Od toliko miliona Rusa ovi opet spali da ih brane Kozaci na konjima i Srbi preko interneta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde su to Rusi opkoljeni? Kotliće smo videli samo kada Rusi počnu da krčkaju ukro-naciste ...Šta će biti sa opkoljenim Rusima?
Ti pratiš stanje na terenu ili samo klimaš glavom dok ti vođa Putin govori šta trebaš misliti?Slažem se - ta sveta euska zemlja je bila okupirana od nacista i vreme je da se uništi to smeće ... Putin ni jednog nacistu, ako Bog da sreće, preskočiti neće ...
Šta je ovo u sredini s irokezom
Šta je ovo u sredini s irokezom
Face sve govore, nisu baš oduševljeni sa Putinovim govorom.Botoksiran i bakutaner Tereskova. Nije samo Putin, ona se uvek moze vaditi na svemir. Lavrov fino zakunjao, umoran covek od preganjanja sa zapadnim kolonijalistima.
![]()
Zemlja zove KrstankaGde su to Rusi opkoljeni? Kotliće smo videli samo kada Rusi počnu da krčkaju ukro-naciste ...
Nisu ga još izvadili iz mora…F-35 roka svakodnevno po Ukrajini, jel to?
Ne bi se ja na tvom mjestu radovao..
I šta bi kad se probudi?Stanje na terenu je, ukratko, dramatična katastrofa za ruskog okupatora
Da sam na tvom mestu ja bih se postideo svoje nepismenosti ....Ne bi se ja na tvom mjestu radovao..
Naravno da ne računam, tako je onda i SSSR ratovao s Amerima u Vijetnamu.Nisu ga još izvadili iz mora…
![]()
Logistiku i pomoć u oružju ne računaš?
Ovo bi kad se probudimI šta bi kad se probudi?
Nepismeni, znaš li ti šta je dotična?Valentina Tereskova.
Ni sva jaja se ne drže u istoj košari, pa zašto bi onda svijet bio pod jednim hegemonom.Spustimo loptu na zemlju. Ne donosi Putin sa Rusijom nikakvu bolju demokraciju. To je isto kapitalistička zemlja sa ogromnim disproporcijama među stanovnicima. Oslanja se na vjersku komponentu u populaciji, kudikamo više nego na Zapadu, a to baš i nije neki pokazatelj naprednog društva. Korupcija je isto tako jako raširena ... itd ... itd. Ono što je dobro za svijet je jedino to da će, ukoliko uspiju, ukinuti američku hegemoniju i možda ponovo uspostaviti neku trajniju ravnotežu među velesilama i tako prolongirati propast civilizacije ukoliko se globalni kapitalizam ne zamijeni nekim drugim pravednijim, ekološki samoodrživim sistemom.
Чини ми се да не желе да их одбаце, већ (само) да им промене агрегатно стање.Настављене оштре борбе око Лимана. Козацима као и добровољачким јединицама које жилаво бране овај град у помоћ прискочиле јединице руске армије. Ове снаге улажу ванредне напоре да преузму оперативну иницијативу на овом фронту и одбаце непријатеља даље на запад.