Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Што бих волео да неко сними како ТУ-160 баца 45 бомби од 500 кг на положаје украша у Красном Лиману и то три авиона одједном. Да гледам тај пакао на земљи !! Која би то моћна сцена била ! То сам глед'о једне ноћи кад су бацили 20-30 бомби одједном на Поникве код Ужица. Како моћна сцена кад мрак обасјава бараж експлозија.
Da vidiš ti moćne scene kad Solncepek krene da obasjava, Ukri iz rovova lete okolo.

njihovi vojnici su vec tu...NATO ima drugi plan i to se izgleda ostvaruje...Ukrajincima je potrebno neko oopkoljavanje ruskih snaga i unistavanje bez milosti, bar hiljadu mrtvih ruskih vojnika...posle toga krecu protesti sirom Rusije, a mozda i neka pobuna na Kavkazu...sto se tice Limana, Rusi se povlace...ukri su usli u Jampol bez borbe.......to je neko moje vidjenje
Tešite se, plačite kiše jesenje!

<3

Prilozi

• FB_IMG_1664546407998.jpg
    FB_IMG_1664546407998.jpg
    78,7 KB · Pregleda: 14
Што бих волео да неко сними како ТУ-160 баца 45 бомби од 500 кг на положаје украша у Красном Лиману и то три авиона одједном. Да гледам тај пакао на земљи !! Која би то моћна сцена била ! То сам глед'о једне ноћи кад су бацили 20-30 бомби одједном на Поникве код Ужица. Како моћна сцена кад мрак обасјава бараж експлозија.
Bolje jedan RS-26 kako lansira Avangard ka Zelenome.

Мислим да Ту-160 не носи такве бомбе.

Congratulations to France on the occasion of becoming the second largest European state!

Congratulations to Spain on becoming the third-largest state of the continental Europe!

🙂
Možda se i Švedska popne na rang-listi, nije još gotovo. Ode Klovn u istoriju kao Vuk Branković. Zamalo da Ukri uđu u Moskvu, kad tamo, Klovnn izađe iz Kremlja natovaren zlatnicima, i propade Ukrajina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back