Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pobeđuju, kao i do sada.
Debilni režiser ne zna ispravno da napiše Berlin

Ovo je mogao da napise samo jedan poprilicno neobrazovan Ukrajinac...

Kako Balije ubacuju "H" i gde treba i gde ne treba, oni imaju svoju "ikavicu" gde svaku rec moraju da iscase.
Pa je tako na zapadnoj Ukrajini Berlin - Birlin, a Svetlana je tamo Svitlana..

Ponajgluplji su ovi koji ovaj materijal posredno dobijen od CIPsO distribuisu, oni jednostavno ne znaju sta rade, pa veoma lako ispadnu glupi u drustvu.
Sami se razotkriju...

Ne brini ti ništa, već je izdana naredba da se proizvodnja ovih raketa mora povećat x3, ovoliko povećanje proizvodnje će dovesti do značajnog pada cijene pojedine rakete, jedan od benefita kapitalističke masovne proizvodnje.

Samo sto zapadni mediji kukaju kako nema ko da ih proizvede. Od toga nema nista

Kinezi cekaju da istrosite rezerve oruzja protiv Rusa pa zatim udaraju na Tajvan .

Uhvatice vas sa pantalonama ispod kolena z:D

Kaj ima u Belgorodskoj Narodnoj Republici? U 24h roknu trafostanicu, ode sladište goriva u zrak i ruski partizani poubijaju nacistički ološ u kampu za obuku.
Kreće se vatra širiti sve do Trovačevog bunkera.
Јашта

20221015_134533.jpg

očekujem večeras udare po čitavoj ukrajini...neka grupa terorista napala vojni poligon u belgogradskoj oblasti i ubijala i ranjavala vojnike...hebe se putinu daleko je moskva on poštuje ukrajince...hebeni sovjetski hazar

Htedoh da napisem pa zaboravih, evo sad si me podsetio.

Drugari, moram da primetim da Rusima slabo nesto ide pozadinski rad. Prvo, imali smo jako mnogo diverzija od pocetka operacije sirom Rusije - pozari cak i u Moskvi, ali i daleko na istoku, da ne pominjemo nesrecni Belgorod.
Takodje imamo ubistvo Darje Dugine, bog da joj dusu prosti, ubistva nekoliko administratora oslobodjenih oblasti, most na Krimu, prekid nekoliko gasovoda/naftovoda, potapanje broda Moskva jos onomad (garantujem od strane zapada) itd.

Za sve to vreme prakticno nemamo nijednu slicnu akciju sa suprotne strane. Moram da kazem da sam razocaran, i da je to prilicno demoralisuce. Za Moskvu, to sam vec pisao, moralo je odmah biti skrljano dva britanska najveca broda, uz poruku zaljenja zbog "tehnickih problema" i uz ponudu pomoci. Za gasovode/naftovode treba prekinuti dalekovode za telekom i sta god da ide ispod Atlantika. Moralo je vec za odmazdu biti pobijeno duplo vise ukrajinskih najgorih likova - ne znam ko su, ali Rusi znaju. Jos bolje bi bilo da su poceli da stradaju neki Rotsildi i slicne spodobe iz globalisticke sfere.

Malo sam razocaran tim aspektom ruskih aktivnosti. Mozda ocekujem previse, ali ipak je ponizavajuce za Ruse da se ovo dozvoljava nekaznjeno.

I opet cu da pomenem, pa i vezano za onun nestasicu municije za NATO - Rusija i Iran treba ponovo da pokrenu pitanja prisustva USA u Siriji, i u Tanf bazi i na istoku, gde se jos i krade sirijska nafta. Znaci nakokas Sirijcima rucne antivazdusne bacace, pa da vidimo kako ce USA da se provede. I pokrenes pitanje njihovog prisustva tamo, a vezano za Ukrajinu, pa da vidimo kako ce svet da reaguje u istoj situaciji protiv USA i njihovih saveznika. A Iran i tamo moze da testira svoje dronove, mislim da bi bilo vrlo zabavno za USA. I na sve to morace USA da trosi novac i tamo za rat, sto kosta jako puno jer je daleko od njih. A neka trose i oruzje. A Sirijci samo treba da im rokaju avione i helikoptere.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back