Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pola publike se pogledava međusobno, pola bulji po plafonu dok Putin drži prodiku zapadu sve od srednjeg vijeka i ropstva do sada da su Amerikanci bacili atomske na Japan i porušili njemačke gradove u 2.sr. :lol:
Kako je na zapadu lažna demokracija a Rusija je primjer. Ludilo!!!
Зар ти се не чини да је ово припрема за оно што следи.

Човече......одакле ти толика демонска енергија да по цео дан пишеш гомиле глупих постова. Твоје писање је на нивоу неког средњошколца. Читав рафал глупости, испразног клеберења и трулих фора. Смеш ли да кажеш колико имаш година ? Ево, ја имам 48.
Covece pa nisi TIXIJU repliciro nego krivome coveku
To se odnosi sto si ti napisao TIXIJU & Company :D
:rtfm: :hahaha::hahaha::hahaha:

Reko Putin da se Sunce postati Crveni div i progutati i spržiti Zemlju, ali da će ove 4 regije i dalje biti Rusija.
To je, naime, značenje riječi "zauvijek".
Kakvi 4 posto. u tim oblastima zasigur imaju većinu. verovatno u odesi i harkovu. svuda je izašlo više od 50% što referendum čini legitimnim.
kada bi bilo istinske slobode govora i uprave ne garantujem ni da bi lavov bio proukrajinski.

Да то је Русија званично од данас. :lol:
Весело чекаш руски свет па да комшијску кућу радосно и свечано прогласиш својом.
Јеси ли већ изабрао?
Их како би ти радосно неке од комшија прогласио издајницима, америчким шпијунима, па претио законом револвера, па реквирирање, .... ма екстаза.

Misliš da će na silu dovedeni regruti slabog morala uspeti da završe posao koji profesionalna vojska nije mogla?
Професионалне војске има још колико хоћеш у резерви.Ово је само допуна, огроман је терен.
Они остају на терену.Мислим да подцењујете ову мобилизацију без основе.

Vidim samo da je dosadniji od Tuđmana dok govori. Sere o svemu i svačemu. Sada se sprda sa zapadom i njegovom štednjom. Malo to karikira.
Па нормално да карикира када има ресурса за бацање док се Европа пребацује на режим 19 степени а 21 степен један дан у седмици када се купа. :lol: Русија грије асфалт у Москви зими јер им се може.

Професионалне војске има још колико хоћеш у резерви.Ово је само допуна, огроман је терен.
Они остају на терену.Мислим да подцењујете ову мобилизацију без основе.
Mislim da ti potcenjuješ snagu vojske koja brani svoju zemlju.

Evo....zahebali ukrajince pregrupiranjem.

Screenshot_20220930-145045_YouTube.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back