Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tuga bozija...
1664955319731.png

Владимир Владимирович Путин је први пут прокоментарисао ситуацију са повлачењем војске у офанзиви ВСУ и том приликом најавио промену формата специјалне операције:

"Сада схватамо да се мења формат специјалне војне операције. У вези са уласком нових региона у састав Русије, у складу са Уставом Руске Федерације, усвојен је низ темељних одлука. За Украјину почиње најгоре време у њеној историји", изјавио је Путин.

Владимир Владимирович Путин је први пут прокоментарисао ситуацију са повлачењем војске у офанзиви ВСУ и том приликом најавио промену формата специјалне операције:

"Сада схватамо да се мења формат специјалне војне операције. У вези са уласком нових региона у састав Русије, у складу са Уставом Руске Федерације, усвојен је низ темељних одлука. За Украјину почиње најгоре време у њеној историји", изјавио је Путин.
То знамо

У сваком случају, јединице Оружаних снага Украјине биће избачене из окупираних села Херсонске области.

Ово је изјавио заменик начелника локалне администрације Кирил Стремоусов, истичући да се Харковска област никада неће вратити Украјини.

Председник Русије Владимир Путин је потписао федералне уставне законе о уједињењу Доњецке и Луганске Народне Републике, Херсонске и Запорошке области с Русијом и формирању нових субјеката Руске Федерације.

Vladimir Vladimirovič Putin prvi je put komentirao situaciju s povlačenjem vojske u ofenzivi VSU i tom prilikom najavio promjenu formata specijalne operacije:

"Sada razumijemo da se format specijalne vojne operacije mijenja. U vezi s ulaskom novih regija u Rusiju, u skladu s Ustavom Ruske Federacije, donesen je niz temeljnih odluka. Najgore vrijeme u njezinoj povijesti. počinje za Ukrajinu", rekao je Putin.
To je to sad će im razbit njuške nacističke mamu im je.bem!!

Kolega širitie dezinformacije, ja imam informacije iz prve ruke, na strani nacista trenutno se bori 12 milijuna ukrainaca, 4 milijuna poljaka, 20 milijuna amerikanaca te ostalih europljana cca 89 milijuna, još tu dodajte 4 milijuna japanaca i 2 milijuna južno koreanca. Prosto da čovjek ne povjeruje! :hahaha:
Moji izvori kažu da si preterao sa Amerikancima, ovo ostalo manje-više sam i ja saznao.

Председник Русије Владимир Путин је потписао федералне уставне законе о уједињењу Доњецке и Луганске Народне Републике, Херсонске и Запорошке области с Русијом и формирању нових субјеката Руске Федерације.
Žali bože papira kojeg Putin uludo troši, predsjednik Zelenski je Ukazom svu tu igrariju u Moskvi poništio.
Što će Putin sada?
FeOyTazXEAEMLdO.jpeg

Ахахаха да, он "ратификавао, а Украјинске браниоце отачаства боли д. за његову "ратификацију". А сећам се када су руси почели да пролетос трпе прве велике губитке, па када су гостовали разни путинофили и припадници руске агентуре на тевеу овде у Србији, и када их водитељи питају а шта ако Украјинци тако крену према Доњецку, ови као "ма шта, у крајњем случају Путин ће да прогласи Лугањск и Доњецк Русијом, па чик нека нападну!". А ови не ебу два посто то што је он прогласио окупиране територије за РФ. Онда путиноиди крену да призивају тактичко нуклеарлно оружје, али следи од Петреуса хладан туш у виду изјаве срокаћемо вам Црноморску флоту и ниједан рус неће да остане жив у Украјини. Поучени лекцијом коју су добили од укупно 16 (словима: шеснаест) HIMARS-a, више не се на то не смеју, осим неке баш будалетине дрогиране.
ti isti putinofili koji jelte “trba štedeti civile, viteški bla bla” sada na medijima dozivaju nuklearni rat.😒

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back