cetka
Iskusan
- Poruka
- 5.512
Alo, Kazaki su Rusi...do duše imaš Kozake i Ukrajince ali ovo su RUSI.Od toliko miliona Rusa ovi opet spali da ih brane Kozaci na konjima i Srbi preko interneta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo, Kazaki su Rusi...do duše imaš Kozake i Ukrajince ali ovo su RUSI.Od toliko miliona Rusa ovi opet spali da ih brane Kozaci na konjima i Srbi preko interneta
rat je tek počeo...300 000 ljudi sprovodi obuku i uzima opremu i ja očekujem do kraj godine svašta nešto...mene samo jedno interesira da li duma mora prihvatiti glasanjem pripajanje novih teritorija ruskoj federaciji...Čini se, porusice, da vam je debakl kod Limana pokvario proslavu aneksije? Dobro, kad ne ide na bojnom polju, uvek možete da organizujete lažne referendume. Jeste jadno, ali ništa bolje ni ne očekujemo od vas
Oprosti tu se ništa ne vidi tko koga, jučer su bile snimke ukrajinskih TOS-1A oko Limana. Više ovo izgleda da roštiljaju Ruse.Roštilj i za doručak:
На подходах к Лиману горят укропитеки!!!
https://t.me/ZOV_SILA_RF/1538
https://t.me/ZOV_SILA_RF/1532
...
Како да их руше кад НАТО пиЋке не смеју ни да се приближе?Pa koliko ste F16 srusili i koliko Apac helikoptera
Imas rec, i nemoj da arlauces
Lepo nam reci
14, 20, 489, 30 komada
Ili nijedan
narativ današnjih medijskih gospodara rata koji su inače redom ili rodbinski vezani za izabrani narod jeste nacizam ili hitler kao glavni negativni naarativ...Ruse možeš optužiti za svašta ali ih zvati nacistima?Hm to je tako tupavo nepoznavanje istorije.Ruska federacija istina ne predstavlja isti politički narativ SSSR koji je bio sastavljen od desetina naroda i kultura ali je dalje solidan političko-kulturni naslednik sa čini mi se preko 20 autonomnih republika a to nam ipak govori nešto o toj Federaciji i ne ide u prilog lažnoj tezi da su Rusi neki novi evropski fašisti ili šta već.
Mi barem imamo svoj jezik, ti moraš potezati turski da bi se jednako izrazio.Svjetonazor...![]()
![]()
Kakav cirkus od jezika. Jel to nešto kao zrakomlat i nogostup? Topnik sa samokresom.

Da li je to otvoreno neko prvenstvo retardiranih postavljača lažnih vesti pa ste svi navalaili da istaknete kandidaturu.
Ovo vozilo je očigledno napušteno pre više meseci, ko zna kada i ko zna čije je.
Za porebe pokazne propagandne vežbe baš mu je sasvim slučajno otvoren poklopac da se sa drona ubaci ova petarda, iz ko zna kog pokušaja.
Ovo je klasicna operacija sa potpisom nato pakta ,slicno su primjenjivali i kod nas u Bosni tokom rataProblem je sto Rusi vec mjesec dana ne mogu da stabilizuju front. Pitanje je da li uopste imaju rezerve u tom dijelu. Ako se nesto ne preduzme, eto Ukropa u Severodonjecku za nedelju dana.
Ko je ratovao na strani Hitlera? Pod čijom Komandom? Da nije pod komandom Vlasova?Naravno da su Rusi. U drugom svjetskom ratu su ratovali na strani Hitlera, a i ovaj put su odabrali fašističku stranu
Ko je ratovao na strani Hitlera? Pod čijom Komandom? Da nije pod komandom Vlasova?
Ovo je klasicna operacija sa potpisom nato pakta ,slicno su primjenjivali i kod nas u Bosni tokom rata
Udaraju sa svjezim snagama i prodiru duboko
Na primer operacija Grmec 94 pod pokroviteljstvom nato
Turci su iznenada udarili i napravili prodor 60 km u dubinu srpske territorije, okupirano je 2 000 ili 3 000 km2
Nakon toga je krenuo gomilanje snaga kontrnapad Vojske Republike Srpske u kojem su Turci razbijeni ...NATO je morao da se direktno umjesa kako bi zaustavio slom
Pa čuće se. Svakako, ne misliš valjda da lažni referendumi mogu da promene stanje na frontu?Što šta se desilo?
Ne drži se front dugačak 1000km sa oko 100k vojnika protiv 700k vojnika, naravno da će tu uvek biti proboja.rat je tek počeo...300 000 ljudi sprovodi obuku i uzima opremu i ja očekujem do kraj godine svašta nešto...mene samo jedno interesira da li duma mora prihvatiti glasanjem pripajanje novih teritorija ruskoj federaciji...
Intelektualac obrisi suzeLadno si postavio video gde se vidi da je vojnik ispred zelenog ekrana, pošto se vidi da je odraz tj rub figure neprirodno ubačen u odnosu na okolinu...
...
Ti clanovi su bili na snazi svega par godina nakon rata kako je dogovoreno, dok se ne formira savet bezbednosti... Takva je komedija sto ste to nasli kao opravdanje da se nema sta reci....

jesteTi clanovi su bili na snazi svega par godina nakon rata kako je dogovoreno, dok se ne formira savet bezbednosti... Takva je komedija sto ste to nasli kao opravdanje da se nema sta reci....![]()
Šta kažeš o ovome ???Ti clanovi su bili na snazi svega par godina nakon rata kako je dogovoreno, dok se ne formira savet bezbednosti... Takva je komedija sto ste to nasli kao opravdanje da se nema sta reci....![]()

To mogu biti i Ukr kozaci, zar ne?