Adios Amigos
Aktivan član
- Poruka
- 1.825
Nemci su uvek bili sila jos od Barbarose . Nije do saveznika ,do njih je i radnih navika i discipline.
Da ili i mi imamo svih Medvedeva.
Da mi nije zao nuklearnog holokausta voleo bih to da vidim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemci su uvek bili sila jos od Barbarose . Nije do saveznika ,do njih je i radnih navika i discipline.
Rusi su toliko unazadili istocnu Nemacku da i 20 godina kasnije ne moze da dostigne nivo zapadne Nemacke. A ulozene su milijarde evra u to. Toliko im je bilo dobro pod Rusima.
Pogledajte prilog 1231643
Ne najure talibani jer su Ameri držali Avganistan i predali oružje vojsci Avganistana, to je loša procjena, nikakve veze, pogledaj u Iraku šta je Americka avijacija. I tema je Ukrajina, samo ja dobijem opomenu iste sekunde kad nešto napišem što nema veze sa temom.Ukrajina moze. To su Rusi ( samo malo gluplji ), oni umeju da ratuju, a ove babune najure i bosonogi talibani.
Ne 20 već 32 godine. Oporavak id Rusije traje 50g minimum to je i Hitler rekao

Pa tebi se to cesto dogada pa moraju da te opomenu.Ne najure talibani jer su Ameri držali Avganistan i predali oružje vojsci Avganistana, to je loša procjena, nikakve veze, pogledaj u Iraku šta je Americka avijacija. I tema je Ukrajina, samo ja dobijem opomenu iste sekunde kad nešto napišem što nema veze sa temom.
Prema ruskim podacima Ukrajinska vojska odavno više ne postoji.овим темпом ослобађања села по села уз такве жртве ја сам израчуно да ће Украјини требати између 4 до 5 милиона војника да избаце Русију а да стигну до Москве између 240 и 270 милиона војника.
Druze, ova grafika je iz 2011, zato sam napisao 20 godinaNe 20 već 32 godine. Oporavak id Rusije traje 50g minimum to je i Hitler rekao
Темељну сте?М?Веђа вас то?
Пази сад Дарт стајл.
NATO.GUZIČETINE

Druze, ova grafika je iz 2011, zato sam napisao 20 godinaA ni danas se nisu oporavili, to stoji.
U pravu si Rusija nije imala izbora a da ne intervenise.MИ ? Види ја нисам Рус или Украјинац или Иранац или Енглез. Ја ствари гледам са стране.
Како би изгледало да се Русија није умешала по мојој процени била би још гора катастрофа зато што би земља отишла у невиђен хаос да би интервенција Русије била неминовност и све би се завршило у нуклеарном рату.
Бивша Украјина је свакако била на путу без повратка и свакако је кидисала на све руско у Украјини, а следећа фаза је била свакако и напад на саму Русију, а то би био крај.
А осим тога ја сам престао да мислим о Украјини као некој монолитној земљи већ више као о некој Југославији и токвој где нпр Словенија тера уз помоћ Запада да сви почну да говоре словеначки да се забрани српскохрватски и да сви постанемо римокатолици. Значи немогућа мисија која би довела до општенародног устанка и то не само у источној Србији већ и у Загорју.
Изгинуло би 3 милиона људи да би се схватило да то не може.
Zbog korupcije i organiziranog kriminala.Nisu oni osiromasili zbog "ruske cizme" nego zbog toga sto su ih ovi sa Zapada do koske opljackali.
Ovo sto ti prodajes je nista drugo nego zamena teza.
Ne moraš slušati basne, samo pogledaj stanje na terenu. Ukrajinci šamaraju , a nisu se još kako treba ni zagrijali.Te vase basne ja slusam ovde od 24. Februara...
Pa gledam stanje na terenu iz sata u sat, ali nikako da vidim to sto vi vidite.Ne moraš slušati basne, samo pogledaj stanje na terenu. Ukrajinci šamaraju , a nisu se još kako treba ni zagrijali.
Šta ti misliš da se oni teleportiraju pa onda mogu tako na brzinu slati snage gdje vide ruske pukotine?Pa gledam stanje na terenu iz sata u sat, ali nikako da vidim to sto vi vidite.
Paranoja neka, sta li?
Linija fronta je 1500 km. NATO sateliti snimaju teren i gde primete slabu koncentraciju ruske vojske, tu posalju veoma velike snage VU koji napadaju i osvajaju nekakva sela uz ogromne ljudske zrtve koje naravno Kijev nece prikazati, ali ce prikazati osvojeno selo.
Mora da se podigne moral, kad drugih uspeha nema, niti ih moze biti.

NIsu bosonogi talibani, ali jesu Somalijci u majicama na bretele, u papučama i sa AK-47 starim 40 godina.Ne najure talibani jer su Ameri držali Avganistan i predali oružje vojsci Avganistana, to je loša procjena, nikakve veze, pogledaj u Iraku šta je Americka avijacija. I tema je Ukrajina, samo ja dobijem opomenu iste sekunde kad nešto napišem što nema veze sa temom.
A ti nas ubeđuješ da je ovo sad ista ona vojska od 24.02? Od te originalne vojske je ostalo 10-20%, ovo sada su mobilisani Ukrajinski pijuni koji služe kao topovsko meso, uz brojne (od zapada masno plaćene) plaćenike koji čine udarne pesnice napada.Prema ruskim podacima Ukrajinska vojska odavno više ne postoji.
Par stotina hiljada gubitaka je mnogo skupo zagrevanje.Ne moraš slušati basne, samo pogledaj stanje na terenu. Ukrajinci šamaraju , a nisu se još kako treba ni zagrijali.
Cilj jeste odugovlacenje sukoba , pre svega zbog profita. Dok evropa propada, sto utice i na nas, ameri i rusi su povecali trgovinsku razmenu. Sto je apsurd , a imamo sankcije i sa jedne i druge strane.Rat se vidi drugde, i protiv drugih, Ukrajina je samo mesto gde se puca - Zelenski je odbio Erdoganovo posredovanje, i izgleda da će dobiti ozbiljnu eskalaciju. Minsk je bio odlučan, videćemo mi još ovoga.
ej blento,nisu se ukro rezervisti obucavali u NATO zemljama niti sa NATO instruktorima nego njihove najbolje i najvalitetnije jedinice. Pricamo o ukro rezervistima koji su silom privodjeni za razliku od ruskih,koji su se preoblacali u zenska odela ili svercovali u prtljaznicima kola,koji su privodjeni sa gradskih plaza ili direktno na ulici.Da nije bilo pet krugova mobilizacije ovaj rat bi bio zavrsen pre pet meseci.To su oni ukro rezervisti koji su redovno slali "srceparajuce" video poruke sunarodnicima da im je polozaj neodrziv,da nemaju podrsku i da ginu u buljucima.Ali kvantitet je kvantitet,i kada imas masu mozes da pokrpis rupe .Da volovi vuku artiljeriju tebe bi prvog mobilisali.Pričamo o mobilizaciji Rusa s ne o Ukrajincima.
Ukrajinci imaju obuku u nekoliko zemalja EU sa profesionalnim instruktorima s to je velika razlika naspram Rusa koje kupe zbrda zdola bez ikakve obuke.
Po svemu ovom je jasno da Rusi nisu bili sposobni za ovaj rat koji su sami započeli.
Ne ideš u rat bez ciljeva i logistike potrebne da ga za dobiješ.
Rusi su prvo htjeli pokoriti Ukrajinu za nekoliko dana, broj vojnika je bio dovoljan ako bi ih narod dočekao raširenih ruku a ukrajinska vojska bila u rasulu.