mast
Iskusan
- Poruka
- 5.528
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu smo, tu smo, oni bi, samo da ih ne čekaju hiljade megatona.Ne vidim da će se postići jedinstvo u tome, ako ni za Švedsku i Finsku nije. Takva odluka vodi u totalno uništenje.
Mada, ko zna, ne pokazuju da su baš pametni...
Svemirko batice, jel vrat ispravljen?pa za koliko im ti radis
dobro , nemoj da nam kazes nego jel si zadovoljan , kako te placaju.
Biće uhvaćen i predan Wagneru, radi dalje obrade…Koja sprdnja...pa vec su u NATO-u...
NATO im salje oruzje, vojsku, satelitske snimke...dakle vec ratuju pod komandom NATO-a
Tako da.... kurcosvir...radi sto jedino zna...svira k.urcu...
...
Mislim da se ipak meri duzinom izrazenom u desetinama kilometara
A stotine hiljada Rusa (muskaraca) su vec napustili Rusiju, pocev jos od februara, jer su predvidjali da ce pre ili kasnije doci do regrutacije
Jugoslave, BRE Jugoslave, pa zar i ti sine Brute? Mislio dam da si stvarno tolerantan, kad tamo, a ono međutim… svako ima svoje mišljenje. Jednoumlje nije znak visokog IQ, niti obrazovanja, pre konformizma.Svemirko batice, jel vrat ispravljen?
Kao Prvi svetski.To je imperijalistički rat i mi drugovi nemamo zanimanje za taj rat.

Jednoumlje je sloga a sloga je sloboda.Jugoslave, BRE Jugoslave, pa zar i ti sine Brute? Mislio dam da si stvarno tolerantan, kad tamo, a ono međutim… svako ima svoje mišljenje. Jednoumlje nije znak visokog IQ, niti obrazovanja, pre konformizma.
VI “Drugovi” ste i stvorili uslove i za ovaj, a i za one ratove devedesetih, samo da znaš.To je imperijalistički rat i mi drugovi nemamo zanimanje za taj rat.
Komunizam je opijum za mase.To je imperijalistički rat i mi drugovi nemamo zanimanje za taj rat.
Staljinizam.Jednoumlje je sloga a sloga je sloboda.
Budalaštine su samo u tvojoj glavi ali nije ni čudo jer si neuk i zatucan.Koje si ti budalaštine pisao ....ali sreća tvoja da si samo jedan iz proruskog odjela takvih ovdje na forumu pa si se utopio u masu![]()
Ne pričaj jeretiče ništa jer ćeš izgoreti u plamenu revolucije.VI “Drugovi” ste i stvorili uslove i za ovaj, a i za one ratove devedesetih, samo da znaš.
Ajd budi dobar bubni analizu za Liman i događaje u naredna dva tri dana ?Budalaštine su samo u tvojoj glavi ali nije ni čudo jer si neuk i zatucan.
Drugarice da li si ti član KPJ da bi mogli da održimo jednu sednicu zatvorenu za javnost?Ajd budi dobar bubni sljedeću analizu za Liman?![]()
Ne može se znati, mene u pisanoj formi nikako da ulowe, pardon ooloveUstanovili smo da mu je engleski još čemerniji od srpskog, tako da je veoma upitno koji mu je jezik maternji.
Iz nekog čudnog razloga se stidi da kaže. Ne razumem zašto se neko stidi svog maternjeg jezika.

Znamo mi za vaše Staljinističke sklonosti.Drugarice da li si ti član KPJ da bi mogli da održimo jednu sednicu zatvorenu za javnost?
Das ist absolut gut!„Веома се надам да ће озбиљни политичари у свету прочитати говор Путина од 'А' до 'Ш'. Много тога би требало да им постане апсолутно јасно“, рекао је Лавров.
![]()