- Poruka
- 18.989
A dalje, ako nema opasnosti, za čije babe zdravlje najavljujete: "Videćete kad Rusi izađu na Dunav!"
Straight from the horse's mouth
Straight from the horse's mouth
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde se vi toliko žurite ako vam toliko dobro ide?očeš prestat pisat ako recimo rusi ne preuzmu inicijativu za 10 tak dana?
Vratia se Joze intelektualna gromada,stiglo pojacanjeeeeeNormalno da jesu, pa to su bolesniji umovi od rusa.
Čudi te da dijelovi sssr-a žele svoju braću kraince u najjačem savezu na kugli zemaljskoj? To tebe čudi? Baš jako te to čudi? Koliki IQ ti imaš?čudi me za Rumune, Čehe i Slovake..izdajničke vlade.. .. ovi ostali su smešni jbt..
Getting head before losing headda li su braca rusofili videli ovaj legendarni snimak sa ukrajinskog drona
ima li kakvih komentara, reci podrske, urlikanja da se baci atomska bomba![]()
neću rat će trajati dvije do tri godine....očeš prestat pisat ako recimo rusi ne preuzmu inicijativu za 10 tak dana?

Преузеће је или у децембру кад земља заледи или на пролеће кад буде тотално сува. Сад нема шансе. Плус што им нису стигле мобилисане јединице. Ја очекујем тек тамо у априлу да крене неко офанзивно дејство Руса.očeš prestat pisat ako recimo rusi ne preuzmu inicijativu za 10 tak dana?
A sto bi preuzeli??očeš prestat pisat ako recimo rusi ne preuzmu inicijativu za 10 tak dana?
zaboravljas da ste vi Titosloveni pre toga pobegli odatle i dosli gologuzi iz Moskve sa vasim komunizmom da zavijete Balkance u CrnoTako su vaše tate mislile 1942. godine kod Staljingrada. Pa je neko vreme kasnije Berlin kaput.
Преузеће је или у децембру кад земља заледи или на пролеће кад буде тотално сува. Сад нема шансе. Плус што им нису стигле мобилисане јединице. Ја очекујем тек тамо у априлу да крене неко офанзивно дејство Руса.
Nama se nigdje ne žuri, bolje da ih ukrainci pomalo melju da ih što više sataru. Problem je što vi ovdje uredno pišete da će samo što nije krenut ofenziva ruskih nacista. Pa jedan kaže sad će za 2 dana, pa jedan kaže sad će za 10 dana, ja samo postavljam pitanje stojite li iza svojih mitomanija.A gde se vi toliko žurite ako vam toliko dobro ide?
Nikako ne razumem taj paradoks, da onaj koji navodno pobeđuje nema ni trunku strpljenja već ga izjeda nervoza, sve nešto žuri da proglasi pobedu, traži od neistomišljenika da presude koje je konačno stanje...
Polako drugari, ne žurimo se mi nigde, samo vi pobeđujte i slavite. Rezultat se na kraju objavljuje.
Nama se nigdje ne žuri, bolje da ih ukrainci pomalo melju da ih što više sataru. Problem je što vi ovdje uredno pišete da će samo što nije krenut ofenziva ruskih nacista. Pa jedan kaže sad će za 2 dana, pa jedan kaže sad će za 10 dana, ja samo postavljam pitanje stojite li iza svojih mitomanija.
Pa što onda lažeš da kreće ofenziva za 10 dana, jel kreće ilk ne kreće?neću rat će trajati dvije do tri godine....
Svastika 21. veka (Z) im se obila o glavu
Ne žurimo, nego samo raskrinkavamo vaše mitove da "pravi napad tek dolazi."A gde se vi toliko žurite ako vam toliko dobro ide?
pa puf nestade