Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.651
Pogibija donacija:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad se odjednom pozivaš na Badinteramože redosljed...badinterova komisija priznala republičke kao državne....sljedom toga SRJ primjena u UN kao državna zajednica srbije i crne gore...SFRJ i njene pokrajine su davno upokojene...a onda agresije i separatizam i priznanje i ukrajina kao šlag na tortu...
Nece biti zanimljivo nego ce biti veliko srnje koje ce nam svima zagorcati zivot.Немам ја проблем да признам пораз Русије јер је и она кроз историју губила ратове. Али ме спречава то што знам да сада фактички води рат за свој голи живот. Украјина је њен залог опстанка. Из тог не могу да поверујем да ће изгубити тај рат ( на крају ). Јесте да сад ту и тамо бивају потиснути. Али се не чудим томе већ зашто нису кренули много масовније и много озбиљније. Имам неки осећај да спремају неко "Стаљинградско гротло" нацистима. А иначе (теоретски) да падне Донбас, Крим и Луганск........опет ће бити занимљиво гледати стање у Русији које се одвија после тога.
Cijeniš da je patuljasti jači od 950 miliona ljudi, a ne može da osvoji pogranično selo u Ukrajini. Vojnici mu sami kupuju vojnu opremu. Poklanja ovce regrutima.Za razliku od USA, Rusija će imati nuklearna oružja 2062e godine, a USA neće
Badinterova komisija nije imala nikakvu nadležnost da nešto priznaje, oni su samo iznosili mišljenje a nijedan od članova nije bio stručnjak za međunarodno pravo.može redosljed...badinterova komisija priznala republičke kao državne....sljedom toga SRJ primjena u UN kao državna zajednica srbije i crne gore...SFRJ i njene pokrajine su davno upokojene...a onda agresije i separatizam i priznanje i ukrajina kao šlag na tortu...
Pa zato jer mogu.A zbog čega stavljaš samo da od švaba traže reparacije? A sama znaš da će dobit kiticu cvijeća od švaba jer se to uklapa u forumski mainstream.

Kosovo je Albanija... ali malo sutra.Donbas je Rusija
dobra trava...poslao teklić iz hambasade po jeleni trivić koja je išla plakati u britansku hambasadu jutros u 09:35...razbio je mile kao beba zvečkuKakvih 8 republika, vidiš da je Džegi napušena ko Luis.
Ja bih na vasem mjestu sacekao da tih 300 000 prvo dodje na bojiste, da stvarno zaustave ukrajinsko napredovanje i da predju u kontru i pocnu zuzimati teritorij kako treba, a ne kilaviti se 3 mjeseca za selo od 50 stanovnika, pa tek onda pricao o velikoj ruskoj pobjedi u Ukrajini. Jer trenutno Rusi jako lose stoje i stanje je za njih iz dana u dan sve gore, a pojacanja ni na vidiku, pa izjave tipa "Rusija ce ih razvaliti" djeluju blago receno krajnje neozbiljno i smijesno.Ne ratuje se za teritoriju jer nije svaka teritorija ista. Druga stvar, Rusija je angažovala neuporedivo mali broj resursa u nekoj specijalnoj operaciji. Ona ne vodi klasični rat.
No to se promjenilo, ti nemaš ni blagu predstavu šta znači 300 000 vojnika ubačenih na front. Tamo kuda su pješke prošli nije ostala ni travka. Samo čizmama su ogolili zemlju. A Rusija može da angažuje još 10 puta toliko i to je onda tek 1/7 njenih rezervista.
To su cifre koje malo ko od vas na temi može da zamisli u svojoj glavi. Kao što NATO vidi sve pokrete vide i Rusi Ukrajinske.
Tako će ih smlatiti da se OSU nikada više neće oporaviti. Samo gledaj.
Cijeniš da je patuljasti jači od 950 miliona ljudi, a ne može da osvoji pogranično selo u Ukrajini. Vojnici mu sami kupuju vojnu opremu. Poklanja ovce regrutima.
Sila.
nije sutra ali jeste danas...rekli bi amerikanci prihvatite realnost...a ukrajina?...u ukrajini ne priznajemo realnostKosovo je Albanija... ali malo sutra.
