E nema šanse da ukrainci oslobode Davidov brid, tu će dušman ukrainski slomit zube.............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Artemovsk je pao prošli tjedan, čitao ja ovdje.Војска кијевског режима у Артјомовску се повлачи, нема начина да задржи своје позиције, рекао је Пушилин
![]()
Laskanjem nista neces postici...Uvijek navijam za stranu gdje je istina i pravda..
Tebi je draža sila i to je uredu za jednog ekstremistu.
То знамоВладимир Владимирович Путин је први пут прокоментарисао ситуацију са повлачењем војске у офанзиви ВСУ и том приликом најавио промену формата специјалне операције:
"Сада схватамо да се мења формат специјалне војне операције. У вези са уласком нових региона у састав Русије, у складу са Уставом Руске Федерације, усвојен је низ темељних одлука. За Украјину почиње најгоре време у њеној историји", изјавио је Путин.
Kolega širitie dezinformacije, ja imam informacije iz prve ruke, na strani nacista trenutno se bori 12 milijuna ukrainaca, 4 milijuna poljaka, 20 milijuna amerikanaca te ostalih europljana cca 89 milijuna, još tu dodajte 4 milijuna japanaca i 2 milijuna južno koreanca. Prosto da čovjek ne povjeruje!Hoćemo li zaokružiti na 10 milijuna?
Buš videl šta.Pa sta?![]()
George?Buš videl šta.
Владимир Владимирович Путин
"Сада схватамо
Putin?? Vučić??Vučićević??Ko odredjuje šta je istina i pravda, CNN?![]()
To je to sad će im razbit njuške nacističke mamu im je.bem!!Vladimir Vladimirovič Putin prvi je put komentirao situaciju s povlačenjem vojske u ofenzivi VSU i tom prilikom najavio promjenu formata specijalne operacije:
"Sada razumijemo da se format specijalne vojne operacije mijenja. U vezi s ulaskom novih regija u Rusiju, u skladu s Ustavom Ruske Federacije, donesen je niz temeljnih odluka. Najgore vrijeme u njezinoj povijesti. počinje za Ukrajinu", rekao je Putin.
Da zaokruzimo na 10 miliona?
Ma kakvi sve je to taktika.Pa priznaje da su zajebali
Nece valjda i Rusi da se bore na strani Ukrajinaca?Toliko će ih biti kad dođu ruska pojačanja.
Moji izvori kažu da si preterao sa Amerikancima, ovo ostalo manje-više sam i ja saznao.Kolega širitie dezinformacije, ja imam informacije iz prve ruke, na strani nacista trenutno se bori 12 milijuna ukrainaca, 4 milijuna poljaka, 20 milijuna amerikanaca te ostalih europljana cca 89 milijuna, još tu dodajte 4 milijuna japanaca i 2 milijuna južno koreanca. Prosto da čovjek ne povjeruje!![]()
Nece valjda i Rusi da se bore na strani Ukrajinaca?
Дакле признаје да су се зезнули
Žali bože papira kojeg Putin uludo troši, predsjednik Zelenski je Ukazom svu tu igrariju u Moskvi poništio.Председник Русије Владимир Путин је потписао федералне уставне законе о уједињењу Доњецке и Луганске Народне Републике, Херсонске и Запорошке области с Русијом и формирању нових субјеката Руске Федерације.
ti isti putinofili koji jelte “trba štedeti civile, viteški bla bla” sada na medijima dozivaju nuklearni rat.Ахахаха да, он "ратификавао, а Украјинске браниоце отачаства боли д. за његову "ратификацију". А сећам се када су руси почели да пролетос трпе прве велике губитке, па када су гостовали разни путинофили и припадници руске агентуре на тевеу овде у Србији, и када их водитељи питају а шта ако Украјинци тако крену према Доњецку, ови као "ма шта, у крајњем случају Путин ће да прогласи Лугањск и Доњецк Русијом, па чик нека нападну!". А ови не ебу два посто то што је он прогласио окупиране територије за РФ. Онда путиноиди крену да призивају тактичко нуклеарлно оружје, али следи од Петреуса хладан туш у виду изјаве срокаћемо вам Црноморску флоту и ниједан рус неће да остане жив у Украјини. Поучени лекцијом коју су добили од укупно 16 (словима: шеснаест) HIMARS-a, више не се на то не смеју, осим неке баш будалетине дрогиране.