Odakle tipka taj Rus? Iz Gruzije ili Azerbejdžana?obim je po svemu sudeći tajna. u kontaktu sam s nerkim rusom i gotovo svi koje on zna su mobilisani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle tipka taj Rus? Iz Gruzije ili Azerbejdžana?obim je po svemu sudeći tajna. u kontaktu sam s nerkim rusom i gotovo svi koje on zna su mobilisani.
Dok su se na kraju svi držali za ruke i veselili, Putin je izgledao kao da upravo umire.Mene čudi kako je taj covek još ziv,on je već odavno trebao biti mrtav.
pripaja sa referendumom.)Zapad kolonizira, Rusija pripaja.
Pogodio je šarana usred rijeke.USA marinci zabezeknuto gledaju kako Rusi bombarduju oko Limana. Priča se engleskim jezikom.
Liman je , za sada, pod ruskom kontrolom
Pa Putin je upravo rekao da Amerikanci koloniziraju Njemačku, Francusku, Britaniju.. moraš biti bez srama tako nešto tvrditi. Isto kao što se pozivao na UN kartu o samoopredjeljenju za priznavanje i pripajanje osvojenih područja u Ukrajini dok ga je UN proglasio agresorom i referendume ništavnim.pripaja sa referendumom.)
kada bi bilo i bez referenduma bolje biti pripojen nego kolonijom.
pripojeni imaju puno pravo glasa i mogu uticati na vlast. kad si kolonija, pa i ekonomska, ne možeš ni demokratski i ni pravno uticati na vlast u drugoj zemlji.
jokkkkovi što beže od regrutacije i što ih hapse panduri na protestima po Rusiji su verovatno Francuzi
Nešto? Toliko su precizni da su pobili svu ribu u jezercetu.USA marinci zabezeknuto gledaju kako Rusi bombarduju oko Limana. Priča se engleskim jezikom.
Liman je , za sada, pod ruskom kontrolom
I meni se čini kao taktika, Bojler bombe. Nadaju se da će Ukrajinci pocrkat od straha.Na videu je vjerojatno "taktičko pregrupiranje" okupacijskih trupa na Lymanskom pravcu
Жао ми је што не разумеш. Нарочито ми је жао што ниси једини са таквим ставом.Naravno, prvo Medveđa pa lični interesi.