Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja da sam na Putinovom mestu.
Pola generala bih javno streljao sa kompletnim porodicama.
Na sud.Presuda za veleizdaju.Kazna.Streljanje sa porodicom.Uživo prenos na TVu.
Nesposobnost.Nisu oni Pera ložač iz neke kotlarnice,nego generali koji su ceo život uživali visoke povlastice.
Izdaja.Samo smrt.Ali ne samo njegova.Porodična.
Može da kaže na ovo ko kako hoće ali bez discipline nema reda i nema uspeha u ničemu a disciplinovanje se postiže nagradama i brutalnim kaznama.To je jedini put do bilo kakvog uspeha.Od rata do vođenja tezge na pijaci.
Nažalost tako je to.
Ti si prestrog, ja bi streljao njihove kućne ljubimce za početak..

168 meleardi rubalja kosta dan rata rusiju u ukrajini.... :rtfm:

Старый доктор
1 окт 2022 в 17:03

Бывший министр финансов Алексашенко: прямые военные расходы на Украину составляют 168 млрд руб в месяц. . Растет дефицит федерального бюджета. Тем более будет дефицит и регионального.

+
Skupljaju pare po kucama i na raskrscima :hahaha::hahaha::hahaha:

https://v1.ru/text/gorod/2022/10/01/71701466/comments/
Teska ova cirilica?
Ne ide nesto...
Mesec na ruskom = dan na hrvatskom... :hahaha:

Како би изгледало да не мељете.

MИ ? Види ја нисам Рус или Украјинац или Иранац или Енглез. Ја ствари гледам са стране.

Како би изгледало да се Русија није умешала по мојој процени била би још гора катастрофа зато што би земља отишла у невиђен хаос да би интервенција Русије била неминовност и све би се завршило у нуклеарном рату.

Бивша Украјина је свакако била на путу без повратка и свакако је кидисала на све руско у Украјини, а следећа фаза је била свакако и напад на саму Русију, а то би био крај.

А осим тога ја сам престао да мислим о Украјини као некој монолитној земљи већ више као о некој Југославији и токвој где нпр Словенија тера уз помоћ Запада да сви почну да говоре словеначки да се забрани српскохрватски и да сви постанемо римокатолици. Значи немогућа мисија која би довела до општенародног устанка и то не само у источној Србији већ и у Загорју.

Изгинуло би 3 милиона људи да би се схватило да то не може.

Искрено по мени Русија се држи фантастично и изнад свих очекивања.

У претходне две велике инвазије Русије Наполеон и Хићо морали су да запале Москву да погуше Наполеонову војску јер се лудак зезно пошто је Питер био главни град а не Москва. Хитлер је стигао до пред Москву и заледио се. Путин ратује до иза Белгорода и Ростова што је огромни напредак за Русе гледано историјски.

Неко каже да би стрељао руске генерале издајнике, али и то би био успех јер колико год да их Путин натера да полете кроз прозор Стаљин их је убио много више, али ето увек се нађе неки Жуков или Жданов итд.

Ето баш ономад кад је Бајден викао како креће руска инвазија мене питају људи шта мислим ја кажем - ма нема шансе, јер Рус се не диже док не запуца испод Москве. Кад оно БАМ. Ја нисам могао да верујем.

3. 10. 22. 222. дан. Оружане снаге Украјине ослобађају села у Доњецкој и Херсонској области!

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

овим темпом ослобађања села по села уз такве жртве ја сам израчуно да ће Украјини требати између 4 до 5 милиона војника да избаце Русију а да стигну до Москве између 240 и 270 милиона војника.

Ovi iz rane zore krenuli da uznemiravaju javnost:

1664775329174.png

https://www.msn.com/en-ca/news/worl...e-weapon-of-apocalypse/ar-AA12vpsX?li=AAggFp4

Nisu moje vesti. SBU je blokirao puteve do dela Zaporožja koje je pod okupacijom.

Inače kad govorimo o Berlinskom zidu, kao prvo te objave da su ljudi bežali u istok nikada se nisu dogodile, a kao drugo po meni je bio opravdan, pošto su u zapadnom Berlinu decu bez roditelja davali pedofilima.
Rusi su toliko unazadili istocnu Nemacku da i 20 godina kasnije ne moze da dostigne nivo zapadne Nemacke. A ulozene su milijarde evra u to. Toliko im je bilo dobro pod Rusima.

1664776064687.png

Ja da sam na Putinovom mestu.
Pola generala bih javno streljao sa kompletnim porodicama.
Na sud.Presuda za veleizdaju.Kazna.Streljanje sa porodicom.Uživo prenos na TVu.
Nesposobnost.Nisu oni Pera ložač iz neke kotlarnice,nego generali koji su ceo život uživali visoke povlastice.
Izdaja.Samo smrt.Ali ne samo njegova.Porodična.
Može da kaže na ovo ko kako hoće ali bez discipline nema reda i nema uspeha u ničemu a disciplinovanje se postiže nagradama i brutalnim kaznama.To je jedini put do bilo kakvog uspeha.Od rata do vođenja tezge na pijaci.
Nažalost tako je to.

A nije ti palo na pamet da bi tih pola generala možda odlučilo strijeljati Putka prije nego on strijelja njih? :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back