Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
očeš prestat pisat ako recimo rusi ne preuzmu inicijativu za 10 tak dana?
A gde se vi toliko žurite ako vam toliko dobro ide?

Nikako ne razumem taj paradoks, da onaj koji navodno pobeđuje nema ni trunku strpljenja već ga izjeda nervoza, sve nešto žuri da proglasi pobedu, traži od neistomišljenika da presude koje je konačno stanje...

Polako drugari, ne žurimo se mi nigde, samo vi pobeđujte i slavite. Rezultat se na kraju objavljuje.

očeš prestat pisat ako recimo rusi ne preuzmu inicijativu za 10 tak dana?
Преузеће је или у децембру кад земља заледи или на пролеће кад буде тотално сува. Сад нема шансе. Плус што им нису стигле мобилисане јединице. Ја очекујем тек тамо у априлу да крене неко офанзивно дејство Руса.

Getting head before losing head

1920px.png

Преузеће је или у децембру кад земља заледи или на пролеће кад буде тотално сува. Сад нема шансе. Плус што им нису стигле мобилисане јединице. Ја очекујем тек тамо у априлу да крене неко офанзивно дејство Руса.

Do decembra , daj Bože, da zadrže i Krim. Ukoliko se pod hitno ne stabilizuje front i u Donbasu i oko Hersona , Rusi su nayebali, blago receno. Nisu više u pitanju meseci i nedelje nego dani.

A gde se vi toliko žurite ako vam toliko dobro ide?

Nikako ne razumem taj paradoks, da onaj koji navodno pobeđuje nema ni trunku strpljenja već ga izjeda nervoza, sve nešto žuri da proglasi pobedu, traži od neistomišljenika da presude koje je konačno stanje...

Polako drugari, ne žurimo se mi nigde, samo vi pobeđujte i slavite. Rezultat se na kraju objavljuje.
Nama se nigdje ne žuri, bolje da ih ukrainci pomalo melju da ih što više sataru. Problem je što vi ovdje uredno pišete da će samo što nije krenut ofenziva ruskih nacista. Pa jedan kaže sad će za 2 dana, pa jedan kaže sad će za 10 dana, ja samo postavljam pitanje stojite li iza svojih mitomanija.

Nama se nigdje ne žuri, bolje da ih ukrainci pomalo melju da ih što više sataru. Problem je što vi ovdje uredno pišete da će samo što nije krenut ofenziva ruskih nacista. Pa jedan kaže sad će za 2 dana, pa jedan kaže sad će za 10 dana, ja samo postavljam pitanje stojite li iza svojih mitomanija.

A što se vas ustaša ovoliko nakotilo na svim srpskim forumima i portalima? Ybt, jedva ste čekali da odete od nas sad čovek ne može da živi od vas.

Председник Украјине Владимир Зеленски потврдио је одлуку Савета за националну безбедност и одбрану Украјине о немогућности преговарања с председником Русије Владимиром Путином, следи из указа који је потписао украјински лидер.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back