Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.096
U Beograd, tražiti braću da pomognuGde ces bezati kad ruska cizma dodje do Cakovca -
Njemacka
Blajburg
Kosovo
Jer znam da neće odbiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Beograd, tražiti braću da pomognuGde ces bezati kad ruska cizma dodje do Cakovca -
Njemacka
Blajburg
Kosovo
Sarkastičan si?!Sprema se udar na Moskvu i time pocinje kraj civilizacije.
I glagoljicu.Pravi Hrvat mora znati i ćirilicu.
Ne hvalim se, govorim zašto sam kao Srbin iz RH na srpskom forumu
Jasno.I glagoljicu.
Što će kad mu ZSU dođe pred vrata?
Rusija sprovela referendum na teritoriji druge države?Rusija organizovala i sprovela referendum,to teoretski bi bilo ravno da Putin ode u kijev i potpise kapitulaciju. Od cetvrtka petka ocekujem disko u ukrajini

Gorece Tviter i TikatokТурска повукла све авионе turkish airlines из Русије, без објашњења.
Sprema se nuklearni ili EMP udar na NATO ustase u Ukrajini izgleda

Ne.Sarkastičan si?!
Demokratski,zar to nije sjajno?Rusija sprovela referendum na teritoriji druge države?
Pa daaaaaaa![]()
Ja mislio da ubijali decu kalašem
Imaš link?Ne.
U toku je masovno evakuisanje stranih drzavljana iz Rusije.
Apsolutno!Demokratski,zar to nije sjajno?
Nema mesta prepuni smo Rusa,Ukrajinaca,Sirijaca,Avganistanaca,Turaka,Pakistanaca....kazan za 500 porcija pasulja je nategnut a na tih 500 porcija treba nam jos 1000 Hrvata....U Beograd, tražiti braću da pomognu
Jer znam da neće odbiti
Писмо је једно, а фонт нешто друго. Базично знање.Bole oči od ćirilice, to je dizajnirano za klesanje po kamenu, zato i ima toliko ravnih linija. Mi u 2022 preferiramo fontove dizajnirane za ekrane

Ima, izbori po EU i u Bosni.Apsolutno!
Kud ćeš veći legitimitet nego kada jedna država organizira referendum na teritoriji druge države
imas Ukrajince i Ruse, u Krusevcu...stigli su i ovdeZabrana odlaska iz Ukrajine muškaraca određenih godišta postoji od početka ruske invazije.

Nije Rusija organizovala i sprovela referendum, to su uradile legitimne vlasti Luganske, Donjecke, Hersonske, Zaporoške i oslobođenog malog dela Nikolajevske oblasti. Pošto je na referendumu narod tih oblasti demokratski izrazio volju da se prisajedine sa RF, vlasti oblasti su poslale Zahtev RF da se ujedine sa istom.Rusija organizovala i sprovela referendum,to teoretski bi bilo ravno da Putin ode u kijev i potpise kapitulaciju. Od cetvrtka petka ocekujem disko u ukrajini
Možda su vojno sposobni level Vulinimas Ukrajince i Ruse, u Krusevcu...stigli su i ovde
Srbin samNema mesta prepuni smo Rusa,Ukrajinaca,Sirijaca,Avganistanaca,Turaka,Pakistanaca....kazan za 500 porcija pasulja je nategnut a na tih 500 porcija treba nam jos 1000 Hrvata....