Ja bih na vasem mjestu sacekao da tih 300 000 prvo dodje na bojiste, da stvarno zaustave ukrajinsko napredovanje i da predju u kontru i pocnu zuzimati teritorij kako treba, a ne kilaviti se 3 mjeseca za selo od 50 stanovnika, pa tek onda pricao o velikoj ruskoj pobjedi u Ukrajini. Jer trenutno Rusi jako lose stoje i stanje je za njih iz dana u dan sve gore, a pojacanja ni na vidiku, pa izjave tipa "Rusija ce ih razvaliti" djeluju blago receno krajnje neozbiljno i smijesno.
Drzava koja za sebe tvrdi da je supersila morala bi biti u mogucnosti munjevito odgovoriti na ovakve ofanzive Ukrajine, ali umjesto toga ponasaju se kao da je Ukrajina po svemu 10 puta jaca a ne obratno.

A za kaj se ti zalažeš?Misliš da Srbiju voli samo onaj ko se zalaže za nezavisno Kosovo.
Pa ne. Kosovo republjik i Donjeck republjik je uspavanka za vas trećesrbijance.
nemaš pojma. agresor se ne definiše upadom kod komšije. agresor je srpski:Da li ti živiš u nekom podrumu pa ne slušaš vesti... Putin je upao na teritoriju susedne zemlje.
Agresor je onaj ko upadne nezvan kod komšije u dvorište, a ne onaj ko se brani od uljeza.
Lupaš gluposti. Pišeš da dolazi 300 000 vojnika pa onda pojačanja ni ma vidiku.Ja bih na vasem mjestu sacekao da tih 300 000 prvo dodje na bojiste, da stvarno zaustave ukrajinsko napredovanje i da predju u kontru i pocnu zuzimati teritorij kako treba, a ne kilaviti se 3 mjeseca za selo od 50 stanovnika, pa tek onda pricao o velikoj ruskoj pobjedi u Ukrajini. Jer trenutno Rusi jako lose stoje i stanje je za njih iz dana u dan sve gore, a pojacanja ni na vidiku, pa izjave tipa "Rusija ce ih razvaliti" djeluju blago receno krajnje neozbiljno i smijesno.
Drzava koja za sebe tvrdi da je supersila morala bi biti u mogucnosti munjevito odgovoriti na ovakve ofanzive Ukrajine, ali umjesto toga ponasaju se kao da je Ukrajina po svemu 10 puta jaca a ne obratno.
Ma sve i dajesu unistili sve do zadnjega, ovi ubacuju druge. Rusi su pukli. U totalnom qurcfu. Vi nijeste svjesni sta se dogadja na terenu vec 2 mjeseca.Руске трупе уништиле су два батаљона Оружаних снага Украјине која су се пробила код Дудчана са намером да заузму Нову Каховку и Каховску хидроелектрану, изјавио је за емисију „Соловјов уживо“ шеф администрације Херсонске области Владимир Саљдо.
![]()
Vrati se na taj komentar i moj kojem je bio namijenjen pa mi reci kakve veze ima to sa onim sta sam ja napisao.Poanta je da će nas Srbi i treći put spašavati od vlastite nam gluposti.
Uvijek mi kontra Rusa, a onda se posipamo pepelom...
Za početak, ne upadam komšijama u stanove i ne vrištim da je to sada postalo moje.Putin nije patuljak. On je medju nizim ljudima. Sta imas ti od tvojih 190 cm i 200kg kad si samo bivo?
Za početak, ne upadam komšijama u stanove i ne vrištim da je to sada postalo moje.
To je već značajna razlika između mene i šumske jagodice iz Kremlja.
Mene samo interesuje ko je prešao granicu a nije pokazao pasoš.
Ma dok pocnu. Zagrijavanje je 4. faZA.
Cijeniš da je patuljasti jači od 950 miliona ljudi, a ne može da osvoji pogranično selo u Ukrajini. Vojnici mu sami kupuju vojnu opremu. Poklanja ovce regrutima.
Sila.
pa hebote tvoji miljenici ne mogu popuniti 25% USA army propo im plan regrutovanja...nego treba li ovo prevesti...