Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Крнуће им неку тактичку, врло вероватно. Пре априла 2065-е
Tesko ovaj rat treba da traje.I jedna i druga strana zrtvuju ljude da bi povecali stepen mrznje da sve traje sto duze
Evropa je ovde u pitanju jedina stara kucka koja je jedina ostala da se pljacka
Mlatimo mi ovde onu stvar kad je vec sve unapred dogovoreno
Samo da je hleba i igara,a ovce pa ovce su uvek za sisanje zar ne??

Da, ne sumnjam da bi ti bio prvi na braniku otadžbine, naročito ako se ratuje za neku Medveđu i Bujanovac, kao u ovom slučaju. Ne bi čekao da dođu po tebe, no bi pohrlio u regrutni centar sve se udarajući nogama u dupe.

Nema mnogo takvijeh heroja.
Опет гаташ и проричеш будућност, Арамисе.
Не бригај бригу за мене, моји поступци су увек били у складу са мојим ставовима. Није (бар за мене) све у животу $, ни лични интерес.

Pogledajte prilog 1230007

Територија уоквирена црном бојом су новоприпојени делови Украјине. Али, питање да ли ће Руси успети да одрже ово што сад имају под контролом.
Није то пуно, до краја године рокаће се још овдје.

Kada su Rusi zvanicno objavili da će rat trajati tri dana,to je bila podmetacina zapada?
Koji sada poteze taj argument kao propast Rusije.
SSSR I današnja Rusija nisu za poređenje u današnjoj Rusiji osim Cecena sa kojim nikada ne treba biti siguran,niti jedna druga nac.manjina nema ideju o stvaranju nekakve nezavisne države iako se takve ideje dolaze iz USA.
A kada bi to nekome i palo na pamet bili bi ugašena i poslušni kao što su danas Ceceni.
Objavili su razni ruski službenici i saveznici. Zato je su Rusi i uteturali sa tek 200 000 vojnika jer su mislili da će to biti samo vožnja po Ukrajini.

Лиман ће, мени се тако бар чини, бити руски Азовстал.
Teško. Bili si ovi iz Balaklaje par dana u potpunom okruženju, pa im je ekipa iz VDV obezbedila odstupnicu i sve ih izvukla napolje.

Ovaj sukob je od početka jako čudan, prepun dosta nejasnih i neracionalnih dešavanja, prvenstveno sa ruske strane, ali i Ukrajinci imaju svoje momente.

Navodno su još juče rasporedili regrutni i mobilisan sastav snage jednog bataljona na pravcu sa juga, koji je nekako zaustavio ukrajinsko nastupanje. Danas tu stiže cela brigada. Za odstupnicu sasvim dovoljno. Nije mi jasno zašto ga tako grčevito brane, kada će se uskoro situacija iz korena promeniti. Potpuno nebitan gradić.
Otprilike da ovi hoće da ga uzmu, pa navalili sa tri brigade, kako bi pokvarili današnju ceremoniju, a ovi ga opet brane, kako im ne bi pokvarili ceremoniju.
Potpuno sulud razvoj je da ih Rusi svesno ostavljaju u okruženju ili pak zarobljeništvu, kako bi se realizovala razmena po principu svi za sve.

Poslednja izmena:
Da gledam onako na pola preko njemačkog portala. Putin kmeči sve u šesnaest kako Rusija ima neka povijesna prava, smiješno.
Заје*би ти ја се не бих смијао.Мени се чини да су Руси озбиљни и да овај пут када нагрну биће брутални далеко више од фебруара..

Meni je zanimljivo da grupa amatera uvidja neke katastrofalne greske koje pravi Rusija ali eto njihova elita ne. Hmm kako da ne, kao sto ni zionisti sa zapada ne uvidjaju svoje. Ipak je veca sansa da se ovo radi namerno (nesto slicno kao sto je radio Milosevic) i ako nastavi ovako moze se zakljuciti da je i Putin tj ruski vrh isto deo zionista ili iluminata, kako god zelis da ih nazoves.
Prilicno je jasno njima, ali su nemocni i pokusavaju na bio koji nacin da kupe vrijeme. Ruska vojska je ocito za vrijeme Putinove vladavine kroz korupciju i ignorancjiu iznutra unistena do temelja.

Заје*би ти ја се не бих смијао.Мени се чини да су Руси озбиљни и да овај пут када нагрну биће брутални далеко више од фебруара.
Pola publike se pogledava međusobno, pola bulji po plafonu dok Putin drži prodiku zapadu sve od srednjeg vijeka i ropstva do sada da su Amerikanci bacili atomske na Japan i porušili njemačke gradove u 2.sr. :lol:
Kako je na zapadu lažna demokracija a Rusija je primjer. Ludilo!!!

Koliko kotlova od jutros.
Stress Wtf GIF
Jedan ali bogovski :D

Šta su uradili na Balkanu samo od zapada i Japana dobijamo pomoć za izgradnju škola, puteva, mostova itd i ti strasni Amerikanci mi život spasise i mnogima u ratu(zatvorise sve logore u Prijedoru) Osoba kojoj život dugujem ja kao i mnogi Prijedorcani je Kristijana Amanpour sa CNN, ne lupaj gluposti.
Ahahha.
Izgradili ti 5 škola 2.mosta i 5 kilometara puta a i to ces najverovatnije platiti sa sve kamatom a unazadili te za minimum 100 milijardi.
Da Ameri su pravi mirotvorci a mi svi smo veverice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back