Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.820
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvenstveno Poljaci, ali i Hrvati, ovi iz Baltičkih republika... Hrvati umesto da su se sakrili u mišju rupu da izbegnu mobilizaciju, oni se guraju u prvi plan. Po društvenim mrežama su glavni u vođenju NATO propagande. Nije to promaklo Amerikancima. Biće "nagrađeni".Tako je, prepametni.
Rusi uzeli teritoriju veličine jedne Mađarske sa 150k vojnika.
Branilo je oko 800k ukra, znači 5:1.
Sad će Rusi da krenu da brijaju Ukre sa pola miliona vojnika.
Samo me interesuje gde će qurcosvirač da nađe potrebnih 3 miliona vojnika...

Spreman sam za KOTLIC!
![]()

Упецао га неки плаћени кремљотрол са фарме (Емихс).Meloni: Ukrajina može računati na pomoć Italije
“Znate da možete računati na našu vjernu potporu u interesu slobode ukrajinskog naroda. Budite snažni i zadržite nepokolebljivu vjeru!”, napisala je na engleskom na Twitteru Meloni obraćajući se ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom.
---
Kako si ispao gluuuuuuuuuuup![]()
Desiće se, nema hiće ....NIJE SE DESILO HAHAHAHAHA KAKO SI SE ISPALIO HAHAHAHAH

A nije problem ni da Ramzan naslijedi sverusko prijestolje buduci da Vladimir nema nasljednika?a sta bi bio problem da i bude carica? Sedamnaest puta je lepsa od one rugobe Kamile nego sto je ona ikad bila.
Alija Izetbegovic 93-e dolazio u Tuzlanski kanton obilazit mjesne zajednice kad je Bosna bila pred kolapsomJeste na prvoj liniji fronta ali u improvizovanom holivudskom studiju u okolini Krakova.
A recimi ludi covece gde si video lebati vrhovnog komandanta da ide na prvu liniju?

Lepo je videti da si opet na nasoj strani <3Izgleda da su Ukrajinci ušli u Liman.
https://t.me/boris_rozhin/65765
Jbg. Džaba mobilizacija, džaba sve.
Sad je Ukropima otvoren put na Rubežno/Severodonjeck i Svatovo.
Izgleda da su Ukrajinci ušli u Liman.
https://t.me/boris_rozhin/65765
Jbg. Džaba mobilizacija, džaba sve.
Sad je Ukropima otvoren put na Rubežno/Severodonjeck i Svatovo.
I ja, nego šta ....Подеро би ђурђу.![]()

Problem je sto Rusi vec mjesec dana ne mogu da stabilizuju front. Pitanje je da li uopste imaju rezerve u tom dijelu. Ako se nesto ne preduzme, eto Ukropa u Severodonjecku za nedelju dana.Nije dzabe . Rusi se izvukli kako treba vojnicki, nastavlja se rat i borba. Te trupe tek treba da pristignu na ratiste jos nisu tu.
Gubici na strani UkroVermahta su ogromni . Klanica sami kazu.
Tako da Rusi rade dobro, sama kontrola teritorije u ovoj fazi rata nije najbitnija vec unistenje neprijateljske oruzane sile.
Kad unistis neprijateljsku armiju mozes uzeti citav grad sa 10 vojnika.
Tako smo mi Srbi porazili svabe i bugare 1918.
Ako Poljaci uđu u Ukrajinu, održaće referendum kao i Rusi, a onda qurcosvirač može da se oprosti i od zapadne Ukrajine.Prvenstveno Poljaci, ali i Hrvati, ovi iz Baltičkih republika... Hrvati umesto da su se sakrili u mišju rupu da izbegnu mobilizaciju, oni se guraju u prvi plan. Po društvenim mrežama su glavni u vođenju NATO propagande. Nije to promaklo Amerikancima. Biće "nagrađeni".
Ima ko da se žrtvuje po Evropi...
AUUUUU KAKVA KLANICA NATO-GUZZIJE
34 Brigada UkroVermahta OBRISANA SA BROJNOG STANJA
![]()