kojekude2022
Domaćin
- Poruka
- 3.694
Ма јок, откуд бих знао, срећа наишао си да ме просветлиш.Srbijanci i Ukri su istorijski prijatelji.
Znaš li da među Ukrima im srbijanskih sela?
Човече, већ сам ти написао на другој теми, све више тонеш...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма јок, откуд бих знао, срећа наишао си да ме просветлиш.Srbijanci i Ukri su istorijski prijatelji.
Vjerovatno ostecenje mozga od detonacije.Rusi zagađuju prirodu
Traktorijada 5, valjda? 2 jer bila Slavonija, 3 posavina, a 4 srednja Bosna.A ovi rusofiličari što kažu da putkove paradržave na teritoriji Ukrajine nisu u fazi raspada neće da priznaju da Donjeck i Lugansk su repriza sudbine Kninske krajine. Tj traktorijada 2.
"Ukri" je originalan naziv od kojeg su došli "Ukrajinci".Poljacima bar ne bi trebalo da bude problem da izgovore četvorosložnu reč.
Ne ostaje meni. Da sam ja ovo planirao i vodio, ovo bi bila sprdnja i odavno gotovo. Moja qita funkcionise savrseno jos uvijek.Sad vam ostaje da riljate konvencionalnim ratom.
A to vam ide mnogo gore nego u Al-Khorasanu 1979. gde ste ukupno izgubili 14,000 bojovnika
"Ukri" je ime koje im je Poljska podarila
Još ćeš mi reći da ste izraz Ukropi dobili iz drevne literature, a ne jer zvuči kao Akrepi"Ukri" je originalan naziv od kojeg su došli "Ukrajinci".
To je bila tada Malorusija. Po grčkom uzoru - originalna zemlja je bila “mala” a kolonija “velika” - grčki gradovi države su bili mnogo manji od svojih kolonija.Poljacima bar ne bi trebalo da bude problem da izgovore četvorosložnu reč.
Свемоћни Турчинов који ждере кроасане и вуцара се по целовeшким борделима... Та немојте касти.Pod gospodinom Jeljcinom ste imali Ukrajinu kao bliskog saveznika
Danas, svemoćni Turčinov jede rusku decu za svaki obed
Sami sebe tako zovu: skraćenica od “Udruženje Patriota Ukrajine”, “Українське об'єднання патріотів”.Još ćeš mi reći da ste izraz Ukropi dobili iz drevne literature, a ne jer zvuči kao Akrepi
Još ćeš mi reći da ste izraz Ukropi dobili iz drevne literature, a ne jer zvuči kao Akrepi
Nema, jer ni u Srbiji nema "srbijanskih" sela.Srbijanci i Ukri su istorijski prijatelji.

Turčin svim mastima premazan.According to Bloomberg, Turkey is asking Russia to delay payments for gas due to a lack of energy. More specifically, the Turkish company BOTAŞ wants to postpone some payments to Russia until 2024
Nikada Poljaci nisu Ruse obožavali, ali do 2014e su bili relativno normalni. Onda je histerija i šizofrenija udarila celo društvo, obskurne teorije zavere su postale popularne.Poljaci obozavaju Ruse.
Koga NATO brani, neprijatelji mu ne trebaju.jesul ovo darovi za NATO ili hohole...0:44
Nije ti više tehnologija iz ,1941. godine.Smijesan si. Ima li zime tamo bez snijega?
Kakvo označavanje teritorije po klon nalogu, oh, oh, oh...Sami sebe tako zovu: skraćenica od “Udruženje Patriota Ukrajine”, “Українське об'єднання патріотів”.
Pogledajte prilog 1232194Pogledajte prilog 1232195

Budu se vratili u kamionima u horizontalnom položaju.

Turčin svim mastima premazan.
Nema odgode, ja bih mu kazala plaćanje solarano.

Kad su se Rusi "vraćali" popišali su se na Zagreb i vas ustaše.Budu se vratili u kamionima u horizontalnom položaju.
Budu se vratili? Bam ti tu vrljavu gramatiku.Budu se vratili u kamionima u horizontalnom položaju.
Укроп или мирођија.Sami sebe tako zovu: skraćenica od “Udruženje Patriota Ukrajine”, “Українське об'єднання патріотів”.
Pogledajte prilog 1232194Pogledajte prilog 1232195