Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zalaganjem Nijemaca je bio zadovoljan? Niti to "von" nije dobio za smrzavanje u Rusiji.
U odnosu na onaj tvoj otpad koji je vraćen u plastičnim kesama Nemcima je bio više nego zadovoljan. Vas je stalno pljuvao, govorio da ste otpad, kukavice, da ste u borbama nikakavi, loši borci, da ste prvi koji će da ostave nemačke trupe na mali znak opasnosti.
I još nešto, Nemci su ti koji su se u tom Staljingradu pravo borili sa Sovjetima. Vi ostali ste bili seka perse.
Prema tome, proćićete kao vaše tate u Staljingradu.

Amerika napadne Srbiju, Irak, Avganistan, Somaliju i druge jako udaljene zemlje koje nemaju nikakve veze sa njom, a tvoji kažu da je to širenje demokratije. Rusija interveniše u Ukrajini koja je na pljuneš od Rusije i u kojoj živi ruski narod kao autohton, a tvoji skaču kao opareni jarci kako su komunističke granice Ukrajine svetinja, da je Putin novi Hitler itd.

To da se Rusiji ne sviđaju komunističke granice su ruski šahisti poznati po dalekovidosti trebali da shvate onda kada su pre trideset godina priznali Ukrajini te granice, i ostavili 25 miliona Rusa van Rusije.

I preskoči me tog "tvoji". To što su Rusi tvoji je tvoj problem. Moji nisu ni oni, ni Amerikanci, ni Kinezi, ni Srbi koji, osim sebe, imaju "svoje".

Amerika napadne Srbiju, Irak, Avganistan, Somaliju i druge jako udaljene zemlje koje nemaju nikakve veze sa njom, a tvoji kažu da je to širenje demokratije. Rusija interveniše u Ukrajini koja je na pljuneš od Rusije i u kojoj živi ruski narod kao autohton, a tvoji skaču kao opareni jarci kako su komunističke granice Ukrajine svetinja, da je Putin novi Hitler itd.
Evo ti već prva razlika, Amerikanci nisu uopšte anektirali Somaliju

To da se Rusiji ne sviđaju komunističke granice su ruski šahisti poznati po dalekovidosti trebali da shvate onda kada su pre trideset godina priznali Ukrajini te granice, i ostavili 25 miliona Rusa van Rusije.

I preskoči me tog "tvoji". To što su Rusi tvoji je tvoj problem. Moji nisu ni oni, ni Amerikanci, ni Kinezi, ni Srbi koji, osim sebe, imaju "svoje".
Zapad se borio protiv komunizma svim sredstvima, a komunističke granice Ukrajine drži za svetinju. Kakvo licemerje zapadne LGBT (anti)civilizacije.

Burkina Faso. Još jedna francuska kolonija zaziva Ruse

FeK1TAfXkAAyfm9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back