Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.142
Najlepsa cestitka Volodji za rodjendan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmisli malo. Pogledaj sto se desava.Opet gledas Americke filmove??
James Bond 007 - Operation KrimeaOpet gledas Americke filmove??
To je zato jer su očekivali neki raskalašen tulum za okrugli rođendan a ono kifla. Putin ih opet smara i melje li ga melje. Pa kako da budeš opušten?Rodjendansko veselje kod putina ...opustena atmosfera lagana muzika bas ono svecarski![]()
Čijeg mosta?Deo mosta u vodi, propaganda?
Puno vise, 2 do 3 milijuna ih samo poginulo u bitci za BerlinSaamo milion, toliko je Rusa i na Berlin islo.
Kako znas da ne moze??Razmisli malo. Pogledaj sto se desava.
Rusija ne moze vise nista vojno uciniti.
Sad samo trpe udarce a tko dobija udarce bude nokautiran.
Koliko ja vidim teroristicku Rusiju ne pomaze niko.kakav status imaju oni koji pomažu terorističku državu...
Rusija ne moze vise nista vojno uciniti.
Želja pusta navrla kroz pogana usta ...
Де подели радозналој публици, шта си то ноћас слатко сањао.To ćemo tek vidjeti.Rusima treba motiv da zavše rat a to znači brutalno peglanje Ukrajine, ovakve stvari proizvode ruske fanatike koji će zabiti rusku zastavu na ispeglan Kijev na kraju balade.
Prije ce bit u par dana
Nije potpisao ni kada su mu bili nadomak rezidencije, a potpisat će danas kada ruši Most?Dobro bi bilo da Zelenski podpise kapitulaciju pa da zavrsimo
Prilicno sam siguran.Kako znas da ne moze??
Siguran si sto posto ili??
jedino poljaci rvati i bosnjaci su sloveni koji bi ratovali protiv rusa a nato vojska vec ratuje u ukrajini samo su to dobrovoljci ameri su juce izbrisani ostala samo americka zastava na koju je guzati debeli ruski kamiondzija nasadio svoje dupeRusi su se preračunali.
Americi i Britaniji odgovara eskalacija sukoba, širok Istočni front, na kome će ratovati narodi Istočne Evrope sa ponekim NATO plaćenikom i dugoročno iscrpljivati Rusiju.
Oni mogu žrtvovati beskonačno mnogo Istočnih Evropljana, Balkanaca i ostalih nebitnih naroda (koji su za USA i UK isto što i Vijetnamci, Korejci, Sirijci...).
Ali Rusija u tom ratu mora žrtvovati SVOJE ljude. A to im se izgleda baš i ne mili...
Mislim da je mudrije da Rusija ne naseda na provokacije i ne dopusti da je Amerika uvuče u takav sveslovenski rat.
Ne znam kako će izmanevrisati ovo što se dogodilo bez posledica. Videćemo.

Dobro pitanje, na ukrajinskoj teritoriji most moze biti samo ukrajinski.Čijeg mosta?
Ako nemas sta pametno da kazes bolje cuti, da ovi sa jeftinijim ulaznicama misle da si mnogo pametanДе подели радозналој публици, шта си то ноћас сањао.
Шојгуа-Турчина са џиновском пеглом како пегла, ...... и шта си још сањао?
Баш си ми јутрос туркоазијатски весео.
Zar te nije sramota da tako magareće njačeš o ljudima koji su oslobodili čovečanstvo od zla nacista i fašista u 2. svetskpm ratu i to i sada čine?teroristicku Rusiju
Nije to zelja vec cinjenica.Želja pusta navrla kroz pogana usta ...
![]()
A zašto ga onda ruše ako je već njihov? Koja je to logika?Dobro pitanje, na ukrajinskoj teritoriji most moze biti samo ukrajinski.
A baze i postrojenja po Rusiji,poginuli civili ništa? Baš čekalo most kojeg 99.99% Rusa nije vidjelo ni doživljava kao Rusiju.ovo mi tako mirise na ruski false flag da to glava boli unistene 2 sekcije mosta koje ce popraviti za mesec dana a imaju sada odresene ruke za ukrajinu i bilo koga ko se umesa na njihovoj strani da sravni sa zemljom
Nije tako al' dobro, nije tema.Puno vise, 2 do 3 milijuna ih samo poginulo u bitci za Berlin
taj je daleko od mesta eksplozije. Ovo je snimak ispod.
Kakav li ti problem imaš sa Azijom?Де подели радозналој публици, шта си то ноћас сањао.
Шојгуа-Турчина са џиновском пеглом како пегла, ...... и шта си још сањао?
Баш си ми јутрос туркоазијатски весео.