije, to je situacija u kojoj je Putin i za koju može zahvaliti sam sebi.
Ovi iz svetskih medija nisu čitali tvoje postove
Rokaj, kokaj, snimaj!Vojska gubi, haos s mobilizacijom, raspad sistema u Kremlju... Srećan rođendan, "sam si kriv"
Teški porazi na bojnom polju, poniženje zbog gubitka teritorija, fijasko mobilizacije, to je situacija u kojoj je Putin i za koju može zahvaliti sam sebi.
Ovi iz svetskih medija nisu čitali tvoje postove
Da i pored toliko toga bas su morali da im šalju strasne T55 ..Jesu li ih kupili direktno iz muzejaNato izdvaja oko 1000 milijardi godišnje za odbranu
Samo 1% od toga investirano je u rušenje ruskog sveta
To je jer su tvoji Rusi nametnuli sovjetski standard oružja na tom prostoru, pa za početak im se šalju oruđa takvog tipa.Da i pored toliko toga bas su morali da im šalju strasne T55 ..Jesu li ih kupili direktno iz muzeja..Slabo ti poznajes zapadni svet ..Te pare ne idu Ukrima već njima a oni kasnije kupuju ove muzejske primerke ..
valentina je ukrajinka
A gde su nestala silna skladišta tehnike bivseg IB ..To je jer su tvoji Rusi nametnuli sovjetski standard oružja na tom prostoru, pa za početak im se šalju oruđa takvog tipa.
Zamisli tek ako im Vašington odobri moderna sredstva ratovanja... Za sad vas štede...
I meni bi ona podigla raspolozenje...Маргариту шаљу на фронт да подигне моралPogledajte prilog 1234192